APROTECO KR 2 (2in1) bozótvágó készülék megoldást kínál ügyfeleinek kertjeik karbantartására. A 42,7 cm³ lökettérfogatú, nagy teljesítményű, léghűtéses, nagy fordulatszámú kétütemű motor és az 1,25 kW teljesítmény sikeres kombinációja joggal tette a PROTECO bozótvágót minden ezermester vagy kertész nagyon népszerű segítőjévé.

A hajtónyomaték átvitelét a motortól a sebességváltóhoz és ezáltal a vágószerszámhoz egy ezer négyzet alakú, edzett acélrúd biztosítja, amely nemcsak a biztonságot, az átvitel minőségét, a teljesítményt, hanem a bozótvágó gyakorlatilag minden alkatrészének általános tartósságát is jelentősen befolyásolja.

A húrfej egy ütőmechanizmussal, amely a húr kitekerésére szolgál, és a vágófedél által automatikusan lerövidül a munkaszélességre és az optimális egyensúlyra. A zsinórfej ideális eszköz a szilárd akadályok, például szegélykövek, járdakövek, kerti cserepek stb. körül történő kaszáláshoz és vágáshoz. A zsinór a megfelelő magasságra vágja a füvet, majd rugalmasságának köszönhetően képes alkalmazkodni az akadályhoz anélkül, hogy megsértené azt.

A 2in1 PROTECO bozótvágót háromélű acélkéssel (háromágú) is szállítjuk, amely optimális a nagy fűszálak, bokrok, gyomok, csalánfélék és nád kaszálásához. A trimmelőfej és a trimmelőnyél cseréje nagyon egyszerű, de a kezelő maximális biztonsága mellett.

A teljesen állítható, kiváló minőségű, ergonomikusan formázott gumi elemekkel és intuitív gázkarral ellátott, kiváló minőségű vezérlőkar a 2in1 bozótvágógép felhasználója számára a változó beállítások soha nem látott lehetőségeit biztosítja. A rendkívül kényelmes, a karabinerzár mozgatásának lehetőségével ellátott, kereszthátú heveder minden testalkatnak megfelelően beállítható és kiegyensúlyozható, így a PROTECO kefekötővel való munka élvezetessé válik, nem pedig megpróbáltatássá.

A csomag tartalma:

2in1 bozótvágó

Trimmer fej

Trimmelő szigony

Karbantartási tartozékok

Specifikációk:

Gyújtáskapcsoló: karos kapcsoló (START - STOP)
Olaj/benzin keverési arány: 1 : 25
Indító típusa: húzózsinór visszacsapó rugóval
Kuplung típusa: centrifugális
Maximális fordulatszám: 9.000 rpm. / 9000 fordulat/percnél.
Motortípus: egyhengeres, kétütemű
Tömeg: 8,3 kg
Motorhűtés: levegő
Motorteljesítmény: 1,25 kW
Térfogat: 42,7 cm3