Légkompresszorok Airprofi 503/100. Az Airprofi termékcsaládot professzionális és különösen igényes felhasználók számára tervezték. Az Airprofi egy rendkívül robusztus kialakítású kompresszormárka, amelyet mindennapi, igényes, professzionális használatra terveztek.

A kiváló minőségű szívószűrő szűrőbetéttel biztosítja a tiszta szívólevegőt nagy áramlási sebesség mellett. A szürke öntöttvasból készült kéthengeres nagy teljesítményű egység alacsony fordulatszámmal együtt maximálisan csendes működést és hosszú élettartamot garantál. A nagyméretű hűtőbordákkal ellátott radiátor biztosítja az alacsony léghőmérsékletet a nyomástartó edény bemeneténél. A rugalmas páncélozott tömlővezetékek rezgésálló hővédelemmel garantálják a hosszú élettartamot. Az indítást egy indító kondenzátor és egy indító túlnyomásszelep könnyíti meg.

AzAIRCRAFT® az első gyártó, amely az Airprofi sorozat kompresszorait alapfelszereltségként belső és külső tűzihorganyzással ellátott nyomástartó edényekkel látja el. Ez hosszú távú korrózióvédelmet garantál. Az Airprofi sorozatra 15 év garanciát adunk a rozsdásodás ellen.A nagyméretű ventilátorkerék és a légcsatorna biztosítja a kompresszor optimális hűtését. A stabil, kormányozható, rögzítőfékkel ellátott alváz a nagy kerekekkel és a légtöltésű gumiabroncsokkal együtt kényelmes szállítást tesz lehetővé (a kompresszornak nem kell felemelkednie menet közben).

A kiváló minőségű, nagy nyomatékú villanymotort motoros megszakító védi a túlmelegedés és túlterhelés ellen. Ergonomikusan kialakított, meghosszabbított fogantyú a kényelmes és biztonságos szállításhoz. A gumi fogantyú megakadályozza a csúszást. A kompresszoron csak szilárd csavaros csatlakozókat használnak (nincsenek tömlőcsatlakozók). A szűrő nyomásszabályozója (tartozék) lehetővé teszi az üzemi nyomás fokozatmentes beállítását, miközben egyidejűleg eltávolítja a szennyeződéseket, az olajat és a kondenzátumot.

Két átlátszó műszer mutatja az üzemi nyomást és a nyomástartályon belüli nyomást. Három nyomólevegő-kimenet a szűrt nyomólevegő, a szűrt és olajozott nyomólevegő és egy közvetlen nyomólevegő-kimenet a nyomástartó edényből. Alapfelszereltségként minden, a DIN EN 983 szabvány szerint felszerelt, egykezes biztonsági csatlakozóval ellátott kimeneti nyíláson. A két külön zárórendszerrel ellátott szellőzőtechnológiának köszönhetően nagyobb biztonság érhető el.

Műszaki paraméterek:
Kompressziós rendszer HOS

Maximális áramlási sebesség 510 l/min

Töltési kapacitás kb. 400 l/min.

Maximális nyomás 10 bar

Nyomástartó edény térfogata 100 l

Hengerek/fokozatok 2/1

Sebesség 1310 fordulat/perc

Felvett teljesítmény 3000 W

Elektromos csatlakozás 400 V

Méretek (szélesség × magasság × mélység) 1080 × 940 × 500 mm

Súly 76 kg

Hangnyomásszint LPA (4 m) 95 dB(A)

A kompresszor egy nagy teljesítményű és kiváló minőségű gép, amelyet az ISO 9001 minőségirányítási rendszer szerint gyártanak. Minden kompresszort tesztpadon tesztelnek a kiszállítás előtt. A kompresszor kiválasztását elsősorban a szükséges elszívott levegő mennyisége és a csatlakoztatott készülék üzemi nyomása befolyásolja.

Airprofi 503/100 dugattyús kompresszorok