AGE-DP 3925 ECO sziv attyú kiváló minőségű, hatékony és intelligens energiatakarékos segítő. Szivattyúzási feladatok széles skálájához otthon, kertben, tavak és kutak számára. Műszaki jellemzői, stabil teljesítménye és optimális energiahatékonysága meg fogja győzni Önt. A mindössze 390 W teljesítményű szivattyú óránként akár 10 000 liter szennyezett vizet is képes kiszivattyúzni (ez a szivattyú optimalizált, módosított lapátformájú kerékkel rendelkezik, amely tökéletes áramlást biztosít. Ez lehetővé teszi a nagy teljesítményt és a problémamentes működést, valamint a maximális vízszállítás minimális fogyasztás mellett). Fokozatmentesen állítható magasságú úszókapcsolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a vízszint függvényében választhasson a folyamatos működés vagy az előre beállított be- és kikapcsolás között.

Továbbfejlesztett áramlási csatornával is rendelkezik - a hidrodinamikailag optimalizált áramlási csatorna kisebb áramlási ellenállást biztosít, így optimális és akadálymentes szállítást tesz lehetővé még erősen szennyezett víz esetében is. Kiváló minőségű csúszógyűrűs tömítésekkel van felszerelve, amelyek csökkentik a súrlódást és a kopást, így meghosszabbítják az élettartamot. A szivattyútest ütésálló műanyagból készült. A szivattyú tetején praktikus tömlőcsatlakozóval rendelkezik - így aknákba is alkalmas. A praktikus akasztószemek megkönnyítik a szivattyú áthelyezését a kívánt helyre. A praktikus fogantyú lehetővé teszi a könnyű szállítást, a hátul található kábel pedig praktikus a szivattyú rendezett, biztonságos és minimális helyen történő tárolásához. A szivattyú univerzális adapterrel rendelkezik 25/32 mm-es tömlőhöz, valamint 33,3 mm-es (G 1) tömlőhöz.

Az ECO-Power bemutatja:

Optimalizált energiahatékonyság - nagy teljesítmény alacsony energiafogyasztás mellett, intelligens, műszakilag kifinomult termékfejlesztés, kiváló minőségű alkatrészek, átgondolt készüléktervezés, hosszú élettartam, kiváló minőségű alkatrészek, első osztályú kivitelezés, hosszú élettartam - garantált!


Műszaki paraméterek
névleges feszültség: 230 V / 50 Hz
teljesítmény: 390 W
szállított térfogat / magasság max.: 10000 l/óra/6 m
merülési mélység max.: 7 m
vízhőmérséklet max.35 °C
idegen testek legfeljebb: 25 mm
tömlőcsatlakozás: 47,8 mm (G11/2 AG)
hálózati vezeték hossza: 10 m | H05RN-F
súly: 4,54 kg
méretek: hossz / szélesség / magasság: 275 x 200 x 430 mm