Fronius TransPocket 150

A gép csak a Rožnov pod Radhoštěm-i üzletben vásárolható meg!

Egy jó dolgot még jobbá tenni. Ez volt a célja az új generációs TransPocket 150 készülékek fejlesztésének, a teljesen digitalizált, intelligens rezonancia koncepció gyorsabb szabályozást tesz lehetővé. Az eredmény jobb gyújtás, kevesebb fröcskölés és rendkívül stabil ív. Ráadásul a készülék optimalizált burkolata minden eddiginél robusztusabb és tartósabb.

Az új TransPocket készülékcsalád garantálja a legmagasabb energiahatékonyságot. Az előző modellhez képest a TransPocket 150 hegesztőforrás energiafogyasztása akár 20 százalékkal alacsonyabb, nagyobb kimeneti teljesítmény mellett. Ezt támogatja a PFC (Power Factor Correction), amely rendkívül hosszú, alacsony veszteségű tápkábel használatát teszi lehetővé, és többek között jobb üzemképességet biztosít az erőművel.

Az új TransPocket gépcsalád minden eddiginél tartósabb, és ideális megoldást jelent az építkezéseken és a kemény munkakörülmények között. A robusztus, ergonomikusan kialakított tok beépített műanyag lábakkal, amelyek élként és csúszás elleni védelemként szolgálnak, valamint a lécek átgondolt elrendezése megvédi az egész készüléket a szennyeződésektől és a víztől. Az IP23-as védettség magától értetődő.


A Fronius bevált digitális rezonancia koncepcióját tovább finomították. Az eredmény a hegesztőáram pontosabb és gyorsabb szabályozása. Az állandó teljesítménytartalékoknak köszönhetően a készülék azonnal reagál az ív minden sajátosságára. Ez szinte ideális indítási karakterisztikát biztosít. Mindig tökéletes és állandó ív minimális fröccsenésképződéssel garantálja a legjobb hegesztési tulajdonságokat.


A csökkentett rövidzárlati áram megakadályozza, hogy az elektróda letapadjon, amikor érintkezik a hegesztéssel. Az ezt követő áramnövekedés biztosítja, hogy az ív ne szakadjon meg. Ekkor a készülék eléri a felhasználó által pontosan beállítható főáramot, a SoftStart vagy HotStart áramot.


Minden elektróda használható az új készüléksorozattal. A borított elektródák és a cellulózelektródák (CEL) tökéletes hegesztési eredményt biztosítanak a speciálisan választható üzemmódnak köszönhetően. Az új, folyamatosan állítható dinamikabeállítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a gyújtást tökéletesen igazítsa a használt elektródához.


Az új Time ShutDown funkció, rövidítve tSd, meghatározott időintervallum után kikapcsolja a hegesztési forrást, és így áramot takarít meg. Az eredmény a készülék maximális energiahatékony kiépítése. A FUS (Fuse) funkció lehetővé teszi az aktuális védelem beállítását, és így hozzáférést tesz lehetővé különböző hálózatokhoz. A 7 szegmenses kijelző lehetővé teszi a beállított paraméterek gyors leolvasását. Egyszerű és intuitív. A gépek gyártásban, összeszerelésben, fémmegmunkálásban, karbantartásban vagy otthoni műhelyben használhatók.


Technikai paraméterek:

Tápfeszültség: 230V
Biztosíték: változó - 10A, 13A, 16A
Teljesítményfelvétel: 5,52 kVA
Hatékonyság: 88% (90 A)
Az elektróda hegesztőáram tartománya: 10-150A
AWI hegesztőáram tartomány: 10-150A
Rakodó 100%: 90A
Rakodó 35%-nál: 150A
Nyitott áramköri feszültség: 96V
Védettség: IP23
Méretek: 365 x 130 x 285 mm
Súly: 6,3 kg