Panaszok

Minden panaszra kiváló megközelítést kínálunk!

Komoly megközelítés - értékeljük ügyfeleinket

Aggódsz a távolsági követelések miatt? Nálunk nem kell. Az egyes márkák hivatalos márkakereskedői vagyunk, és jogosultak vagyunk a kárigényeik kezelésére. Ha mégis panasz merül fel, igyekszünk megoldani azt, hogy Önnek, ügyfeleinknek a lehető legkevesebb gondja legyen. A követelések gyors, rövid időn belüli kezelését kínáljuk. A legtöbb esetben megpróbáljuk a reklamációkat úgy megoldani, hogy új alkatrészt küldünk Önnek anélkül, hogy a hibás alkatrészt el kellene küldenie hozzánk.

Ehhez elegendő egy fényképet csatolni a kárról vagy a hibáról, és e-mailben megírni ezt az igényt. Ez természetesen nem lehetséges az esetek 100%-ában, mivel egyes gyártók látni akarják az árut, de a legtöbb esetben elegendő egy fénykép és egy e-mailben küldött írásbeli reklamáció. Ezt szolgáltatásnak tekintjük, hogy Ön teljes mértékben elégedett legyen a szolgáltatásunkkal.

Ön regisztrált nálunk? Ha igen, akkor az ügyféladminisztráción keresztül töltheti ki az igénylőlapot, ahol a megrendelésében szereplő mezők előre kitöltésre kerülnek.

A visszárus és reklamációs csomagok visszaküldési címe: EXPANDECO – Hegesztok-bolt.hu, FLK - Magyar Posta - Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18, Fót 2151, Hungary

Panaszkezelési űrlap

A megjelölt mezők * kötelezők