Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Márka
ár
Súly
Megjelenítve - a termékek

Döngölőbéka

Rezgő döngölők vibrációs lemezekkel együtt és a hengerek a kohászati gépek kategóriájának szerves részét képezik. Ezeket a speciális gépeket talajok és bitumenes anyagok , például aszfalt tömörítésére tervezték utak, járdák és házalapok építésénél. Elsődleges funkciójuk az altalaj teherbíró képességének növelése , a talajsüllyedés minimalizálása , a vízáteresztő képesség korlátozása és az altalaj stabilitásának biztosítása .

Az általuk alkalmazott ütőhatásnak köszönhetően a vibrációs döngölők ideális választást jelentenek keskeny földmunkákban végzett munkákhoz, például csatornaárkok tömörítéséhez vagy falak közelében lévő felületek tömörítéséhez. Körülbelül 35 cm széles, keskeny tömörítő talpuk és 70 kg körüli tömegű könnyű konstrukciójuk lehetővé teszi a munkát olyan helyeken is, ahová a klasszikus vibrációs lemezek nem érnének el . Bár kompakt, a vibrációs döngölők kiváló tömörítési teljesítményt nyújtanak. Könnyen kezelhetők, kiváló minőségűek és nagyon hatékonyak . A megfelelő vibrációs döngölő kiválasztásakor fontos szempont a motorja , amely elegendő teljesítménnyel látja el. A döngölő súlya egy másik kritikus szempont , mivel a könnyebb gép jobb kezelhetőséget és manőverezhetőséget biztosít. Ha szántóföldi befejező munkáról van szó, a vibrációs döngölők az egyértelmű választás .

A vibrációs döngölők kínálatában olyan vezető márkák gépeit találhatja meg, mint a GUDE , NTC , TOTAL , Scheppach , Hahn & Sohn , Lumag , vagy ZIPPER ...

A választék részeként a Lumag márka vibrációs döngölőivel találkozhat, amelyek megbízhatóságukról és kiváló minőségükről ismertek. Ezeket a gépeket, amelyeket tömörítőnek is neveznek, szemcsés , vegyes és kohéziós talajok ütési tömörítésére tervezték. Ideálisak az alapok és formák körüli visszatöltés tömörítésére, vagy a lábazatok és aljzatok tömörítésére betonozás előtt. Alacsony profiljuknak és kompakt méretüknek köszönhetően a vibrációs döngölők ideálisak szűk helyű környezetben történő munkához, például csövek vagy kábelvezetékek körül . Nagy mélységű hatásukat a láb kis területe és az ütési hatás biztosítja, amely lehetővé teszi az anyag erős tömörítését még viszonylag kis súly mellett is. A vibrációs döngölők így helyettesíthetik a klasszikus vibrációs lemezeket és hatékony tömörítést biztosítanak kis területen.

A vibrációs döngölő kiválasztásakor nem csak a műszaki paramétereit fontos figyelembe venni, hanem az adott munkahely sajátos követelményeit, körülményeit is. A különböző modellek különböző jellemzőkkel rendelkeznek, mint például az ütközőerő , a rezgési frekvencia , az üzemanyagtartály térfogata és a könnyű kezelhetőség .

A vibrációs döngölők rendkívül megbízható és tartós gépek, amelyeket a hosszú élettartam és a minimális karbantartási igény hangsúlyozásával terveztek. Robusztus felépítésük és tartós anyagaik stabilitást és tartósságot biztosítanak a nehéz munkakörülmények között.

A vibrációs döngölők működéséhez bizonyos biztonsági intézkedések betartása szükséges. Fontos , hogy ügyeljen a hallásvédelemre és megfelelő védőfelszerelés viselésére , mint például hallásvédő , védőszemüveg és munkakesztyű . A vibrációs döngölők kezelésekor is körültekintően kell eljárni, és egy tapasztalt kezelőnek ismernie kell a megfelelő munkamódszereket és technikákat.

A vibrációs döngölők gazdaságilag előnyös megoldást jelentenek, mivel hatékonyabb és gyorsabb tömörítést tesznek lehetővé, mint a kézi módszerek. Ezeknek köszönhetően nagyobb anyagsűrűség érhető el, szilárdsága , stabilitása növelhető. Ez különösen fontos utak , parkolók , bekötőutak és egyéb infrastrukturális projektek építésénél , ahol biztosítani kell a felületek tartósságát és ellenálló képességét.

Ha nem biztos abban, hogy melyik vibrációs döngölő a megfelelő az Ön számára, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Szakértő tanácsadóink örömmel segítenek az Ön igényeinek és követelményeinek leginkább megfelelő vibrációs döngölő kiválasztásában.


Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...

Vibrációs fúvógép GÜDE GVS 80

Akció
Vibrációs fúvógép GÜDE GVS 80 gallery main image
AGUDE rezgőtömörítő egy speciális eszköz, amelyet az építkezéseken történő talajjavításhoz ...
Raktáron
406 980 Ft
ÁFA nélkül 320 457 Ft
db

Scheppach VS 1000 vibrációs fúvó

Akció -5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Ingyenes ajándék
Scheppach VS 1000 vibrációs fúvó gallery main image
AScheppach VS 1000 vibrációs fúvó ideális választás azok számára, akik építőipari munkákka ...
Raktáron
a szállítónál
507 285 Ft
481 920 Ft
ÁFA nélkül 379 465 Ft
db

Teljes vibráló ököl

Teljes vibráló ököl gallery main image
ATOTAL vibrációs tömörítő egy nagy teljesítményű és megbízható gép, amelyet professzionáli ...
Raktáron
612 085 Ft
ÁFA nélkül 481 957 Ft
db

NTC NT 72P vibrációs csomagoló

NTC NT 72P vibrációs csomagoló gallery main image
A SPARK benzines sorozathoz tartozóNTC NT 72P rezgőtömörítő a kohászati technológia hatalm ...
Raktáron
a szállítónál
1 310 220 Ft
ÁFA nélkül 1 031 669 Ft
db

Rezgő döngölő NTC NT 64P

Rezgő döngölő NTC NT 64P gallery main image
Az NTC NT 64P vibrációs döngölőt elsősorban ásatásoknál használják tömörítésre. Ütőhatás é ...
Raktáron
a szállítónál
1 246 720 Ft
ÁFA nélkül 981 669 Ft
db

NTC NT 76P Vibráló döngölőgép

NTC NT 76P Vibráló döngölőgép gallery main image
NTC NT 76P Vibráló döngölőgép Működési súly 76 kg Tömörítő lábszélesség 285 mm Tö ...
Raktáron
a szállítónál
1 394 885 Ft
ÁFA nélkül 1 098 335 Ft
db

ZIPPER ZI-RAM80C rezgőtömörítő

Akció -4 %kedvezmény
ZIPPER ZI-RAM80C rezgőtömörítő gallery main image
A ZI-RAM80C vibrációs döngölő egy speciális szerszám, amelyet különféle anyagok tömörítésé ...
Kérésre
355 810 Ft
341 575 Ft
ÁFA nélkül 268 957 Ft
db

Hahn&Sohn vibrációs döngölő HSK83-HG149-H

Hahn&Sohn vibrációs döngölő HSK83-HG149-H gallery main image
AHahn&Sohn HSK83-HG149-H vibrációs tömörítő egy nagy teljesítményű és megbízható eszkö ...
Kérésre
487 520 Ft
ÁFA nélkül 383 874 Ft
db

Elektromos vibrációs döngölő Lumag VS-80EPRO

Elektromos vibrációs döngölő Lumag VS-80EPRO gallery main image
Elektromos vibrációs döngölő Lumag VS-80EPRO Technikai paraméterek: Motor/hajtás: ...
Kérésre
2 273 930 Ft
ÁFA nélkül 1 790 496 Ft
db
Megjelenítve 9 a 9 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...