Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Márka
ár
Súly
Max. hegesztési áram
Védelem
Megjelenítve - a termékek

Vízhűtéssel

ACO2-hegesztők félautomata hegesztőgépek, amelyek az oxidáció megakadályozása érdekében inert gázt juttatnak a hegesztési területre . A félautomata hegesztőgépek hegesztőhuzal adagolóval vannak felszerelve, amely változó sebességgel adagolja a huzalt az olvadt hegesztési varratba. Ezek a hegesztők a hegesztendő anyagtól függően többféle gázt használnak. A leggyakrabban használt a CO2 (szén-dioxid). Rengeteg CO2 hegesztőgép létezik, és mindegyik más-más célra készült. Afélautomata hegesztőgépek ideálisak a hegesztéshez. A CO2-hegesztők előnyei közé tartozik a széleskörű felhasználási terület és a kiváló hegesztési tulajdonságok. Ezenkívül nagyon könnyen kezelhetők, így még a kezdő, kevesebb tapasztalattal rendelkező hegesztők számára is megfelelő eszköz.

Avízhűtéses hegesztők olyan hegesztők, amelyek vízhűtéssel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a folyadékhűtéses fáklyák hatékony hűtését. A folyadékhűtéses fáklyák nagy terhelhetőséggel jeleskednek, lehetővé téve a hegesztő- vagy plazmaforrások maximális teljesítményű használatát. A vízhűtés lehetővé teszi a vízhűtéses fáklya működését nagy áramok és hosszú hegesztések esetén, ahol a gázhűtéses fáklyák már túlmelegednek. A vízhűtéses hegesztőgépek a nehézipari műveletekben, a fémgyártásban, a lakatosoknál és a karbantartásnál találnak alkalmazást. A vízhűtéses hegesztőgépek előnye a hosszú hegesztések lehetősége és a nagy teljesítmény. Ezeknek a hegesztőgépeknek a hátránya talán csak a más hegesztőgépekhez képest magasabb ár.

A következő paraméterek fontosak a hegesztőgép kiválasztásakor:

- maximális hegesztési áram

- terhelhetőség

- munkaidő és hűtési idő, valamint

- a hegesztendő anyag

A vízhűtéses hegesztők MIG-MAG módszerrel és TIG módszerrel is hegesztenek. A MIG-MAG módszert védőgázas hegesztési módszerként is ismerik. Ez egy ívhegesztési módszer, amely olvadóelektródával, védőgázban történő ívhegesztés. Főleg alumínium- és acélszerkezetek hegesztésére használják, de rozsdamentes acél és réz hegesztésére is. A MIG-MAG hegesztők előnye a hegesztés bármilyen hegesztési helyzetben és a nagy hegesztési sebesség. Ezeknek a hegesztőgépeknek a hátránya az igényesebb üzemeltetés és karbantartás, valamint a magasabb ár.

ATIG egy nem olvadó volfrámelektródával végzett hegesztési módszer. Ez a módszer azon az elven működik, hogy a volfrámelektróda és a hegesztendő anyag között elektromos ív ég. Az olvadási ívet védett védőgázforrás védi, amely megakadályozza, hogy a légköri szennyeződések a hegesztőfürdőbe kerüljenek. A TIG-hegesztés abban különbözik a többi ívhegesztési eljárástól, hogy az elektróda nem fogy el, mint az MMA vagy MIG/MAG eljárásoknál. A TIG-hegesztés a fémek összekapcsolásának kiváló minőségű módszere. Használják a hajóépítésben, az energiatermelésben, a petrolkémiai, a vegyiparban, az élelmiszeriparban stb. A módszer előnyei közé tartozik a koncentrált sugár biztosítása, a kiegészítő huzallal vagy anélkül történő hegesztés lehetősége, a nehezebben hozzáférhető helyeken történő hegesztés, és a legfontosabb, hogy a hegesztés után nem szükséges a hegesztési varratot módosítani, mint az MMA-módszer esetében.

TIG AC - AC a hegesztő tápegység váltakozó kimeneti feszültsége. Olyan fémek, például alumínium, bronz, sárgaréz, ötvözetek hegesztésének egy olyan fajtája, amelyek hegesztés közben védő szigetelő oxidot képeznek az olvadékon.

TIG DC - DC a hegesztő tápegység egyenáramú kimeneti feszültsége. Ez egy olyan hegesztési típus, amely alkalmas mindenféle alacsony és magas széntartalmú acél, valamint réz-, nikkel- és titán tartalmú acél és ezek ötvözeteinek tiszta hegesztésére.

Kínálatunkban professzionális vízhűtéses hegesztőgépek találhatók típusok, márkák és gazdag funkciók széles választékával, amelyek közül biztosan mindenki választani fog. A nálunk vásárolt hegesztőgépekhez tartozékokat is kínálunk. Itt talál elektródákat, hegesztőpisztolyokat, hegesztőkábeleket, valamint védőfelszereléseket, motorháztetőket és egyebeket. Csak választanod kell. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
1.

OMI 410WS Kivehető adagoló PSV 30-4W

MIG/MAG hegesztőgép kivehető hegesztőhuzal adagolóval. Az OMI hegesztő félautomaták kialakítása garantálja a nagy forrás ...

1 126 365 Ft
raktáron
raktáron
1 126 365 Ft
2.

ax 500 IN COMPACT-44 H2O + zseblámpa ARC M6W 4M + 99 JOB modul + MMA modul

Háromfázisú, vízhűtéses, inverteres hegesztőforrás MIG/MAG, MMA és maráshegesztéshez. Az Alfa In axe 500 IN forrás külön ...

-2 % 1 883 835 Ft
1 846 155 Ft
Raktáron
Raktáron
-2 % 1 883 835 Ft
1 846 155 Ft
Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...

OMI 410WS Kivehető adagoló PSV 30-4W

Akció
OMI 410WS Kivehető adagoló PSV 30-4W gallery main image
MIG/MAG hegesztőgép kivehető hegesztőhuzal adagolóval. Az OMI hegesztő félautomaták kialak ...
raktáron
1 126 365 Ft
ÁFA nélkül 886 902 Ft
db

Hegesztőforrás fejsze 320 PULSE SMART H2O AL Torch PARKER SGB 501W 4m MIG pisztolytartó Földelőkábel gáz. cső

Akció -2 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
Hegesztőforrás fejsze 320 PULSE SMART H2O AL Torch PARKER SGB 501W 4m MIG pisztolytartó Földelőkábel gáz. cső gallery main image
Vízhűtéses hegesztő szinergikus inverter MIG/MAG és MMA hegesztéshez, impulzus üzemmód és ...
1-3 nap
1 604 625 Ft
1 572 530 Ft
ÁFA nélkül 1 238 213 Ft
db

ax 500 IN COMPACT-44 H2O + zseblámpa ARC M6W 4M + 99 JOB modul + MMA modul

Akció -2 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
ax 500 IN COMPACT-44 H2O + zseblámpa ARC M6W 4M + 99 JOB modul + MMA modul gallery main image
Háromfázisú, vízhűtéses, inverteres hegesztőforrás MIG/MAG, MMA és maráshegesztéshez. Az A ...
Raktáron
1 883 835 Ft
1 846 155 Ft
ÁFA nélkül 1 453 665 Ft
db
Megjelenítve 3 a 3 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...