Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Kézi lekerekítőgépek

A kézi leélezőgépek ideálisak a belső és külső élek és furatok precíziós sorjázásához és sorjázásához különféle anyagokon, beleértve a rozsdamentes acélt is. Ezeket a gépeket robusztus felépítés és integrált hajtás jellemzi, amely maximális pontosságot és munkaminőséget biztosít. Felhasználásuk széles, a munkadarabok hegesztésre való előkészítésétől a tiszta homlokélek eléréséig.

Tulajdonságok:

 1. Sorjázás : Kifejezetten rozsdamentes acél és egyéb anyagok hatékony sorjázására tervezték.
 2. Marási mélység beállítása : Lehetővé teszi a könnyű marási mélység beállítását szerszámok használata nélkül, ami növeli a munka hatékonyságát és pontosságát.
 3. Precizitás és minőség : A kézi ferdevágó gépek garantálják a nagy pontosságot és a feldolgozás minőségét.
 4. Folyamatos szögszabályozás : Egyes modellek folyamatos szögszabályozást tesznek lehetővé 15-60 fok között, ami kiterjeszti a felhasználási lehetőségeket.
 5. Csőhajlítási lehetőség : Egyes modellek állítható vezetőgörgőkkel rendelkeznek a csőhajlításhoz, ami növeli a gép sokoldalúságát.

A kézi ferdevágó gépek típusai:

 1. Csővágók : Ideálisak a csövek megmunkálásához, ezek a gépek vízszintes és függőleges helyzetben is használhatók.
 2. Folyamatos szögszabályozású ferdék: Ezek a gépek lehetőséget kínálnak a sorjázási szög beállítására, és alkalmasak összetettebb feladatokra is.

Használat:

 • Munkadarabok előkészítése hegesztéshez.
 • Belső és külső élek és furatok sorjázása.
 • Csövek és különféle profilok szegélyezése.
 • Rozsdamentes acél és egyéb anyagok használata.
 • Használja kézműves műhelyekben, ipari műveletekben és egyéb olyan alkalmazásokban, ahol nagy pontosságú és minőségi ferdevágásra van szükség.

A kézi leélezőgépek tehát nélkülözhetetlen eszközei számos olyan szakember számára, akik precíz és minőségi anyagkezelést igényelnek.

Kínálatunkban otthoni barkácsolóknak és profiknak szánt, gazdag funkciókkal rendelkező kúpos gépeket talál, amelyek közül biztosan mindenki válogat. A nálunk vásárolt kézi kúpos gépekhez kiegészítőket is kínálunk . Itt lapkákat, marófejeket és egyebeket talál. Csak választania kell. Kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk , szívesen segítünk.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...