Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Airstar kompresszorok

Az Airstar sorozat kompresszorai megbízható és hatékony megoldást jelentenek különféle alkalmazásokhoz, a kisebb autójavító műhelyektől és lakatosműhelyektől az otthoni hobbiműhelyekig. Minőségük és áruk ideális választássá teszi a megbízhatóságot és hatékonyságot kereső mesteremberek számára.

  • Robusztus és hatékony kialakítás : Az Airstar kompresszorokat robusztusra és rendkívül hatékonyra tervezték. Kéthengeres, szürkeöntvényből készült, nagy teljesítményű egységet használnak, amely hosszú élettartamot és nagy megbízhatóságot biztosít. Ez az egység ideális folyamatos, nagy terhelés melletti használatra.
  • Optimális hűtés : A nagy ventilátorkerék és a jól megtervezett légcsatornák biztosítják a kompresszor optimális hűtését. Ez segít alacsony hőmérsékleten tartani működés közben, és meghosszabbítja a kompresszor élettartamát.
  • Nagy teljesítmény és mobilitás : Az Airstar kompresszorokat úgy tervezték, hogy nagy teljesítményt nyújtsanak a kompaktság és a mobilitás megőrzése mellett. A rögzítőfékkel ellátott stabil, kormányozható alváznak és a defekteket gátló nagy PU hab kerekeknek köszönhetően ezek a kompresszorok könnyen és kényelmesen szállíthatók.
  • Ékszíjhajtás : Az ékszíjhajtás az erőátvitel bevált módszere, amely biztosítja a kompresszor zökkenőmentes és hatékony működését. Ez növeli a gép általános hatékonyságát és megbízhatóságát.
  • Biztonsági és szabályozási elemek : A kompresszorok kiváló minőségű, nagy indítónyomatékú villanymotorokkal vannak felszerelve, amelyeket motorvédő kapcsolók védenek. Ezenkívül hűtőbordákkal ellátott hűtőbordákkal rendelkeznek a jobb hőmérsékletszabályozás érdekében, valamint robusztus fém övburkolattal. A fázisváltó lehetővé teszi a forgásirány egyszerű megváltoztatását. A nyomásszabályozó és a nyomásmérők biztosítják a szükséges üzemi nyomás zökkenőmentes beállítását.
  • Garancia és minőség : Az Airstar kompresszorok hosszú távú garanciát vállalnak a nyomástartó edények rozsdásodása ellen, ami bizonyítja minőségüket és hosszú élettartamukat. A kompresszorokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legújabb EU-előírásoknak, maximális biztonságot és megbízhatóságot biztosítva.

Az Airstar sorozat minőségi kompresszorait kínáljuk Önnek, amelyek közül biztosan mindenki válogat. Az általunk kínált kompresszorokhoz tartozékokat , tartozékokat és alkatrészeket, valamint pneumatikus szerszámokat is kínálunk. Kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen segítünk.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...