Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Thermdrill

AThermdrill egy lyuk- és menetes hőformázási technológia , amely az átmérők és falvastagságok széles skálájára alkalmazható. A technológia erőssége különösen a zárt üreges profilok, például csövek esetében mutatkozik meg. Kiváló alternatíva, különösen a vak lyukak esetében. A termikus lyukhegesztés időt és költségeket takarít meg! A termikus lyukformázási technológia hasonló a hagyományos fúráshoz - a forgás, a nyomás és a keményfém szerszám speciális geometriája elegendő hőt termel ahhoz, hogy a fúrószerszám körüli anyagot megpuhítsa és képlékennyé tegye. A fúrás és a formázás kombinációja, amelyre a "termikus fúrókat" használják, fúrás nélkül pontos lyukat hoz létre, és a felesleges anyagot a lyuk peremének kialakítására használják fel további anyag hozzáadása nélkül. Ezután a megerősítés területén akár háromszor több szál vágható, mint az eredeti anyagban. Ez a technológia nagyon stabil csavarozott kötést eredményez, amely megfelel a magas minőségi és szilárdsági követelményeknek.

Mivel ez az eljárás az anyag fúrása nélkül történik, nem kerülhetnek forgácsok stb. a furatba, ezért nincs szükség időigényes tisztításra. A Thermdrill technológia csavaros kötések, forrasztott és hegesztett kötések, csapágyak, szerelvények, önmetsző csavarok vagy csőhosszabbítások esetén alkalmazható. A technológia olyan fémanyagokhoz alkalmas, mint a szerkezeti és rozsdamentes acélok, sárgaréz, alumínium, réz és speciális ötvözetek 1-10 mm vastagságban.

A termofúró kínálatunkban biztosan van olyan termofúró, amely mindenki igényeinek és kívánságainak megfelel. Tartozékok széles választékát is kínáljuk. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...