Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Cleancraft porszívók

ACleancraft porszívók ár/teljesítmény arányukkal tűnnek ki, és minőségükben a sokkal többe kerülő porszívómárkák is felérnek. Ebben a részben a következőket találja Speciális FlexCAT porszívókamelyek elsősorban folyadékok, például olaj, vegyi anyagok vagy más folyadékok felszívására szolgálnak, mivel speciális szűrőkkel rendelkeznek, de talál itt porszívókat a por és a szennyeződés klasszikus felszívására is. A dryCAT porszívókat kizárólag száraz szívásra, azaz por és egyéb szilárd részecskék felszívására tervezték. A Cleancraft porszívók a következőket is tartalmazzák wetCAT porszívók Ezek a nedves és száraz szívásra egyaránt tervezett porszívók folyadékokat, forgácsot és egyéb szilárd részecskéket is felszívnak.

A Cleancraft porszívók széles választékát kínáljuk típusok, márkák és funkciók sokaságával, amelyek biztosan mindenki számára kínálnak valamit. Az összes Cleancraft porszívóhoz tartozékok széles választékát kínáljuk. Önnek csak választania kell. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...