Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Helyhez kötött függőleges tartállyal Airprofi V

Airprofi helyhez kötött kompresszorok profiknak és igényes felhasználóknak tervezték. A precíz tervezés, a berendezések és a minőségi alkatrészek garantálják az Airprofi sorozatú kompresszorok hosszú élettartamát, amelyeket a mindennapi igényes professzionális használatra terveztek. Itt kínálunk Önnek álló kompresszorokat álló edénnyel. Az álló tartályos álló kompresszorok mindenekelőtt azért tűnnek ki, mert helyet takarítanak meg a műhelyben, és mégis megfelelnek az Ön által igényelt teljesítménykövetelményeknek .

AzAirprofi egy rendkívül robusztus kialakítású kompresszormárka, amelyet mindennapi, igényes, professzionális használatra terveztek. A kiváló minőségű tervezés és felszereltség garantálja az Airprofi sorozatú kompresszorok hosszú élettartamát. Mindegyik kompresszor belső és külső tűzihorganyzással ellátott nyomástartó edénnyel rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít, valamint kiváló minőségű, nagy nyomatékú villanymotorokkal, amelyeket motoros megszakító véd a túlmelegedés és túlterhelés ellen.

Az Airprofi sorozat minőségi helyhez kötött kompresszorait kínáljuk Önnek, amelyek közül biztosan mindenki számára van valami. Kompresszorainkhoz tartozékokat, tartozékokat és pótalkatrészeket, valamint pneumatikus szerszámokat is kínálunk. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha tanácsot szeretne kérni a kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatban, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...