Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Helyhez kötött kompresszorok

AzAirprofi helyhez kötött kompresszorokat szakemberek és igényes felhasználók számára tervezték. A precíz tervezés, a berendezések és a minőségi alkatrészek garantálják az Airprofi sorozatú kompresszorok hosszú élettartamát, amelyeket a mindennapi igényes professzionális használatra terveztek. A helyhez kötött típusú kompresszorok megvásárolhatók tőlünk állóedényes, fekvőedényes vagy ikerkompresszoros kivitelben.

Azálló tartályos álló kompresszorok mindenekelőtt azzal tűnnek ki, hogy helyet takarítanak meg a műhelyben, és mégis megfelelnek a szükséges teljesítménykövetelményeknek. A fekvő helyhez kötött kompresszorok ott alkalmasak, ahol nagy mennyiségű sűrített levegőre van szükség. Kínálatunkban ezeket a kompresszorokat 300 literes vagy 500 literes légtartályokkal találja, 10 vagy 15 bar nyomással, amelyek minden bizonnyal kielégítik ezt az igényt. A kettős egységgel ellátott helyhez kötött kompresszorok abszolút minőségben kiemelkedőek, elegendő tartalékotbiztosítanak a fogyasztás nagymértékű ingadozásaihoz.

AzAirprofi egy rendkívül robusztus kialakítású kompresszormárka, amelyet mindennapi, igényes, professzionális használatra terveztek. A kiváló minőségű tervezés és felszereltség garantálja az Airprofi sorozatú kompresszorok hosszú élettartamát. Mindegyik kompresszor belső és külső tűzihorganyzással ellátott nyomástartó edénnyel rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít, valamint kiváló minőségű, nagy nyomatékú villanymotorokkal, amelyeket motoros megszakító véd a túlmelegedés és túlterhelés ellen.

Az Airprofi sorozat minőségi helyhez kötött kompresszorait kínáljuk Önnek, amelyek közül biztosan mindenki számára van valami. Kompresszorainkhoz tartozékokat, tartozékokat és pótalkatrészeket, valamint pneumatikus szerszámokat is kínálunk. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha tanácsot szeretne kérni a kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatban, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...

Kompresszor Airprofi 703/100/10 H

Kompresszor Airprofi 703/100/10 H gallery main image
Kompresszor Airprofi 703/100/10 H
Kérésre
1 007 025 Ft
ÁFA nélkül 792 933 Ft
db
Megjelenítve 1 a 1 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...