Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Fűrészek

Többféle fűrésztípus létezik, és ezek különböznek egymástól, különösen a felhasználási céljukban. Egyeseket faágak vágására használnak, mások fémeket, megint mások pedig különböző faanyagokat tudnak kezelni. A fűrész kiválasztásakor fontos, hogy milyen anyaggal fog dolgozni, fával, fémmel vagy műanyaggal, milyen teljesítményű és milyen súlyú, mert minélkisebb a súlya, annál kevésbé megerőltető a munka és annál jobban mozgatható a fűrész . Ha kertben, műhelyben vagy a ház körül használható fűrészt keres, egy legfeljebb 50 cm3 hengerűrtartalmú fűrész is elegendő. Ha a fűrészt az építőiparban vagy az erdészetben szeretné használni, a motor hengerűrtartalmának 50 és 70 cm3 között kell lennie. A professzionális fűrészek nagyon erősek, és 70 köbcentiméteres vagy annál nagyobb hengerűrtartalmú motorral rendelkeznek. Ezeket a fűrészeket mindennapi intenzív munkára tervezték. A fűrészek széles választéka áll rendelkezésre, kínálatunkban találhat otthoni használatra szánt fűrészeket, de professzionális fűrészeket is különböző ipari üzemek számára. És mire használják a kínálatunkban található különböző fűrésztípusokat?

Formázófűrészek - formázóasztallal ellátott fűrészek, amelyeket stabil felépítés jellemez, és bútor- vagy asztalosműhelyek számára alkalmasak. A faanyagok kereszt- és hosszirányú vágására tervezték, például deszkák és deszkák pontos hajlítására és hosszirányú vágására, valamint forgácslapok vágására bútorgyártó üzemekben. A formázófűrész mechanikája egy öntöttvas asztalra van felfüggesztve olyan szegmensekkel, amelyek biztosítják, hogy a fűrészlapok bármilyen dőlésszögben változatlanul a helyükön legyenek.

 

Bölcsőfűrészek - Ezeket körfűrészként is ismerik, és tűzifa vágására alkalmasak.Gyorsak, erősek és biztonságosak. Használatuk egyszerű, a rönköt a bölcsőbe helyezi, és a tényleges vágás során már egyáltalán nem nyúl a fához, csak nyomja a bölcsőt, és nézze a tökéletes vágásokat, amelyeket ezek a fűrészek biztosítanak. Robusztus felépítés és minőségi kivitelezés, ugyanakkor a legtöbb gép a beépített görgőknek köszönhetően mobilis .

Asztali körfűrészek -Jól kezelhetővé teszik a nagyméretű fadarabokat, és képesek a vágást bármilyen irányba irányítani. Asztali körfűrész minden barkács-, asztalos- és ácsműhelyben megtalálható. Az asztali fűrészek alkalmasak fa - deszkák, deszkák, gerendák, lapos anyagok és műanyagok - vágására és alávágására. E fűrészek előnyei közé tartozik a szilárd konstrukció, a pontos és sima vágás, valamint az erős motor. Kínálatunkban olyan fém körfűrészeket talál, amelyek olyan anyagok vágására alkalmasak, mint az acél, vas, könnyűfémek, tömör anyagok és profilok.

Pelyhes fűrészek - univerzális gépként szolgálnak bárminek a vágásához.Fát, műanyagot és puha fémeket is vághatnak. A forgácsolófűrész működtetése során nem nagy fizikai erőfeszítésre van szükség, hanem precíz vágásra. A lemezfűrészek alkalmasak kisebb munkák elvégzésére , és kialakításuk lehetővé teszi a belső formák vágását anélkül, hogy átvágnák. Alkalmasak művészi famegmunkálók, barkácsolók és modellkészítők számára is. A finom formák faragása fába, intarziába és más dolgokba öröm a pelyvafűrésszel .

Körfűrészek - Jobban alkalmasak bonyolultabb vágásokhoz, például padlóburkoláshoz, de egy kisebb fészer építésénél a vastagabb faanyagokat is képesek kezelni. Ez attól függ, hogy milyen fűrészlapot használ. A körfűrész univerzális szerszám a kereszt- és gérvágásokhoz . Alkalmasak deszkák, deszkák, lécek és vágódeszka anyagok vágására. Néhány körfűrész a kínálatunkban műanyag, gipszkarton és alumínium profilok vágására is használható. Egyes fűrészek vezetősínnel is kaphatók. Ez a sín segít Önnek abban, hogy az anyagot teljesen pontosan az Ön ízlése szerint vágja. Kínálatunkban a következőket is megtalálhatja Fém körfűrészek, amelyek olyan anyagok vágására alkalmasak, mint az acél, vas, könnyűfémek, tömör anyagok és profilok.

Szalagfűrészek - A barkácsműhelyekben dolgozó barkácsok és az asztalosműhelyekben dolgozó kézművesek számára egyaránt készültek. Ezek mechanikus szúrófűrészek, amelyek fa, fémek és más anyagok megmunkálására használhatók. A penge egy egyenes, keskeny, fogazott és mechanikailag tartós fémszalagból áll. A körfűrészekkel ellentétben a szalagfűrészek alakzatokban és úgynevezett sarkokban is képesek vágni. A kis asztali szalagfűrészek modellkészítők és barkácsolók számára, míg a nagyobb szalagfűrészek kézműves és asztalosműhelyek számára alkalmasak. A szalagfűrészasztal 45°-kal dönthető. Kínálatunkban mindkettő megtalálható Szalagfűrészek fához, valamint szalagfűrészek fémhez.

Afarkfűrészek -vagy kardfűrészek - hagyományos fűrészek, amelyeknek váltakozó jobb és bal fogazása van, és alkalmasak kemény vagy puha fa, gipszkarton, pórusbeton, fém, műanyag vagy könnyű tégla vágására. A farokfűrészt a vízvezeték-szerelők, ácsok, asztalosok, lakatosok és kőművesek fogják értékelni. A nagy durva fogazású fűrészlapok nedves fa vágására alkalmasak. A finom fogazású fűrészlapok alkalmasak lécek és csíkok vágására. A fém fűrészlapok bimetál acélból készülnek, ami hosszú élettartamot garantál.

Gérdfűrészek - Ideálisak az építőipari és összeszerelési munkákhoz, de ugyanúgy alkalmasak az asztalosműhelyben is. Alkalmasak ferde vágásokhoz és precíziós fa keresztmetszetek, deszkák, gerendák, lécek stb. előállításához. A gérvágófűrész a forgó és dönthető fejnek köszönhetően nagyon tiszta és pontos vágásokra képes, akár két irányban is. A gérvágófűrész burkolólapok, műanyagok és könnyű színesfémek vágására is használható. A fűrészek egy része lézermutatóval van felszerelve a maximális vágási pontosság biztosítása érdekében.

Merülő fűrészek - A körfűrészekkel ellentétben fokozatmentesen állítható vágási mélységgel képesek dolgozni. A fokozatmentesen állítható vágási mélységnek köszönhetően a vágást a deszka bármely pontján elkezdheti, és vághat például egy lyukat a mosogató számára, vagy vághat egy parkettát anélkül, hogy megsértené az alatta lévő felületet stb. A merülőfűrészek tulajdonképpen olyan körfűrészek, amelyeket egy vezetősín pontosan vezet. A vezetőrúddal együtt így pontos egyenes vágást érhet el marás nélkül, pontos szögben vághat, tökéletesen igazíthatja az éleket, ajtókat vagy hornyolt deszkákat vághat. Vezetőrúd nélkül közönséges körfűrészként is használható.

 

Azegyenes fűrészek - vagy oszcilláló fűrészek - kisebb, rövidebb vágásokhoz, de szabálytalan vagy íves vágásokhoz is alkalmasak. A kirakósfűrészek a legsokoldalúbb elektromos szerszámok közé tartoznak. Favágásra tervezték őket, de műanyagot és puha fémeket is képesek vágni. Tudnak lyukakat vágni a konyhai mosogatókhoz, formázni és dekoratív sablonokat, tányérokat stb. A szúrófűrészeketkönnyű használni, mert a fűrészlap felfelé történő mozgatásával vágnak.

 

Kínálatunkban különböző típusú, márkájú és gazdag felszereltségű fűrészeket talál hobbi- és professzionális használatra, amelyek közül biztosan mindenki választani fog. A nálunk vásárolt fűrészekhez tartozékokat is kínálunk. Fűrészlapokat, fűrészlapokat, fűrészlapokat, fűrészszalagokat és még sok mást is talál. Önnek csak választania kell. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha tanácsot szeretne kérni a kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatban, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Top termékek
Az áru beolvasása...

DECO-FLEX FlexiDrive rendszerű pelyvafűrész

Akció -10 %kedvezmény
DECO-FLEX FlexiDrive rendszerű pelyvafűrész gallery main image
AScheppach Deco-flex pengésfűrész két gépet egyesít egy gépben. A pelyvafűrész precíz vágá ...
Raktáron
87 450 Ft
78 705 Ft
ÁFA nélkül 61 972 Ft
db

WA5048 - 115 x 9,5 gyémántkerék WU427, Worxsaw XL-hez

-5 %kedvezmény
WA5048 - 115 x 9,5 gyémántkerék WU427, Worxsaw XL-hez gallery main image
WA5048 - 115 x 9,5 gyémántkerék WU427, Worxsaw XL-hez
Raktáron
12 600 Ft
11 970 Ft
ÁFA nélkül 9 425 Ft
db

Szalagfűrész 230 V BASA 1.0

-10 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
Szalagfűrész 230 V BASA 1.0 gallery main image
Ne tévesszen meg a kompakt méretek. A Scheppach BASA 1 szalagfűrész egy professzionális gé ...
Raktáron
113 690 Ft
102 320 Ft
ÁFA nélkül 80 567 Ft
db

Scheppach HM 254 SPX gérvágó fűrész bevonattal és lézerrel + 2. penge

-10 %kedvezmény
Scheppach HM 254 SPX gérvágó fűrész bevonattal és lézerrel + 2. penge gallery main image
HM 254 SPX gérvágó fűrész bevonattal és lézerrel + 2. penge . A Scheppach nagyméretű, jól ...
Raktáron
97 945 Ft
88 150 Ft
ÁFA nélkül 69 409 Ft
db

HS 80 asztali fűrész

-10 %kedvezmény
HS 80 asztali fűrész gallery main image
AHS 80 asztali fűrészt úgy tervezték, hogy minimális tárolási igény mellett maximális mobi ...
Raktáron
69 960 Ft
62 960 Ft
ÁFA nélkül 49 575 Ft
db

PL 55 merülőfűrész 2x vezető rúd 700mm felborulás elleni védő rúdkapcsoló

Akció -10 %kedvezmény
PL 55 merülőfűrész 2x vezető rúd 700mm felborulás elleni védő rúdkapcsoló gallery main image
Sokan még mindig azt hiszik, hogy jó, hosszú, marásmentes vágást csak drága fűrészgépekkel ...
Raktáron
87 450 Ft
78 705 Ft
ÁFA nélkül 61 972 Ft
db

Scheppach HM 216 gérvágófűrész bevonattal és lézeres 2. pengével

-10 %kedvezmény
Scheppach HM 216 gérvágófűrész bevonattal és lézeres 2. pengével gallery main image
A Scheppach jól felszerelt HM 216 gérvágófűrésze kiváló segítője otthon, a műhelyben, a há ...
Csak raktáron 3db Áru
69 960 Ft
62 960 Ft
ÁFA nélkül 49 575 Ft
db

Scheppach HM 216 SPX gérvágófűrész bevonattal és lézeres 2. pengével

-10 %kedvezmény
Scheppach HM 216 SPX gérvágófűrész bevonattal és lézeres 2. pengével gallery main image
HM 216 SPX - gérvágófűrész fedlappal és lézeres 2. lapkával. A Scheppach jól felszerelt HM ...
Raktáron
69 960 Ft
62 960 Ft
ÁFA nélkül 49 575 Ft
db

RPPR-125 - Fém szalagfűrész

-13 %kedvezmény
RPPR-125 - Fém szalagfűrész gallery main image
Afém szalagfűrész egy vízszintes szalagfűrész forgó fejjel, amelyet acélanyagok, valamint ...
Raktáron
190 820 Ft
166 010 Ft
ÁFA nélkül 130 717 Ft
db

Scheppach MBS 1200 2in1 szalagfűrész fémekhez

-10 %kedvezmény
Scheppach MBS 1200 2in1 szalagfűrész fémekhez gallery main image
MBS 1200 - 2in1 szalagfűrész fémekhez. A Scheppach MBS 1200 tökéletes eszköz fémcsövek és ...
Raktáron
96 195 Ft
86 575 Ft
ÁFA nélkül 68 169 Ft
db

RJS 1050-K szúrófűrész - 680 W

-10 %kedvezmény
RJS 1050-K szúrófűrész - 680 W gallery main image
Ez a fűrész jól látható vágási vonallal rendelkezik a keskeny profilnak, a LED-világításna ...
Raktáron
41 815 Ft
37 630 Ft
ÁFA nélkül 29 630 Ft
db

Lézeres ferde fűrész HM 80 L

-10 %kedvezmény
Lézeres ferde fűrész HM 80 L  gallery main image
A HM 80 Lgérvágófűrész kiváló segítő a műhelyben és az építkezéseken . A Woodster gérvágóf ...
Raktáron
45 470 Ft
40 920 Ft
ÁFA nélkül 32 220 Ft
db

HOLZSTAR® DKS 504 Vario Fűrészgépfűrész

HOLZSTAR® DKS 504 Vario Fűrészgépfűrész gallery main image
Szalagfűrész fokozatmentesen szabályozható lapsebesség-szabályozással 1.650 - 4.800 rezgés ...
Raktáron
95 045 Ft
ÁFA nélkül 74 839 Ft
db

Scheppach HM 140 L gérvágófűrész bevonattal, lézerrel és kétoldali dőlésbeállítással

-10 %kedvezmény
Scheppach HM 140 L gérvágófűrész bevonattal, lézerrel és kétoldali dőlésbeállítással gallery main image
HM 140 L - gérvágófűrész bevonattal, lézerrel és kétoldali dőlésbeállítással Második peng ...
Raktáron
157 425 Ft
141 680 Ft
ÁFA nélkül 111 559 Ft
db

Szalagfűrész fához HBS 361-2

-8 %kedvezmény
Szalagfűrész fához HBS 361-2 gallery main image
Kompakt fa szalagfűrész igényes hobbihasználatra és otthoni műhelymunkára.Max. vágási mag ...
Raktáron
465 645 Ft
428 390 Ft
ÁFA nélkül 337 315 Ft
db

Scheppach MT 150 fémvágó körfűrész

-10 %kedvezmény
Scheppach MT 150 fémvágó körfűrész gallery main image
MT 150 - fémvágó körfűrész. A kompakt Scheppach MT 150 fémvágó fűrész tökéletesen alkalmas ...
Raktáron
69 960 Ft
62 960 Ft
ÁFA nélkül 49 575 Ft
db

Körfűrész PKS-315 S

-30 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
Körfűrész PKS-315 S gallery main image
Az asztali és állványos körfűrészek faanyagok keresztirányú és hosszirányú vágására alka ...
Raktáron
262 150 Ft
183 505 Ft
ÁFA nélkül 144 492 Ft
db

Proma PPK-115U szalagfűrész

Akció -24 %kedvezmény
Proma PPK-115U szalagfűrész gallery main image
Fém szalagfűrészek az alumíniumtól és ötvözeteitől kezdve a színesfémeken át a nagy szilár ...
Raktáron
299 000 Ft
227 240 Ft
ÁFA nélkül 178 929 Ft
db

Fém szalagfűrész PPK-115UH

-27 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
 Fém szalagfűrész PPK-115UH gallery main image
Fém szalagfűrészek az alumíniumtól és ötvözeteitől kezdve a színesfémeken át a nagy szilár ...
Raktáron
431 105 Ft
314 705 Ft
ÁFA nélkül 247 799 Ft
db

Fűrész, 650W RS 650

Akció
Fűrész, 650W RS 650 gallery main image
Afűrész a műhelyben, garázsban vagy a kertben végzett munka során fa, műanyag, fém, építőa ...
Raktáron
34 970 Ft
ÁFA nélkül 27 535 Ft
db


Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat