Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Fűrészek

Többféle fűrésztípus létezik, és ezek különböznek egymástól, különösen a felhasználási céljukban. Egyeseket faágak vágására használnak, mások fémeket, megint mások pedig különböző faanyagokat tudnak kezelni. A fűrész kiválasztásakor fontos, hogy milyen anyaggal fog dolgozni, fával, fémmel vagy műanyaggal, milyen teljesítményű és milyen súlyú, mert minélkisebb a súlya, annál kevésbé megerőltető a munka és annál jobban mozgatható a fűrész . Ha kertben, műhelyben vagy a ház körül használható fűrészt keres, egy legfeljebb 50 cm3 hengerűrtartalmú fűrész is elegendő. Ha a fűrészt az építőiparban vagy az erdészetben szeretné használni, a motor hengerűrtartalmának 50 és 70 cm3 között kell lennie. A professzionális fűrészek nagyon erősek, és 70 köbcentiméteres vagy annál nagyobb hengerűrtartalmú motorral rendelkeznek. Ezeket a fűrészeket mindennapi intenzív munkára tervezték. A fűrészek széles választéka áll rendelkezésre, kínálatunkban találhat otthoni használatra szánt fűrészeket, de professzionális fűrészeket is különböző ipari üzemek számára. És mire használják a kínálatunkban található különböző fűrésztípusokat?

Formázófűrészek - formázóasztallal ellátott fűrészek, amelyeket stabil felépítés jellemez, és bútor- vagy asztalosműhelyek számára alkalmasak. A faanyagok kereszt- és hosszirányú vágására tervezték, például deszkák és deszkák pontos hajlítására és hosszirányú vágására, valamint forgácslapok vágására bútorgyártó üzemekben. A formázófűrész mechanikája egy öntöttvas asztalra van felfüggesztve olyan szegmensekkel, amelyek biztosítják, hogy a fűrészlapok bármilyen dőlésszögben változatlanul a helyükön legyenek.

Bölcsőfűrészek - Ezeket körfűrészként is ismerik, és tűzifa vágására alkalmasak.Gyorsak, erősek és biztonságosak. Használatuk egyszerű, a rönköt a bölcsőbe helyezi, és a tényleges vágás során már egyáltalán nem nyúl a fához, csak nyomja a bölcsőt, és nézze a tökéletes vágásokat, amelyeket ezek a fűrészek biztosítanak. Robusztus felépítés és minőségi kivitelezés, ugyanakkor a legtöbb gép a beépített görgőknek köszönhetően mobilis .

Asztali körfűrészek -Jól kezelhetővé teszik a nagyméretű fadarabokat, és képesek a vágást bármilyen irányba irányítani. Asztali körfűrész minden barkács-, asztalos- és ácsműhelyben megtalálható. Az asztali fűrészek alkalmasak fa - deszkák, deszkák, gerendák, lapos anyagok és műanyagok - vágására és alávágására. E fűrészek előnyei közé tartozik a szilárd konstrukció, a pontos és sima vágás, valamint az erős motor. Kínálatunkban olyan fém körfűrészeket talál, amelyek olyan anyagok vágására alkalmasak, mint az acél, vas, könnyűfémek, tömör anyagok és profilok.

Pelyhes fűrészek - univerzális gépként szolgálnak bárminek a vágásához.Fát, műanyagot és puha fémeket is vághatnak. A forgácsolófűrész működtetése során nem nagy fizikai erőfeszítésre van szükség, hanem precíz vágásra. A lemezfűrészek alkalmasak kisebb munkák elvégzésére , és kialakításuk lehetővé teszi a belső formák vágását anélkül, hogy átvágnák. Alkalmasak művészi famegmunkálók, barkácsolók és modellkészítők számára is. A finom formák faragása fába, intarziába és más dolgokba öröm a pelyvafűrésszel .

Körfűrészek - Jobban alkalmasak bonyolultabb vágásokhoz, például padlóburkoláshoz, de egy kisebb fészer építésénél a vastagabb faanyagokat is képesek kezelni. Ez attól függ, hogy milyen fűrészlapot használ. A körfűrész univerzális szerszám a kereszt- és gérvágásokhoz . Alkalmasak deszkák, deszkák, lécek és vágódeszka anyagok vágására. Néhány körfűrész a kínálatunkban műanyag, gipszkarton és alumínium profilok vágására is használható. Egyes fűrészek vezetősínnel is kaphatók. Ez a sín segít Önnek abban, hogy az anyagot teljesen pontosan az Ön ízlése szerint vágja. Kínálatunkban a következőket is megtalálhatja Fém körfűrészek, amelyek olyan anyagok vágására alkalmasak, mint az acél, vas, könnyűfémek, tömör anyagok és profilok.

Szalagfűrészek - A barkácsműhelyekben dolgozó barkácsok és az asztalosműhelyekben dolgozó kézművesek számára egyaránt készültek. Ezek mechanikus szúrófűrészek, amelyek fa, fémek és más anyagok megmunkálására használhatók. A penge egy egyenes, keskeny, fogazott és mechanikailag tartós fémszalagból áll. A körfűrészekkel ellentétben a szalagfűrészek alakzatokban és úgynevezett sarkokban is képesek vágni. A kis asztali szalagfűrészek modellkészítők és barkácsolók számára, míg a nagyobb szalagfűrészek kézműves és asztalosműhelyek számára alkalmasak. A szalagfűrészasztal 45°-kal dönthető. Kínálatunkban mindkettő megtalálható Szalagfűrészek fához, valamint szalagfűrészek fémhez.

Afarkfűrészek -vagy kardfűrészek - hagyományos fűrészek, amelyeknek váltakozó jobb és bal fogazása van, és alkalmasak kemény vagy puha fa, gipszkarton, pórusbeton, fém, műanyag vagy könnyű tégla vágására. A farokfűrészt a vízvezeték-szerelők, ácsok, asztalosok, lakatosok és kőművesek fogják értékelni. A nagy durva fogazású fűrészlapok nedves fa vágására alkalmasak. A finom fogazású fűrészlapok alkalmasak lécek és csíkok vágására. A fém fűrészlapok bimetál acélból készülnek, ami hosszú élettartamot garantál.

Gérdfűrészek - Ideálisak az építőipari és összeszerelési munkákhoz, de ugyanúgy alkalmasak az asztalosműhelyben is. Alkalmasak ferde vágásokhoz és precíziós fa keresztmetszetek, deszkák, gerendák, lécek stb. előállításához. A gérvágófűrész a forgó és dönthető fejnek köszönhetően nagyon tiszta és pontos vágásokra képes, akár két irányban is. A gérvágófűrész burkolólapok, műanyagok és könnyű színesfémek vágására is használható. A fűrészek egy része lézermutatóval van felszerelve a maximális vágási pontosság biztosítása érdekében.

Merülő fűrészek - A körfűrészekkel ellentétben fokozatmentesen állítható vágási mélységgel képesek dolgozni. A fokozatmentesen állítható vágási mélységnek köszönhetően a vágást a deszka bármely pontján elkezdheti, és vághat például egy lyukat a mosogató számára, vagy vághat egy parkettát anélkül, hogy megsértené az alatta lévő felületet stb. A merülőfűrészek tulajdonképpen olyan körfűrészek, amelyeket egy vezetősín pontosan vezet. A vezetőrúddal együtt így pontos egyenes vágást érhet el marás nélkül, pontos szögben vághat, tökéletesen igazíthatja az éleket, ajtókat vagy hornyolt deszkákat vághat. Vezetőrúd nélkül közönséges körfűrészként is használható.

Azegyenes fűrészek - vagy oszcilláló fűrészek - kisebb, rövidebb vágásokhoz, de szabálytalan vagy íves vágásokhoz is alkalmasak. A kirakósfűrészek a legsokoldalúbb elektromos szerszámok közé tartoznak. Favágásra tervezték őket, de műanyagot és puha fémeket is képesek vágni. Tudnak lyukakat vágni a konyhai mosogatókhoz, formázni és dekoratív sablonokat, tányérokat stb. A szúrófűrészeketkönnyű használni, mert a fűrészlap felfelé történő mozgatásával vágnak.

 

Kínálatunkban különböző típusú, márkájú és gazdag felszereltségű fűrészeket talál hobbi- és professzionális használatra, amelyek közül biztosan mindenki választani fog. A nálunk vásárolt fűrészekhez tartozékokat is kínálunk. Fűrészlapokat, fűrészlapokat, fűrészlapokat, fűrészszalagokat és még sok mást is talál. Önnek csak választania kell. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha tanácsot szeretne kérni a kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatban, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Top termékek
Az áru beolvasása...

Scheppach HM 216 gérvágó fűrész bevonattal és lézerrel + 2. penge

-5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Scheppach HM 216 gérvágó fűrész bevonattal és lézerrel + 2. penge gallery main image
A Scheppach HM 216 gérvágó fűrész kiváló segítőtárs otthon, a műhelyben, a nyaralóban és a ...
Raktáron
61 215 Ft
58 150 Ft
ÁFA nélkül 45 787 Ft
db

Gérvágó fűrész Scheppach HM 140 L

-5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Gérvágó fűrész Scheppach HM 140 L gallery main image
A Scheppach HM 140 L gérvágó fűrész kiváló segítőtárs minden műhelyben és építkezésen. A g ...
Raktáron
139 935 Ft
132 935 Ft
ÁFA nélkül 104 673 Ft
db

Scheppach HS 100 S asztali fűrészlap finom vágásokhoz 48Z

Akció -5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Scheppach HS 100 S asztali fűrészlap finom vágásokhoz 48Z gallery main image
AScheppach HS 100 S asztali fűrészgép a maga kategóriájában egy rendkívül kiváló, de mégis ...
Raktáron
78 710 Ft
74 770 Ft
ÁFA nélkül 58 874 Ft
db

Scheppach DECO-XLS forgácsolófűrész lábvezérléssel

-5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Scheppach DECO-XLS forgácsolófűrész lábvezérléssel gallery main image
DECO-XLS - forgácsfűrész lábvezérléssel. A Scheppach Deco-XLS lemezfűrész az új lábvezérlé ...
Raktáron
69 960 Ft
66 460 Ft
ÁFA nélkül 52 331 Ft
db

Scheppach HM 254 gérvágófűrész bevonattal és lézerrel

-5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Scheppach HM 254 gérvágófűrész bevonattal és lézerrel gallery main image
HM 254 - gérvágó fűrész bevonattal és lézerrel. A Scheppach nagyméretű, jól felszerelt HM ...
Raktáron
87 450 Ft
83 075 Ft
ÁFA nélkül 65 413 Ft
db

Keresztasztalos gérvágó fűrész TK305 230V

-27 %kedvezmény
Keresztasztalos gérvágó fűrész TK305 230V gallery main image
A TK305 230V keresztasztalos gérvágó egy kombinált gép, amely gérfűrészként vagy asztali f ...
Raktáron
155 550 Ft
113 550 Ft
ÁFA nélkül 89 409 Ft
db

Fém körfűrész MKS180 230V

-11 %kedvezmény
Fém körfűrész MKS180 230V gallery main image
MKS 180 körfűrész nagy vágási pontossággal a keményfém lapnak köszönhetően. Gyorsan állíth ...
Raktáron
83 440 Ft
74 260 Ft
ÁFA nélkül 58 472 Ft
db

Bölcsős fűrész/körfűrész 400V HS 730

Akció -5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Ingyenes ajándék
Bölcsős fűrész/körfűrész 400V HS 730 gallery main image
Évente több "köbméter" fát kell kivágnia, és ehhez megfelelő segítőre van szüksége? A Sche ...
Csak raktáron 4db Áru
298 110 Ft
283 200 Ft
ÁFA nélkül 222 992 Ft
db

Asztali körfűrész HS 105

-5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Asztali körfűrész HS 105  gallery main image
A legmodernebb technológiával és anyagokkal rendelkező asztali körfűrészre van szüksége? A ...
Raktáron
108 445 Ft
103 020 Ft
ÁFA nélkül 81 118 Ft
db

Körfűrész/körfűrész 400 V Scheppach HS 720

-5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Körfűrész/körfűrész 400 V Scheppach HS 720 gallery main image
AScheppach HS 720 bölcsős fűrész a következő szakmai, de sokkal biztonságosabb megoldás a ...
Raktáron a szállítónál
384 835 Ft
365 590 Ft
ÁFA nélkül 287 866 Ft
db

Mobil fémfűrész MKS355ECO 230V

-9 %kedvezmény
Mobil fémfűrész MKS355ECO 230V gallery main image
Nagy vágási teljesítmény a speciális, keményfém fűrészlapnak köszönhetően, amely a csomagb ...
Raktáron
124 730 Ft
113 500 Ft
ÁFA nélkül 89 370 Ft
db

Scheppach HM 80 L lézeres gérvágó fűrész

-5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Scheppach HM 80 L lézeres gérvágó fűrész gallery main image
A Scheppach HM 80 L gérvágó fűrész kiváló segítőtárs otthon a műhelyben és az építkezéseke ...
Raktáron a szállítónál
45 470 Ft
43 195 Ft
ÁFA nélkül 34 012 Ft
db

Scheppach HBS 261 szalagfűrész

-5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Scheppach HBS 261 szalagfűrész gallery main image
AScheppach HBS 261 az ideális szalagfűrész otthoni vagy kézműves műhelyébe. A két sebesség ...
Raktáron
122 440 Ft
116 315 Ft
ÁFA nélkül 91 587 Ft
db

Scheppach HBS 30 szalagfűrész

-5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Scheppach HBS 30 szalagfűrész gallery main image
HBS 30 - szalagfűrész 3 fűrészlappal (6z/10z/15z) Az anyavállalat Scheppach szalagfűrészei ...
Raktáron
75 210 Ft
71 445 Ft
ÁFA nélkül 56 256 Ft
db

POWERPLUS POWX0562 - Merülőfűrész 1 200W - SZETT

POWERPLUS POWX0562 - Merülőfűrész 1 200W - SZETT gallery main image
Merülőfűrész 1 200W - SET. Tulajdonságok: Puha fogantyú. A vágásmélység folyamatos be ...
Raktáron
68 210 Ft
ÁFA nélkül 53 709 Ft
db

RPPK-115UHC/230 - Szalagfűrész fémhez hűtéssel

RPPK-115UHC/230 - Szalagfűrész fémhez hűtéssel gallery main image
AzRPPK-115UHC szalagfűrészt az összes általánosan használt anyagvágására tervezték, az alu ...
Raktáron a szállítónál
349 690 Ft
ÁFA nélkül 275 346 Ft
db

Proma PPK-115U szalagfűrész

Akció
Proma PPK-115U szalagfűrész gallery main image
Fém szalagfűrészek az alumíniumtól és ötvözeteitől kezdve a színesfémeken át a nagy szilár ...
Raktáron
282 340 Ft
ÁFA nélkül 222 315 Ft
db

PL 55 merülőfűrész 2x vezető rúd 700mm felborulás elleni védő rúdkapcsoló

Akció -5 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
PL 55 merülőfűrész 2x vezető rúd 700mm felborulás elleni védő rúdkapcsoló gallery main image
Sokan még mindig azt hiszik, hogy jó, hosszú, marásmentes vágást csak drága fűrészgépekkel ...
Raktáron a szállítónál
87 450 Ft
83 075 Ft
ÁFA nélkül 65 413 Ft
db

CSW209 - Körfűrész 235 mm

CSW209 - Körfűrész 235 mm gallery main image
Munkahely CSW209 - Körfűrész 235 mm. Kiegészítők: Párhuzamos útmutató Kulcs Segédf ...
Raktáron a szállítónál
57 555 Ft
ÁFA nélkül 45 319 Ft
db

Deco Flex SL forgácsoló fűrész

-5 %kedvezmény
Deco Flex SL forgácsoló fűrész gallery main image
A Scheppach Deco Flex SL két gépet egyesít egyben. A pelyvafűrész precíz vágásokat biztosí ...
Raktáron
83 955 Ft
79 755 Ft
ÁFA nélkül 62 799 Ft
db


Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat