Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Márka
ár
Súly
Megjelenítve - a termékek

Kivehető adagolóval

Akivehető adagolóval ellátott hegesztőgépek olyan félautomata hegesztőgépek, amelyek az oxidáció megakadályozása érdekében inert gázt juttatnak a hegesztési területre . Ezek a félautomata hegesztőgépek egy kivehető hegesztőhuzal adagolóval vannak felszerelve, amely változó sebességgel adagolja a huzalt az olvadt hegesztési varratba. Ezek a hegesztők a hegesztendő anyagtól függően többféle gázt használnak. A leggyakrabban használt a CO2 (szén-dioxid). Rengeteg CO2 hegesztőgép létezik, és mindegyik más-más célra készült. Afélautomata hegesztőgépek ideálisak a hegesztéshez. A CO2-hegesztők előnyei közé tartozik a széleskörű felhasználási terület és a kiváló hegesztési tulajdonságok. Ezenkívül nagyon könnyen kezelhetők, így még a kezdő, kevesebb tapasztalattal rendelkező hegesztők számára is megfelelő eszköz.

A következő paraméterek fontosak a CO2-hegesztő kiválasztásakor:

- maximális hegesztési áram

- terhelhetőség

- munkaidő és hűtési idő, valamint

- a hegesztendő anyag

A levehető huzaladagolóval ellátott hegesztőgépek előnye, hogy nem kell egy nehéz hegesztőgépet kezelnie, hanem a huzaladagolót leveheti, oda hordozhatja, ahol szüksége van rá, és egy csatlakozókábellel csatlakoztathatja a hegesztőgéphez. Ezek a hegesztők nemcsak otthoni használatra, hanem nehézipari, fémfeldolgozási vagy lakatosmunkákhoz is alkalmasak. A kivehető huzaladagolóval ellátott hegesztők MIG-MAG, de TIG vagy FLUX hegesztést is végeznek.

AMIG-MAG módszert védőgázas hegesztési módszerként is ismerik. Ez egy ívhegesztési módszer, amely olvadóelektródával, védőgázban történő ívhegesztés. Főleg alumínium- és acélszerkezetek hegesztésére használják, de rozsdamentes acél és réz hegesztésére is. A MIG-MAG hegesztők előnye a hegesztés bármilyen hegesztési helyzetben és a nagy hegesztési sebesség. Ezeknek a hegesztőgépeknek a hátránya az igényesebb üzemeltetés és karbantartás, valamint a magasabb ár.

ATIG egy nem olvadó volfrámelektródával végzett hegesztési módszer. Ez a módszer azon az elven működik, hogy a volfrámelektróda és a hegesztendő anyag között elektromos ív ég. Az olvadási ívet védett védőgázforrás védi, amely megakadályozza, hogy a légköri szennyeződések a hegesztőfürdőbe kerüljenek. A TIG-hegesztés abban különbözik a többi ívhegesztési eljárástól, hogy az elektróda nem fogy el, mint az MMA vagy MIG/MAG eljárásoknál. A TIG-hegesztés a fémek összekapcsolásának kiváló minőségű módszere. Használják a hajóépítésben, az energiatermelésben, a petrolkémiai, a vegyiparban, az élelmiszeriparban stb. E módszer előnyei közé tartozik a koncentrált sugár biztosítása, a hegesztés lehetősége kiegészítő huzallal vagy anélkül, a hegesztés nehezebben hozzáférhető helyeken, és a legfontosabb, hogy a hegesztés után nem szükséges a hegesztési varratot módosítani, mint az MMA-módszer esetében.

TIG AC - AC a hegesztő tápegység váltakozó kimeneti feszültsége. Olyan fémek, például alumínium, bronz, sárgaréz, ötvözetek hegesztésének egy olyan fajtája, amelyek hegesztés közben védő szigetelő oxidot képeznek az olvadékon.

TIG DC - DC a hegesztő tápegység egyenáramú kimeneti feszültsége. Ez egy olyan hegesztési típus, amely alkalmas mindenféle alacsony és magas széntartalmú acél, valamint réz-, nikkel- és titán tartalmú acél és ezek ötvözeteinek tiszta hegesztésére.

AFLUX egy új és modern hegesztési módszer, amelyet csőhuzalos hegesztésnek is neveznek. Hasonló a MIG-MAG módszerhez, de a védőgázos védelmet a hegesztőhuzal olvadásakor elpárolgó anyaghelyettesíti , amely megvédi az olvadékot a légköri oxidációtól. A csőszálakat adalékanyagokkal ellátott rutil vagy basszikus töltőanyaggal töltik ki. A FLUX-módszerrel megszűnik a további gázberendezések szükségessége. Mivel az olvadék a huzal körkörös megolvasztásával keletkezik, és finom cseppekben permeteződik a fürdőbe, a hegesztési varrat a hagyományos MIG-MAG módszerhez képest tisztább és kerekebb lesz. Ennek a módszernek az az előnye, hogy a hengerek kezelése megszűnik.

Kínálatunkban professzionális hegesztőgépeket talál kivehető adagolóval, széleskörű felhasználási lehetőségekkel, valamint típusok, márkák és gazdag funkciók széles választékával, amelyek közül biztosan mindenki választani fog. A nálunk vásárolt hegesztőgépekhez tartozékokat is kínálunk. Itt talál elektródákat, hegesztőpisztolyokat, hegesztőkábeleket, valamint védőfelszereléseket, motorháztetőket és egyebeket. Csak választanod kell. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...

KRONOS 400T W hegesztőgép készlet tartozékokkal (10m)

KRONOS 400T W hegesztőgép készlet tartozékokkal (10m) gallery main image
AKRONOS 400T W egy háromfázisú inverter beépített hűtéssel.Fejlett technológiája kiváló ív ...
Raktáron
a szállítónál
ár: Érdeklődjön
db

Supermig 480 Telwin CO2 (MIG MAG) hegesztőgép

Ingyenes ajándék
Supermig 480 Telwin CO2 (MIG MAG) hegesztőgép gallery main image
Supermig 480 - Telwin CO2 hegesztőgépek. Robusztus Mig-Mag co2 hegesztőgépek, ipari felhas ...
Nem elérhető
1 473 690 Ft
ÁFA nélkül 1 160 390 Ft
db

CO2 hegesztőgép - Mastermig 300 MIG-MAG

CO2 hegesztőgép - Mastermig 300 MIG-MAG  gallery main image
CO2 hegesztő - Mastermig 300 MIG-MAG. Robusztus, nagy teljesítményű CO2 MIG-MAG hegesztőgé ...
Nem elérhető
943 825 Ft
ÁFA nélkül 743 169 Ft
db

CO2 hegesztőgép - Mastermig 400 MIG-MAG

CO2 hegesztőgép - Mastermig 400 MIG-MAG  gallery main image
CO2 hegesztő - Mastermig 400 MIG-MAG. Robusztus, nagy teljesítményű CO2 MIG-MAG hegesztőgé ...
Nem elérhető
1 115 340 Ft
ÁFA nélkül 878 224 Ft
db

CO2 hegesztőgép - Mastermig 500 MIG-MAG

CO2 hegesztőgép - Mastermig 500 MIG-MAG  gallery main image
CO2 hegesztő - Mastermig 500 MIG-MAG. Robusztus, nagy teljesítményű CO2 MIG-MAG hegesztőgé ...
Nem elérhető
1 135 130 Ft
ÁFA nélkül 893 803 Ft
db

Ax 500 IN GENERATOR H2O + kivehető adagoló + 2m csatlakozó + modul 99 JOBU

Akció
Ingyenes ajándék
Ax 500 IN GENERATOR H2O + kivehető adagoló + 2m csatlakozó + modul 99 JOBU gallery main image
Háromfázisú inverteres hegesztőforrás MIG/MAG, MMA és hornyolási eljárásokhoz. Az Alfa In ...
7 nap
2 194 500 Ft
ÁFA nélkül 1 727 950 Ft
db

CO2 hegesztőgép - Mastermig 500 R.A. MIG-MAG

Ingyenes ajándék
CO2 hegesztőgép - Mastermig 500 R.A. MIG-MAG gallery main image
Robusztus, nagy teljesítményű CO2 MIG-MAG hegesztőgép automatikus pontozással. Kivehető, h ...
Nem elérhető
1 759 250 Ft
ÁFA nélkül 1 385 240 Ft
db

CO2 hegesztő Supermig 480 R.A.

Ingyenes ajándék
CO2 hegesztő Supermig 480 R.A. gallery main image
Robusztus CO2 hegesztőgép vízhűtéses fáklyával ipari használatra.Kerekes alváz. Vízhűtő a ...
Nem elérhető
1 768 800 Ft
ÁFA nélkül 1 392 760 Ft
db

CO2 hegesztőgép - Supermig 580 AQUA MIG-MAG

Ingyenes ajándék
CO2 hegesztőgép - Supermig 580 AQUA MIG-MAG gallery main image
Robusztus CO2 hegesztőgép vízhűtéses fáklyával ipari használatra.Kerekes alváz. Vízhűtő a ...
Nem elérhető
2 287 560 Ft
ÁFA nélkül 1 801 230 Ft
db
Megjelenítve 9 a 9 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...