Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Gépsatuk

A satugépek kulcsfontosságú eszközök a műhelyekben és az ipari műveletekben. A munkadarabok szilárd és precíz rögzítésére tervezték őket megmunkálásuk során. Kínálatunkban a satutípusok széles választékának köszönhetően megtalálhatja az ideális megoldást a különböző alkalmazásokhoz és igényekhez, a normál műhelyi műveletektől a komplex ipari folyamatokig.

Típusai és jellemzői:

  1. Hidraulikus gépsatuk (HMS) : Ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol nagy szorítónyomást és gyors beállítást igényelnek. A hidraulikus satuk egyenletes teljesítményt biztosítanak, és tömeggyártásra is alkalmasak.

  2. Forgó- és dönthető satu : Ez a fajta satu lehetővé teszi a munkadarab könnyű kezelését az elforgatható és dönthető satuknak köszönhetően. Ideálisak olyan munkákhoz, ahol a munkadarabot különböző szögekből kell megmunkálni.

  3. Precíziós gépi satuk (FMS és FMSN) : Ezeket a satukat nagy pontosság jellemzi, és részletgazdag és finom megmunkálásra szolgálnak. Precíz gyártási folyamatokra alkalmasak.

  4. Gépi satu BMS és BS I: Univerzális satu különféle műhelymunkákhoz. Robusztusak és nehezebb anyagokhoz is alkalmasak.

  5. Lábszorító satu : Ezek a satuk gyors és hatékony rögzítést tesznek lehetővé lábpedállal, így a keze szabadon dolgozhat a munkadarabbal.

Előnyök és alkalmazások:

  • Rugalmasság : A munkadarab szükség szerinti elforgatásának vagy megdöntésének lehetősége.
  • Pontosság : Pontos és stabil rögzítés biztosítása összetett és részletes megmunkáláshoz.
  • Hatékonyság : Gyors és egyszerű rögzítés a hidraulikus vagy lábrendszernek köszönhetően.
  • Robusztusság : Stabil és szilárd felépítés hosszú távú és nehéz használathoz.

A gépi satu nélkülözhetetlen eszköz a modern műhelyekben és ipari műveletekben, pontosságot, teljesítményt és alkalmazkodóképességet kínálva a gyártási igények széles skálájához.

Széles választékunkban biztosan mindenki az igényeinek és elképzeléseinek megfelelően választ. Kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk , szívesen segítünk.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...