Elérhetőségek
Szűrés ... szerint
Márka
TöbbKevesebb lehetőség
ár
Súly
Megjelenítve - a termékek

Gyaluk hosszabbítóval

A gyaluk , más néven gyalugépek, puha és kemény fa megmunkálására szolgálnak, és barkácsműhelyekben és professzionális asztalosipari munkákban használhatók. Kínálatunkban gyalugépeket és hordágyas gyalugépeket talál, amelyek a fa kiegyenlítésének lehetőségét egyesítik a sima nyújtással, ami feleslegessé teszi a hordágy vásárlását, mert a feszítővel ellátott gyaluk 2 az 1-ben - egy gyalu és egy hordágy. A gyalugépek olyan famegmunkáló gépek, amelyek a gyalukéssel ellátott henger kimenő fordulatainak, valamint a stabil felépítésnek köszönhetően minőségi megmunkálású sima, jó minőségű forgács nélküli felületet garantálnak. A megfelelő gyalugép kiválasztásánál fontos szempont a gyalulási felület szélessége.

Kínálatunkban széles típus-, márkájú és gazdag funkciókkal rendelkező gyalugépeket talál, amelyek közül biztosan mindenki válogat, legyen az alkalmi barkácsoló vagy profi. Nálunk vásárolt gyalukhoz kiegészítőket is kínálunk . Csak választania kell. Kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk , szívesen segítünk.


Hogyan válasszunk hosszabbítós gyalut és mire kell összpontosítani.


A hosszabbítós gyalu kiválasztásakor fontos paraméterek vannak -
teljesítmény, fordulatszám, kések száma, anyagválasztás, vágási szélesség, toldás magassága, súly és méret szerint választunk kinyúló gyalut.

Gyalugépek típusai
A piacon többféle gyaluk és simító is kapható. Az álló, hosszabbítós stabil gyalu professzionális használatra alkalmas, a hordozható hosszabbítós gyalu barkácsműhelyekben és építkezéseken használatos.

Tartozékok választéka dörzsáros gyalugéphez - a gyalukhoz való tartozékok megkönnyítik a dörzsárral való munkát. Ilyen például a fűrészpor- és porelszívó, az adagolószalagok, a pozícionáló vonalzók, a gyalukések, a mágneses késbeállító vagy a marókészülék.

Hosszabbítós gyaluk minősége és ára - az árat befolyásolja a toldás minősége, teljesítménye, típusa és méretei. A túlnyúló mobil gyaluk 5-15 000 CZK, a helyhez kötött professzionális gyaluk 20 000 CZK-tól és afelettitől.

Gyaluk hosszabbítóval

A túlnyúló gyalu fontos eszköz a barkácsműhelyben vagy a fával dolgozó szakemberek számára. A feldolgozatlan fát falapokká vagy prizmákká, deszkákká gyalulják, amelyek készen állnak bútorok, padlók vagy faburkolatok gyártására. A hosszabbítós gyalu abban különbözik a klasszikus gyalutól, hogy automatikusan mozog, ami jobb és pontosabb eredményt biztosít. Egyes préselőgépek favágási lehetőséggel is fel vannak szerelve.

Fontos paraméterek a hosszabbítós gyalu kiválasztásakor


Gyalugép teljesítménye - otthoni használatra, teljesítményük 1200-1800 W. A helyhez kötött gyalugépek teljesítménye 2500 W körül van.
Hálózati betáplálás - a legtöbb asztali brosúragép 230 V-ra csatlakoztatható, míg a nagyobb és professzionálisabb gépek 400 V-ot igényelnek.
Súly és méretek - a hordozható gyalugépek tömege 30-50 kg, méretei kb. 1 x 1 m. A helyhez kötött gyalugépek tömege meghaladja a 200 kg-ot, méretei pedig kb. 1,5 x 3 m.
Fordulatszám - kisebb gyalugépeknél a tipikus fordulatszám 8-9000 percenként, míg az állógépek percenként 500 körüli fordulatszámot teljesítenek.
Kések száma - a kések számának növelése növeli a gyalulási eredmény hatékonyságát. A legtöbb vágógép három-négy késsel van felszerelve.
Kések típusa - A TCT/HM kések keményfa megmunkálására alkalmasak, a HLS, DS kések puha fa megmunkálására, a HSS kések pedig nyers vagy egzotikus fa megmunkálására alkalmasak.
Anyageltávolítás - ez a paraméter az egy nyújtás során eltávolított anyag mennyiségét jelzi, míg az eltávolítási érték 2 és 3 mm között változik.
Vágási szélesség és húzási magasság - a hobbi gyalukések szélessége 150-260 mm, a huzatmagasság 5-120 mm. Professzionális gépeknél a huzatmagasság 160 mm-től kezdődik.
Zaj – a hordágyak zaja 80 és 110 dB között változik, és halláskárosodást okozhat. Ezért fel kell szerelnie magát hallásvédő kiegészítőkkel.


Energiafelhasználás

Ez egy olyan paraméter, amely a gyalulás minőségéről és a gyalu teljesítményéről szól. Az otthoni barkácsoláshoz használt kisebb, legfeljebb 30 kg-os gyalugépek teljesítménye 1200-1800 W. A helyhez kötött gyalugépek nagyobbak, erősebbek és professzionális műhelyekben használatosak. Teljesítményük 2500 W körül van.

Tápegység

A félprofi routereknél és barkácsgyalugépeknél szinte mindig elég a klasszikus csatlakozás, azaz a 230 V. A nagyobb teljesítményű, profibb gépekhez nagyobb feszültség, azaz 400 V szükséges.

Súly és méret

Ez a két paraméter a préselőgép típusától függően változik, és a tömeg a gép méretétől függően növekszik. A hosszabbítós hordozható asztali gyalugépek tömege 30 és 50 kiló között van, míg a helyhez kötött gyalugépek tömege akár 200 kg felett is lehet. Míg a kisebb hordágyak könnyen elférnek egy garázsban vagy kis műhelyben, mivel méreteik kb. 1 x 1 m, addig a helyhez kötött hordágyak több helyet igényelnek, kb. 1,5 x 3 m.

Fordulatszám

A fordulatok száma a gyalugép görgőinek méretétől függ, és befolyásolja az anyag feldolgozási sebességét. Ez a bemeneti teljesítmény által befolyásolt paraméter, a fordulatszám nem jelzi a gép teljesítményét. A gyalugépek tipikus fordulatszáma 8-9000 percenként. Nagyobb helyhez kötött gyalugépeknél a fordulatszám tartomány 4500 percenként.

A kések száma

A felső gyalugépek két vagy három késsel vannak felszerelve. A nagyobb teljesítményű professzionális gyalugépek akár négy gyalukésszel is rendelkeznek, míg a nagyobb számú kés jobb a jobb megmunkálás érdekében. Egy bizonyos idő elteltével a kések eltompulnak, ezért új gép kiválasztásakor célszerű mérlegelni a kések élezésének, cseréjének, illetve tartalék kések vásárlásának lehetőségét.

A kések típusa

Háromféle kés van a piacon. Az első típus a TCT/HM kések, amelyek keményfémből készülnek, aminek köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek. Főleg keményfa feldolgozására használják. A második típus a HLS, DS kések, amelyek gyorsacélból készülnek és puha fával való megmunkálásra alkalmasak. A harmadik típus a HSS kések, amelyek kiváló minőségű, mattálló acélból készülnek, és alkalmasak nyers fa vagy egzotikus fa feldolgozására.

Maximális forgács/eltávolítás

Ez az érték azt jelzi, hogy a kések mennyi anyagot tudnak eltávolítani a gyaluval egy menet után, míg a magasság milliméterenként állítható. A hobbi felhasználású gyalugépek eltávolítása 2-3 mm körüli, professzionális gyaluké 5 mm-ig.

Gyalulási szélesség és huzatvastagság

A gyalu gyalulási szélessége egy olyan paraméter, amely azt jelzi, hogy milyen széles deszkákat lehet a gyalugépen megmunkálni. A barkács gyalugépeknél a pengeszélesség 150 és 260 mm között van. A nyújtás magassága határozza meg az anyag maximális vastagságát. Ez hobbi hordágynál 5-120 mm, professzionális gépeknél 120 mm, erősebb gépeknél pedig eléri a 160 mm-t és még többet is.

Lárma

A túlnyúló gyaluk meglehetősen hangos gépek. A velük való napi munka során ezért kellemetlen fülzúgás léphet fel. Ezért tanácsos a zajparaméterre is összpontosítani a választásnál. A gyalugépek zaja 80 és 110 dB között változik. Gyakoribb használat esetén a maradandó károsodás elkerülése érdekében célszerű hallásvédő eszközöket használni.

A gyalugépek típusai a hordozhatóság szerint bővítéssel

A hosszabbítós gyaluk teljesítményük, ellenállásuk, méretük és súlyuk szerint a következő típusokra különböztethetők meg.

  • Helyhez kötött gyalu hosszabbítóval - ez a professzionális műhelyekben mindennap használt gyalu. Kiváló minőség, tartósság és hosszú élettartam jellemzi.
  • Hordozható (asztali) gyalu kihúzással - ez egy barkácsolók és félprofi műhelyek által használt gyalu. Könnyebb súlyú, így hordozható és megfizethetőbb.

 

Mobil gyalu hosszabbítóval

Az otthoni barkácsolók és a félprofi famegmunkálók műhelyeiben hordható, vagy hosszabbítós asztali gyalugépet használnak. Kisebb és kisebb súlyú, mint egy álló gyalu, ami lehetővé teszi a becsomagolást és a különböző munkahelyekre szállítását. Súlya 30-50 kg között mozog. Kisebb anyagok feldolgozására használják, és megfizethetőbb.

Helyhez kötött gyalu hosszabbítóval

A helyhez kötött gyalut professzionális műhelyekben használják az asztalosok a napi fával végzett munkájuk során. Ez egy nagy, nehéz és erőteljes gép, nagyobb ellenállással, tartóssággal és minőséggel. A szerkezet része egy öntöttvas asztal, amely az anyag könnyebb kezelését szolgálja. A helyhez kötött gyalu tömege ezért 200 kg-nál is nagyobb lehet. Az ilyen típusú gyalugép kiválasztásakor célszerű nagyobb munkaterülettel és magasabb vételárral számolni

 

Tartozékok választéka a hosszabbítós gyaluhoz

A következő felszerelések megkönnyítik a préselőgéppel való munkát.

  • Fűrészpor elszívása - gyaluláskor forgács és por keletkezik, amelyet elszívással kell eltávolítani. Ez egy praktikus kiegészítő, amely segít tisztán tartani a munkaterületet.
  • Pozícionáló vonalzó - ez egy olyan tartozék, amely a gyalult anyag élének szögének beállítására szolgál.
  • Mágneses késbeállító - ez egy olyan eszköz, amely a gyalukések pontos beállítására szolgál a kívánt pozícióba.

Gyaluk ára hosszabbítással

A hosszabbítós gyaluk árai a felhasznált anyagtól, minőségtől, teljesítménytől, típustól és mérettől függően változnak. Hordozható gyaluk 10 és 15 000 CZK közötti ártartománnyal. Nagyobb és gyakran nagyobb teljesítményű álló gyalugépek hosszabbítással 50 000 CZK körüli áron vásárolhatók meg.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
1.

Scheppach HMS 850 gyalugép vonóhúzóval

A Scheppach hosszabbítóval ellátott kombinált gyalu kategóriájának csúcsa. A gyalu erőteljes motorral, acél és öntöttvas ...

-13 % 144 835 Ft
126 005 Ft
Raktáron
Raktáron
-13 % 144 835 Ft
126 005 Ft
2.

Húzógép ADH 305

Kompakt és hordozható gyalu ADH 305 bővítővel. Ideális felszerelés a műhelyen kívüli szerelési munkákhoz. Lelkes famodel ...

359 610 Ft
Raktáron
Raktáron
359 610 Ft
3.

Roxta RHP-200 gyalugép húzással

Túlterhelés elleni védelem Könnyű kezelhetőség Gyors gyalulási/rajzolási átállás Tartozékok: pótszíj, anyagadagol ...

-25 % 139 760 Ft
104 820 Ft
Raktáron a szállítónál
Raktáron a szállítónál
-25 % 139 760 Ft
104 820 Ft
4.

Scheppach PLM1800 nyújtógép

PLM1800 - feszítőgép. A Scheppach PLM 1800 egy modern, nagy teljesítményű fanyújtógép. Az okos, kompakt kialakítás minim ...

-13 % 232 100 Ft
201 925 Ft
Raktáron
Raktáron
-13 % 232 100 Ft
201 925 Ft
5.

RHPO-260/400 - Gyalu hosszabbítóval és integrált szívással

RHPO-260/400 - Húzóval és integrált szívóval ellátott gyalu A vontatott gyalugép egy kombinált gép, amely kézi előtolás ...

-11 % 471 725 Ft
419 835 Ft
Raktáron a szállítónál
Raktáron a szállítónál
-11 % 471 725 Ft
419 835 Ft
6.

Gyalu hordágyas HP-310/400

A marógép előnyei: Stabil öntöttvas kivitel A típus előnye a 310 mm-es gyalulási szélesség és a gépi előtolású nyújt ...

-15 % 1 286 095 Ft
1 093 180 Ft
Raktáron a szállítónál
Raktáron a szállítónál
-15 % 1 286 095 Ft
1 093 180 Ft
7.

Összehasonlítás és vastagságvágó marógép HOB305PRO 230V

Kiváló minőségű gépgyártás A 4 késes gyaluhenger optimális gyalulási eredményt biztosít A vastagságasztal folyamatos k ...

-2 % 982 765 Ft
963 105 Ft
Raktáron
Raktáron
-2 % 982 765 Ft
963 105 Ft
8.

Gyalugép ADH 250 toldással

Kompakt és hordozható gyalu ADH 250 kiterjesztéssel a Holzstartól . Ez a gyalu ideális mind a műhelybe, mind a műhelyen ...

296 110 Ft
Raktáron a szállítónál
Raktáron a szállítónál
296 110 Ft
9.

Húzóval ellátott gyalu Proma HP-200

A HP-200 Proma túlnyúló gyalu puha és kemény fa megmunkálására szolgál. A gyalu ötvözött felső asztalokkal rendelkezik, ...

-33 % 216 115 Ft
144 795 Ft
Raktáron a szállítónál
Raktáron a szállítónál
-33 % 216 115 Ft
144 795 Ft
10.

Procraft asztali gyalugép PD2200

Procraft PD2200 asztali gyalugép. Technikai paraméterek: Feszültség (V): 220 Frekvencia (Hz): 50 Teljesítményfelvétel ( ...

268 540 Ft
Raktáron a szállítónál
Raktáron a szállítónál
268 540 Ft
További Elrejtés
Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...

Húzógép ADH 305

Akció
Húzógép ADH 305 gallery main image
Kompakt és hordozható gyalu ADH 305 bővítővel. Ideális felszerelés a műhelyen kívüli szere ...
Raktáron
359 610 Ft
ÁFA nélkül 283 157 Ft
db

Cipzár egyengető ZI-HB204

Cipzár egyengető ZI-HB204 gallery main image
AZI-HB204 ZIPPER egyengetőgépet motor és szíj hajtja. Ennek az osztályozónak az előnye a s ...
Csak raktáron 1db Áru
145 950 Ft
ÁFA nélkül 114 921 Ft
db

Húzóval ellátott gyalu Holzstar ADH 200

Ingyenes ajándék
Húzóval ellátott gyalu Holzstar ADH 200 gallery main image
Kompakt és hordozható Holzstar gyalu ADH 200 kiterjesztéssel . Ez a hosszabbítós gyalu ide ...
Raktáron
200 860 Ft
ÁFA nélkül 158 157 Ft
db

Szintező és vastagító marógép STF-250-400

Szintező és vastagító marógép STF-250-400 gallery main image
AzSTF-250-400 vastagsági és egyengető marógép puha és kemény faanyagok minőségi és végső m ...
Csak raktáron 1db Áru
653 530 Ft
ÁFA nélkül 514 591 Ft
db

Scheppach HMS 850 gyalugép vonóhúzóval

-13 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Scheppach HMS 850 gyalugép vonóhúzóval gallery main image
A Scheppach hosszabbítóval ellátott kombinált gyalu kategóriájának csúcsa. A gyalu erőtelj ...
Raktáron
144 835 Ft
126 005 Ft
ÁFA nélkül 99 217 Ft
db

Szintező és vastagító marógép HOB260NL 400V

Akció -4 %kedvezmény
Szintező és vastagító marógép HOB260NL 400V gallery main image
Stabil konstrukció Szürke öntöttvas asztalok, amelyek oldalra nyithatók a kényelmes vas ...
Raktáron
589 065 Ft
565 500 Ft
ÁFA nélkül 445 276 Ft
db

Összehasonlítás és vastagságvágó marógép HOB260ABS 230V

-9 %kedvezmény
Összehasonlítás és vastagságvágó marógép HOB260ABS 230V gallery main image
Kombinált gép integrált szívórendszerrelVastagság-átalakító funkció a forgó gyaluasztallal ...
Raktáron
461 475 Ft
419 940 Ft
ÁFA nélkül 330 661 Ft
db

Összehasonlítás és vastagságvágó marógép HOB305PRO 230V

Akció -2 %kedvezmény
Összehasonlítás és vastagságvágó marógép HOB305PRO 230V gallery main image
Kiváló minőségű gépgyártás A 4 késes gyaluhenger optimális gyalulási eredményt biztosít ...
Raktáron
982 765 Ft
963 105 Ft
ÁFA nélkül 758 350 Ft
db

Scheppach PLM1800 nyújtógép

-13 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Scheppach PLM1800 nyújtógép gallery main image
PLM1800 - feszítőgép. A Scheppach PLM 1800 egy modern, nagy teljesítményű fanyújtógép. Az ...
Raktáron
232 100 Ft
201 925 Ft
ÁFA nélkül 158 996 Ft
db

Húzóval ellátott gyalu Proma HP-200

-33 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
Húzóval ellátott gyalu Proma HP-200  gallery main image
A HP-200 Proma túlnyúló gyalu puha és kemény fa megmunkálására szolgál. A gyalu ötvözött f ...
Raktáron a szállítónál
216 115 Ft
144 795 Ft
ÁFA nélkül 114 012 Ft
db

HMS 1070 gyalu 254 mm-es toldással

-13 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Ingyenes ajándék
HMS 1070 gyalu 254 mm-es toldással gallery main image
A HMS 1070 Scheppach hosszabbító gyalu kategóriájának abszolút csúcsa paramétereivel és me ...
Raktáron a szállítónál
226 895 Ft
197 395 Ft
ÁFA nélkül 155 429 Ft
db

Gyalugép ADH 250 toldással

Gyalugép ADH 250 toldással gallery main image
Kompakt és hordozható gyalu ADH 250 kiterjesztéssel a Holzstartól . Ez a gyalu ideális min ...
Raktáron a szállítónál
296 110 Ft
ÁFA nélkül 233 157 Ft
db

Gyalu hordágyas HP-310/400

-15 %kedvezmény
Gyalu hordágyas HP-310/400 gallery main image
A marógép előnyei: Stabil öntöttvas kivitel A típus előnye a 310 mm-es gyalulási széle ...
Raktáron a szállítónál
1 286 095 Ft
1 093 180 Ft
ÁFA nélkül 860 772 Ft
db

Húzóval ellátott gyalu ADH 260

Húzóval ellátott gyalu ADH 260 gallery main image
Praktikus HOLZSTAR gyalugép 260 mm-es gyalulási szélességgel és mozgó talppal. Egyszerű és ...
Raktáron a szállítónál
634 775 Ft
ÁFA nélkül 499 823 Ft
db

Gyalu HP-250-3/230 hosszabbítóval

-18 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
Gyalu HP-250-3/230 hosszabbítóval gallery main image
APROMA húzógyalualapfelszereltségként fel van szerelve vezető vonalzóval és szívónyílással ...
Raktáron a szállítónál
668 095 Ft
547 835 Ft
ÁFA nélkül 431 366 Ft
db

Gyalu hosszabbítóval Proma HP-250-3/400

-18 %kedvezmény
Gyalu hosszabbítóval Proma HP-250-3/400  gallery main image
A gyalugép előnyei: A gyalugépek alapfelszereltségként fel vannak szerelve vezető vonal ...
Raktáron a szállítónál
668 095 Ft
547 835 Ft
ÁFA nélkül 431 366 Ft
db

Gyalu HP-309L/400 hosszabbítóval

-9 %kedvezmény
Gyalu HP-309L/400 hosszabbítóval gallery main image
A gyalugépek alapfelszereltségként fel vannak szerelve vezető vonalzóval és szívónyílással ...
Raktáron a szállítónál
1 000 730 Ft
910 660 Ft
ÁFA nélkül 717 055 Ft
db

Húzógép ADH 31 C (400 V)

Húzógép ADH 31 C (400 V) gallery main image
A gyalugép protégéval ideális gép az igényes barkácsolók számára. Deszkák, tömörfa és dísz ...
Raktáron a szállítónál
1 163 940 Ft
ÁFA nélkül 916 488 Ft
db

Gyalu hosszabbítóval ADH 26 C (400 V)

Gyalu hosszabbítóval ADH 26 C (400 V) gallery main image
Az ideális gép az igényes barkácsolók számára. Alkalmas deszkák, tömörfa és lécek ponto ...
Raktáron a szállítónál
782 940 Ft
ÁFA nélkül 616 488 Ft
db

Roxta RHP-200 gyalugép húzással

-25 %kedvezmény
Roxta RHP-200 gyalugép húzással  gallery main image
Túlterhelés elleni védelem Könnyű kezelhetőség Gyors gyalulási/rajzolási átállás Ta ...
Raktáron a szállítónál
139 760 Ft
104 820 Ft
ÁFA nélkül 82 535 Ft
db
Megjelenítve 20 a 50 termékek
Továbbiak megjelenítése
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat