Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Gázszögbelövők

Agázszögelőket az alkalmazástól függően fában, acélban és betonban lehet használni. A fa gázszögelők ideálisak előregyártott épületszerkezeteknél, a lécek és zsaluzatok beépítéséhez a tetőszerkezeteken, a tetőszerkezetek aljzatainak és befejező elemeinek beépítéséhez, a fa homlokzatok, padlók és teraszok beépítéséhez,a befejező lécek és keretek beépítéséhez, valamint bútorok, csomagolóanyagok és fa kiegészítők gyártásához. A gázszögelők acélban és betonban ideálisak szárazépítési rendszerek, kábeltálcák és csatornák, valamint kábel- és vezetéktartók szereléséhez. A gázszögelők sokkal jobb minőségűek és robusztusabbak, mint a hagyományos szögelők, az egyetlen hátrányuk a magasabb ár. A gázszögbelövők azonban egyre népszerűbb eszközzé válnak az építőipari vállalatok és az építkezéseken dolgozó mesteremberek számára.

A nálunk vásárolt gázszögelőkhöz tartozékokat is kínálunk. Itt talál gázpatronokat és fa szögbelövőket. Csak választanod kell. A kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsadásért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...