Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár A kosár üres
Márka
ár
Megjelenítve - a termékek

Elektromos bozótvágók

Az elektromos bozótvágók alkalmasak a házak körüli kisebb gyepterületek nyírására, mivel a tápkábel korlátozza őket. A benzines bozótvágókhoz képest kisebb teljesítményűek, de könnyebbek és csendesebbek. Az elektromos bozótvágók súlyát a motor teljesítménye befolyásolja. Minél könnyebb a bozótvágó, annál könnyebb kezelni.

 

Az elektromos motorral ellátott elektromos kefekötő kiválasztásánál fontos a teljesítmény. Minél nagyobb a kefekötő teljesítménye, annál jobban tudja tekerni a húrját anélkül, hogy fennállna a motor elakadásának vagy megfulladásának veszélye. Jobban elbír a sűrű növényzettel, mert nem terhelődik túl. Az elektromos bozótvágóknál nem kell aggódnia a motor "megfulladása" miatt. Az akár 1300 W teljesítményű bozótvágók a sűrű és magas fűvel is megbirkóznak. Az 1300 W és 1600 W közötti teljesítményű bozótvágók a sűrű növényzetű, kezeletlen területeket, valamint a bokrokat és a gyengébb fákat is képesek kezelni.

 

A bozótvágógépek zsinórfelhúzása lehet automatikus, félautomata és kézi. A három típus közül a legkényelmesebb az automatikus tekercselés, a húr magától tekeredik le az orsóról a kívánt hosszúságra. A húr, amely a vágófejnek egy szilárd alátétre történő ütögetésével tekeredik le, félautomatikusan tekeredik le. A húr automatikus és félautomata kitekerése a bozótvágóval való munkavégzés során történik. A kézi zsinórcsévélés csak kikapcsolt kefekötővel végezhető.

 

A bozótvágók két ergonómiai lehetőséggel rendelkeznek. Kényelmesebb és hosszabb ideig tartó munkavégzésre alkalmasabb a kormány alakú fogantyú. A második ergonómiai lehetőség a bozótvágó készülék testén lévő fogantyú. Ez az opció kevésbé kényelmes, mint a kormányfogantyú, de előnye, hogy szűk helyeken könnyebben kezelhető.

 

Kínálatunkban bozótvágó és nyírógépek egyaránt megtalálhatók, típusok, márkák, teljesítmény és funkciók széles választékából. Márkás tartozékok széles választékát kínáljuk a nálunk vásárolt bozótvágókhoz.

 

A tereprendezésen való munka olyan öröm lesz, amit alig vársz majd! Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépnivelünk, ha tanácsot szeretne kérni a kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatban.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
1.

fűzfavágó 280W

Elektromos fűzfavágó 280W. A zsinórvágót fűnyírásra és gyepszegélyek vágására tervezték. A gyorskioldó elemekkel, az áll ...

7 780 Ft
Raktáron
Raktáron
7 780 Ft
2.

Ryobi RBC 1226 I

AzRBC 1226 I elektromos kefekasza SmartTool technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi azExpand-it™ tartozékok kül ...

-10 % 59 980 Ft
53 980 Ft
Raktáron
Raktáron
-10 % 59 980 Ft
53 980 Ft
Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...

Ryobi RBC 1226 I

-10 %kedvezmény
Ryobi RBC 1226 I gallery main image
AzRBC 1226 I elektromos kefekasza SmartTool technológiával rendelkezik, amely lehetővé tes ...
Csak raktáron 2db Áru
59 980 Ft
53 980 Ft
ÁFA nélkül 42 504 Ft
db

fűzfavágó 280W

fűzfavágó 280W gallery main image
Elektromos fűzfavágó 280W. A zsinórvágót fűnyírásra és gyepszegélyek vágására tervezték. A ...
Raktáron
7 780 Ft
ÁFA nélkül 6 126 Ft
db
Megjelenítve 2 a 2 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...