Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres
Szűrés ... szerint
Márka
TöbbKevesebb lehetőség
ár
Súly
Megjelenítve - a termékek

Szivattyúk

A vízszivattyúkat a víz átadására használják, és ma már gyakran minden családi házak és nyaralók kertjének elengedhetetlen részét képezik, de a karbantartási műveletek, tűzoltóságok és hasonlók számára is. A szivattyúk vizet szivattyúznak és szivattyúznak, elsősorban kerti tavakból, medencékből és kutakból. Kertek öntözésére is használják esővízhordókból. A szivattyúk felszíni és merülőképesek. A felszíni szivattyúk alkalmasak víz szivattyúzására árvíz idején, tavak vagy medencék kiszivattyúzására. De akár 8 méteres mélységig fúrt kutakból is szivattyúzhatsz velük vizet. A búvárszivattyúk alkalmasak víz szivattyúzására bármilyen mélységű kutakból.

A megfelelő szivattyú kiválasztásakor fontos tudni, hogy mit fogsz vele pumpálni. Ha a víz ivóvíz, ipari vagy szennyezett. Búvárszivattyúval és felszíni szivattyúval is szivattyúzhat ivóvizet . Búvár- vagy felszíni szivattyúval például uszodákból vagy patakokból, folyókból is szivattyúzhatunk használati vizet , de célszerű szívókosarat használni, nehogy fű formájában szennyeződés kerüljön a szivattyúba. A szennyezett vagy szennyvizet búváriszapszivattyúval szivattyúzzák ki a gödrökből, amelynek rácsja csak egy bizonyos méretig engedi át a szennyeződést. Az otthoni vízüzem kiválóan alkalmas nyaralókba, nyaralókba és mindenhova, ahol tiszta vizet kell szivattyúzni, átvezetni vagy keringetni, föld alatti vízellátást és hasonlókat kell kiszivattyúzni.

Olyan neves márkák szivattyúit választottuk Önnek, mint például: Procraft , GUDE vagy ZIPPER , PowerPlus , TOTAL , E lpumps és a Makita is , amely világszerte ismert egyedülálló feldolgozási minőségéről, tartósságáról és kompromisszumok nélküli teljesítményéről. Kínálatunkban szivattyúk széles választéka található.

A szivattyúk típusai:

Centrifugális vízszivattyúk

 • Önfelszívó szivattyúk - az ilyen típusú szivattyúk maguk szívják be a szükséges folyadékot (azonban szükséges, hogy a hidraulikus részüket öntözzék), és el tudják távolítani a légbuborékokat a szívócsőből.
 • Szivattyúk önfelszívó mechanizmus nélkül – ezek a szivattyúk megkövetelik, hogy indítás előtt a szivattyúkat és a szívóvezetékeket vízzel elárasszák.
 • Univerzálisak és alkalmasak tiszta és enyhén szennyezett víz szivattyúzására.
 • Ideális háztartási vízművekben való használatra - növelik a nyomást a vízrendszerben.
 • Lehetővé teszik a kert öntözését, és nagyobb távolságra is képesek a vizet pumpálni.
 • Nem alkalmas a szárításra.

Orsós szivattyúk vízhez

 • Ezeket a szivattyúkat csiga- vagy csigaszivattyúknak is nevezik.
 • Úgy szállítják a vizet, hogy egy fémcsavart elforgatnak egy gumi állórészben.
 • Általában korlátozott áramlásúak, maximum 3000 l/h (alacsonyabb hatásfok = nagyobb energiafogyasztás).
 • Ugyanakkor alacsonyabb a vételáruk és könnyebb a karbantartásuk is.
 • Gyakran használják mélyfúrásra vagy új kutak tisztítására.
 • Enyhén szennyezett víz és koptató komponenseket tartalmazó folyadékok szivattyúzását végzik.
 • Állandóan víz alá meríthetők, de szárazon üzemeltetni nem alkalmasak

Rezgő szivattyúk

A Malyš szivattyúk eredete a membránszivattyúk bevált kialakításából származik. Egy gumimembrán mozgása alapján működnek, amely fel-le mozgatásával dugattyúként szolgál. Egyszerű kialakításuk a kulcsa alacsonyabb költségüknek és kiváló megbízhatóságuknak, még nagyobb magasságban történő szivattyúzás esetén is. Azonban meg kell jegyezni, hogy ezek a szivattyúk korlátozott üzemmódban működnek, és rendszeres szünetet kell tartani körülbelül 2 óránként. Ez különösen fontos, ha nagy mennyiségű vizet kell szivattyúzni (a maximális áramlási sebesség kb. 2400 l/óra). 

Kerti vízszivattyúk

Ezeket a szivattyúkat széles körben használják nyaralók és nyaralók öntözésére, szivattyúzására, kiszivattyúzására és vízellátására. Ezek elsősorban felületi önfelszívó centrifugálszivattyúk, amelyek egyszerű karbantartás mellett képesek elérni a szükséges nyomást és áramlást 

Házi vízművek

Ezek a vízművek automatikus bekapcsolással rendelkeznek, és állandó nyomást tartanak fenn a vízrendszerben. Sok esetben gyűjtőtartállyal vannak felszerelve, amelyből fokozott fogyasztás esetén vizet szívnak. Miközben a szivattyú folyamatosan további vizet szolgáltat a nyomás fenntartása érdekében, a víz kiszivattyúzásra kerül a tartályból.

TIPP: Vízszivattyú vs. házi vízi üzem

Bár egyesek összekeverik a két kifejezést, ezek különböző eszközök. A különbség a vízgyűjtés közbeni szabályozásukban rejlik. A háztartási vízmű automatikusan bekapcsol, és állandó nyomást tart fenn a vízrendszerben, míg a szivattyúk kezelőt igényelnek, és a vízrendszer nyomása csak a bekapcsolás után érhető el.

Keringető szivattyúk

A cirkulációs szivattyúkat gyakran használják melegvíz keringetésére a fűtési rendszerekben. Leggyakrabban ezek központi fűtésre szánt szivattyúk. Ezekkel a szivattyúkkal szemben támasztott fő követelmény a zajtalanság és a hosszú élettartam. Megbízhatóságuk elengedhetetlen, különösen télen.

Medence szivattyúk

A medenceszivattyúk a medencében lévő víz cseréjére és a szűrőn keresztüli keringetésére szolgálnak. A szivattyú az egész rendszer hajtóereje. Egy ilyen eszköz kiválasztásakor a nagyobb áramlás és a teljesítmény fontos, míg a nyomás alacsonyabb lehet. A szivattyúk egy része gyakran kivehető gyűjtőkosarak, amelyek a szennyeződések felfogására szolgálnak. A medenceszivattyúkat folyamatos működésre tervezték, és sós vízzel történő használatra is adaptálhatók.

Hígtrágya szivattyúk

Az iszapszivattyúkat kifejezetten magas szennyeződés- és iszaptartalmú víz kiszivattyúzására tervezték. Ezek a szivattyúk nagy átfolyású és szilárd felépítésűek, amelyek gyakran rozsdamentes fémből vagy öntöttvasból készülnek. Gyakran úszókapcsolóval vannak felszerelve, amely automatikusan leállítja a szivattyút, ha az eléri a kívánt folyadékszintet. Ezek többnyire búvárszivattyúk, amelyeket közvetlenül a vízbe telepítenek.

Más típusú felosztás:

1. A víz típusa

Ivóvízszivattyúk – Az ivóvizet általában földalatti forrásokból szivattyúzzák. A búvárszivattyúk vagy a felszíni centrifugálszivattyúk ideálisak erre az alkalmazásra. Nagyon fontos, hogy a víz ne tartalmazzon szennyeződést vagy apró részecskéket, amelyek károsíthatják a szivattyút.

Szivattyúk kereskedelmi vízhez - Ezek az eszközök mérsékelt szennyeződés tartalmú vizet képesek szivattyúzni, de ezek nem lehetnek koptató jellegűek. Ez a típusú szivattyú patakokból, patakokból és tavakból történő víz szivattyúzására szolgál, és ideális öntözéshez. A szivattyúk szívókosárral vannak felszerelve, változó finomságú rácsozattal. Ennek ellenére nem szabad jelentős mennyiségű szennyeződést tartalmazó folyadékokhoz használni.

Hígtrágyaszivattyúk – Ezeket a szivattyúkat olyan helyzetekben használják, ahol nagy mennyiségű nagyobb szennyeződés van a vízben, például aknák, szeptikus tartályok, árkok vagy építkezések. Nagy mennyiségű vizet képesek kiszivattyúzni. Azonban korlátozott szállítási magasságuk van. Bizonyos esetekben ezek a szivattyúk vágómechanizmussal vannak felszerelve, amely a legnagyobb törmeléket képes összetörni a szivattyúzás előtt.

2. Vízmélység

A felszíni szivattyúk általában 8 méternél kisebb mélységből történő víz szivattyúzására alkalmasak. Nagyobb mélységben jelentős nyomásveszteség lép fel.

Ezzel szemben a búvárszivattyúk nem korlátozódnak 8 méteres vagy annál nagyobb mélységben. Jó szolgálatot tesz ott is, ahol egy felületi szivattyú is elegendő. Fontos figyelni a szívási magasságot, amely könnyen kiszámítható úgy, hogy minden vízszintes méterenként hozzávetőleg 10 cm-t adunk a mélységhez.

Példa : Ön 5 méter mélyről szivattyúzza a vizet, majd 10 méterről a kertben. A szívási mélység 5 + (10 × 0,1) m. Tehát összesen 6 méter. Ez azonban vízszintes felületre vonatkozik. Ha a felület egyenetlen, akkor ezt is figyelembe kell venni.

Felszíni vs búvárszivattyúk

Alapvető különbség van a felszíni és a búvárszivattyúk között. A felszíni vízszivattyúk fő része a felszín felett található, és csövet vagy tömlőt használnak a folyadék kiszivattyúzására. Éppen ellenkezőleg, a búvárszivattyúknak van egy szívó része, amely a felszín alatt helyezkedik el, és még nagy magasságba is képes vizet szivattyúzni. Ez ideálissá teszi például mély kutakhoz.

A szivattyúzott víz mennyisége akár 4000 l/óra. - Ezek a készülékek ideálisak a kert öntözésére, ivóvíz szivattyúzására kútból vagy otthoni vízinövényként.

4000 - 7000 l/h. - Ezek a szivattyúk igényesebb és gyorsabb öntözésre alkalmasak, például nagy üvegházakban vagy gazdaságokban.

Több mint 7000 l/h . - Szivattyúk úszómedencékhez, aknákhoz, elárasztott pincékhez vagy iszapvíz kiszivattyúzásához.  

Kínálatunkban sokféle típusú, márkájú és gazdag funkciókkal rendelkező kerti szivattyúkat talál, amelyek közül biztosan mindenki válogat. Csak választania kell. Az általunk kínált szivattyúkhoz tartozékokat is kínálunk . Kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatos tanácsért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen segítünk.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
1.

Vezeték nélküli hordószivattyú RFP 12-201-04

Mobil búvárszivattyú, esővíz(szilárd szennyeződések (szerves szennyeződések) max. mérete: 0,5 mm, védelmi osztály: III.) ...

-4 % 25 955 Ft
24 915 Ft
Raktáron
a szállítónál
Raktáron
a szállítónál
-4 % 25 955 Ft
24 915 Ft
2.

Sárszivattyú GUDE GS 1103 Pl - Merülő

A GUDE GS 1103 PL iszapszivattyú egy nagy teljesítményű és robusztus eszköz, amely tiszta és erősen szennyezett víz sziv ...

21 940 Ft
nem elérhető
nem elérhető
21 940 Ft
3.

Sárszivattyú Riwall PRO 1100 W REP 1100 INOX - merülő, univerzális

Hígtrágyaszivattyú Riwall PRO 1100 W REP 1100 INOX - merülő, univerzális, nagyon modern kialakítással, tiszta és erősen ...

-6 % 27 975 Ft
26 295 Ft
Raktáron
a szállítónál
Raktáron
a szállítónál
-6 % 27 975 Ft
26 295 Ft
4.

GÜDE GFS 401 S MERÜLŐSZIVATTYÚ SHALL SZÍVÁSSAL

A Güde GFS 401 S búvárszivattyú egy univerzális eszköz a tiszta víz hatékony elszívására különböző helyekről, például mo ...

-15 % 29 660 Ft
25 210 Ft
Raktáron
Raktáron
-15 % 29 660 Ft
25 210 Ft
5.

Búvárhordós szivattyú GUDE GFP 5201

A Gude GFP 5201 búvárhordós szivattyú egy professzionális eszköz, amelyet az esővíz kényelmes és hatékony szivattyúzásár ...

-5 % 20 350 Ft
19 330 Ft
Raktáron
Raktáron
-5 % 20 350 Ft
19 330 Ft
6.

Sárszivattyú GUDE GS 4002 P - Merülő

A GUDE GS 4002 P hígtrágyaszivattyú megbízható megoldás tiszta és szennyezett víz szivattyúzására. Teljesítményének és r ...

-4 % 15 000 Ft
14 400 Ft
Raktáron
Raktáron
-4 % 15 000 Ft
14 400 Ft
7.

Hígtrágyaszivattyú Riwall PRO 750 W REP 750 - univerzális, merülő

A 750 W teljesítményű Riwall PRO iszapszivattyú modern kialakítással rendelkezik, és tiszta és erősen szennyezett vizet ...

-6 % 19 230 Ft
18 075 Ft
Raktáron
Raktáron
-6 % 19 230 Ft
18 075 Ft
8.

UNIVERZÁLIS MERÜLŐISZAPSZIVATTYÚ ELPUMPÁK CT 800 TWIN

Az Elpumps által kínált műanyag búvárszivattyúk alkalmasak bármilyen tiszta vagy piszkos víz szivattyúzására. A gép test ...

-6 % 45 470 Ft
42 740 Ft
Raktáron
Raktáron
-6 % 45 470 Ft
42 740 Ft
9.

TLT szivattyú ZWP 180-20

Erőteljes szivattyú , felszíni vizek szivattyúzására, különösen a mezőgazdasági kistermelési igényekhez . Természetes va ...

-1 % 47 625 Ft
47 145 Ft
Raktáron
Raktáron
-1 % 47 625 Ft
47 145 Ft
10.

Vízpumpa Riwall PRO REJP 1000 INOX SET 1000 W tartozékokkal - Kerti sugárszivattyú

A tartozékokkal együtt szállított RIWALL PRO REJP 1000 W vízszivattyú alkalmas tiszta vagy enyhén szennyezett víz (ülepí ...

-6 % 48 965 Ft
46 025 Ft
Raktáron
Raktáron
-6 % 48 965 Ft
46 025 Ft
További Elrejtés
Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...

Merülőszivattyú GFS 4000 Inox

Merülőszivattyú GFS 4000 Inox gallery main image
"Mop" kategóriájú merülőszivattyú (→ vízfelszívás 15 mm-es vízszintig), enyhén szennyezett ...
Raktáron
21 295 Ft
21 080 Ft
ÁFA nélkül 16 598 Ft
db

Háztartási víz üzem Elpumps VB 25/1300 B

-6 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Háztartási víz üzem Elpumps VB 25/1300 B gallery main image
Az Elpumps VB 25/1300 B háztartási víztelep kielégíti a vevő minden igényét a ház vagy ker ...
Raktáron
120 690 Ft
113 445 Ft
ÁFA nélkül 89 327 Ft
db

Iszapszivattyú szeptikus tartályhoz Elpumps BT 4877 K INOX

-6 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Iszapszivattyú szeptikus tartályhoz Elpumps BT 4877 K INOX gallery main image
Az ELPUMPS BT 4877 K INOX járókerekes szeptikus szivattyú vágólábakkal ellátott járókereké ...
Raktáron
125 940 Ft
118 380 Ft
ÁFA nélkül 93 213 Ft
db

Szívótömlő 7m (ELPUMPS)

-6 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Szívótömlő 7m (ELPUMPS) gallery main image
Védelem a kiszáradás ellen. A szívótömlő megfelelő, 7 m hosszúságú, és kiváló minőségű, ru ...
Raktáron
11 360 Ft
10 675 Ft
ÁFA nélkül 8 406 Ft
db

MERÜLŐSZIVATTYÚ VEZETÉS GDT 901 - nyomás

MERÜLŐSZIVATTYÚ VEZETÉS GDT 901 - nyomás gallery main image
A GUDE GDT 901 búvárszivattyút nagy nyomású kutakból vagy tartályokból történő tiszta víz ...
Raktáron
36 950 Ft
36 580 Ft
ÁFA nélkül 28 803 Ft
db

ISZAPSZIVATTYÚ EXTOL PREMIUM SPF 1100 - MERÜLHETŐ

-3 %kedvezmény
Ingyenes ajándék
ISZAPSZIVATTYÚ EXTOL PREMIUM SPF 1100 - MERÜLHETŐ gallery main image
Az extol prémium spf 1100 merülő iszapszivattyú ideális választás közepes igénybevételű üz ...
Raktáron
56 850 Ft
55 140 Ft
ÁFA nélkül 43 417 Ft
db

Sárszivattyú GUDE GS 4002 P - Merülő

-4 %kedvezmény
Sárszivattyú GUDE GS 4002 P - Merülő gallery main image
A GUDE GS 4002 P hígtrágyaszivattyú megbízható megoldás tiszta és szennyezett víz szivatty ...
Raktáron
15 000 Ft
14 400 Ft
ÁFA nélkül 11 339 Ft
db

GÜDE GFS 401 S MERÜLŐSZIVATTYÚ SHALL SZÍVÁSSAL

-15 %kedvezmény
GÜDE GFS 401 S MERÜLŐSZIVATTYÚ SHALL SZÍVÁSSAL gallery main image
A Güde GFS 401 S búvárszivattyú egy univerzális eszköz a tiszta víz hatékony elszívására k ...
Raktáron
29 660 Ft
25 210 Ft
ÁFA nélkül 19 850 Ft
db

MERÜLŐSZIVATTYÚ ELPUMPÁK VP 300 DEEP - KUTAHOZ ÉS KUTAKHOZ

-6 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
MERÜLŐSZIVATTYÚ ELPUMPÁK VP 300 DEEP - KUTAHOZ ÉS KUTAKHOZ gallery main image
Búvárszivattyú kutakhoz és fúrásokhoz Elpumps VP 300 - Mély Ha a vízszint 9 m-nél alacsony ...
Raktáron
38 470 Ft
36 160 Ft
ÁFA nélkül 28 472 Ft
db

Hígtrágyaszivattyú Riwall PRO 750 W REP 750 - univerzális, merülő

-6 %kedvezmény
Hígtrágyaszivattyú Riwall PRO 750 W REP 750 - univerzális, merülő gallery main image
A 750 W teljesítményű Riwall PRO iszapszivattyú modern kialakítással rendelkezik, és tiszt ...
Raktáron
19 230 Ft
18 075 Ft
ÁFA nélkül 14 232 Ft
db

Vízpumpa Riwall PRO REJP 1000 INOX SET 1000 W tartozékokkal - Kerti sugárszivattyú

-6 %kedvezmény
Vízpumpa Riwall PRO REJP 1000 INOX SET 1000 W tartozékokkal - Kerti sugárszivattyú gallery main image
A tartozékokkal együtt szállított RIWALL PRO REJP 1000 W vízszivattyú alkalmas tiszta vagy ...
Raktáron
48 965 Ft
46 025 Ft
ÁFA nélkül 36 240 Ft
db

Búvárhordós szivattyú GUDE GFP 5201

-5 %kedvezmény
Búvárhordós szivattyú GUDE GFP 5201 gallery main image
A Gude GFP 5201 búvárhordós szivattyú egy professzionális eszköz, amelyet az esővíz kényel ...
Raktáron
20 350 Ft
19 330 Ft
ÁFA nélkül 15 220 Ft
db

Háztartási vízszivattyú Elpumps VB 25/1300

Akció -6 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Háztartási vízszivattyú Elpumps VB 25/1300 gallery main image
Az Elpumps VB 25/1300 háztartási víztelep kielégíti a vevő minden igényét a ház vagy kert ...
Raktáron
110 195 Ft
103 580 Ft
ÁFA nélkül 81 559 Ft
db

Szűrő 1l - ELPUMPS

-6 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Szűrő 1l - ELPUMPS gallery main image
Ha tiszta vizet szeretne a kimeneti nyíláson, akkor jó ötlet egy hatékony előszűrőt csatla ...
Raktáron
13 110 Ft
12 320 Ft
ÁFA nélkül 9 701 Ft
db

Merülő nyomószivattyú GDT 1200 I

-9 %kedvezmény
Merülő nyomószivattyú GDT 1200 I gallery main image
Merülőszivattyú tiszta víz szivattyúzására kutakból, aknákból, tartályokból stb. nagy nyom ...
Raktáron
73 705 Ft
67 070 Ft
ÁFA nélkül 52 811 Ft
db

UNIVERZÁLIS MERÜLŐISZAPSZIVATTYÚ ELPUMPÁK CT 800 TWIN

-6 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
UNIVERZÁLIS MERÜLŐISZAPSZIVATTYÚ ELPUMPÁK CT 800 TWIN gallery main image
Az Elpumps által kínált műanyag búvárszivattyúk alkalmasak bármilyen tiszta vagy piszkos v ...
Raktáron
45 470 Ft
42 740 Ft
ÁFA nélkül 33 654 Ft
db

Elpumps Rozsdamentes acél nyomástartó edény 24 liter INOX

-6 %kedvezmény Engedélyezett szerviz
Elpumps Rozsdamentes acél nyomástartó edény 24 liter INOX gallery main image
Rozsdamentes acél nyomástartó edény 24 liter INOXMéretek: 461 x 270 x 290 mmKomplett, bele ...
Raktáron
52 465 Ft
49 315 Ft
ÁFA nélkül 38 831 Ft
db

Házi vizes növény Riwall PRO REHS 1224 F előszűrővel

-6 %kedvezmény
Házi vizes növény Riwall PRO REHS 1224 F előszűrővel gallery main image
A RIWALL PRO REHS 1224 F előszűrővel ellátott háztartási víztelep egy kiváló minőségű és r ...
Raktáron
a szállítónál
62 960 Ft
59 180 Ft
ÁFA nélkül 46 598 Ft
db

Standard szívókészlet (7 m)

-31 %kedvezmény
Standard szívókészlet (7 m) gallery main image
Belső spirálbéléssel ellátott szívótömlő, kerti szivattyúkhoz vagy házi vízművekhez. Nagym ...
Raktáron
12 380 Ft
8 540 Ft
ÁFA nélkül 6 724 Ft
db

MERÜLŐ SZIVATTYÚ EXTOL CRAFT 300W, 1400L/ÓRA, 20M - MEMBÁRMÉLY

-3 %kedvezmény
MERÜLŐ SZIVATTYÚ EXTOL CRAFT 300W, 1400L/ÓRA, 20M - MEMBÁRMÉLY gallery main image
Az Extol Craft búvárszivattyú egy membrán búvárszivattyú, 300 W teljesítménnyel és 1400 li ...
Raktáron
34 105 Ft
33 080 Ft
ÁFA nélkül 26 047 Ft
db
Megjelenítve 20 a 356 termékek
Továbbiak megjelenítése
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat