Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Bevásárlókosár Áfás ár összesen 0 Ft A kosárba
Szűrés ... szerint
Megjelenítve - a termékek

Vibrációs hengerek

Avibrációs hengerek a vibrációs tömörítőkkel és lemezekkel együtt a tömörítőgépek közé tartoznak, amelyek a talaj vagy a bitumen (aszfalt) tömörítésére tervezett gépek, utak, járdák vagy házalapok építése során. Ezeket a gépeket az altalaj teherbírásának növelésére, a süllyedés megelőzésére, a vízáteresztő képesség csökkentésére, a fagykárok megelőzésére és általában az altalaj stabilitásának növelésére használják. A vibrációs hengereket elsősorban járdák, parkolók, befejező munkák, útjavítások stb. építésénél használják.

Kínálatunkban megtalálhatóak a nagy bitumenes vagy kavicsos területek tömörítéséhez használt kézi vezetésű hengerek , valamint a oldalontalálható tandemhengerek, amelyek nagyobb kényelmet és nagyon jó területteljesítményt biztosítanak. A tandemhengerek általábankét futófelülettel rendelkeznek, és leggyakrabban útépítésben, parkolókban és ipari területeken használjákőket.

A vibrációs hengerek széles választékát kínáljuk, sokféle típussal és rengeteg funkcióval, hobbi és professzionális használatra, amelyek közül biztosan mindenki számára van valami. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha tanácsot szeretne kérni a kiválasztással, vásárlással vagy fizetéssel kapcsolatban. kapcsolatfelvétel, szívesen segítünk Önnek.

Többet megjeleníteni ...

Kevesebbet megjeleníteni ...

legkelendőbb
Termékek szűrése:
Az áru beolvasása...
A szűrő kiválasztott feltételeinek egyetlen áru sem felel meg
Megjelenítve 0 a 0 termékek
Az áru beolvasása...
SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...