Elérhetőségek
winter tree winter tree winter tree winter tree
0 0 Ft Kosár A kosár üres

Eszköz

A szerszámok minden háztartás elengedhetetlen részét képezik, legyen szó kisebb javításokról, barkácsprojektekről vagy nagyobb felújításokról. Nemcsak hétköznapi egyének használják, hanem olyan szakemberek is, mint a vízvezeték-szerelők, villanyszerelők, építők vagy asztalosok. Ha nem biztos a megfelelő szerszámválasztásban, szívesen bemutatjuk kínálatunkat, és megmutatjuk, mire valók az egyes eszközök.

Döntés a kézi és az elektromos kéziszerszámok között

Az első kérdés, amit fel kell tenni magának, hogy kézi vagy elektromos szerszámokra van-e szüksége . A választás a tervezett munka terjedelmétől és összetettségétől függ.

Kéziszerszámok - pontosság és türelem

A kéziszerszámok ideálisak az egyszerűbb, pontosságot és gondosságot igénylő műveletekhez. Kiválóan alkalmas barkácsprojektekhez, különféle tárgyak alkalmi javításához, bútorok összeszereléséhez és egyéb könnyebb munkákhoz.

Kínálatunkban olyan kéziszerszámok széles választékát találja, amelyek megkönnyítik munkáját. A fogóktól, villáskulcsoktól, csavarhúzóktól, satuktól és kalapácsoktól a speciális szerszámokig, például lemezollókig, vésőkig vagy fáklyákig. Ezen eszközök mindegyikének megvan a maga sajátos funkciója, és lehetővé teszi a kívánt eredmény elérését.

TIPP: A kéziszerszám kiválasztásakor gondoljon az anyag minőségére és az ergonómiára. A jól megtervezett, kényelmes fogantyúval ellátott szerszámok pontosságot, kényelmet és könnyű használatot biztosítanak.

Akkus elektromos szerszámok az egyszerűség és rugalmasság érdekében

Ha nagyobb kihívást jelentő projektbe vagy javításba kezd, vagy ha profi vagy, aki napokat tölt csavarok meghúzásával vagy fúrással, akkor a kézi elektromos szerszámok a megfelelőek. Ezzel a praktikus és nagy teljesítményű szerszámkészlettel a legigényesebb feladatokat is sikeresen kezelheti.

Akkumulátoros szerszámok – szabadság kábelkorlátozások nélkül

Felejtsd el a kényelmetlen kábeleket és a korlátozó aljzatokat. Az akkumulátoros szerszámok ideális választás azok számára, akik szeretnének megszabadulni a hálózattól való függőségtől. Az ilyen típusú akkumulátoros elektromos szerszámok szabadságot és rugalmasságot biztosítanak a munkában.

Az akkumulátoros szerszámok ugyanazon az elven működnek, mint a hálózatra csatlakoztatott hagyományos elektromos kéziszerszámok, de van egy nagy különbség – a tápellátást újratölthető akkumulátor biztosítja. Ily módon bárhol használhatja szerszámait, függetlenül az elektromos csatlakozás elérhetőségétől. Önt többé nem korlátozza a kényelmetlen kábel, és szabadon mozoghat az egész munkaterületen.

Széles kínálatunkban csúcsminőségű akkus szerszámokat talál, amelyek minden szükséges szerszámot tartalmaznak, mint például akkus fúró-csavarozók, akkumulátoros csavarhúzók, akkumulátoros csiszolók és még sok más. Akkumulátoraink erősek és hosszú élettartamúak, így nem kell megszakítania a munkát a gyakori újratöltés miatt. Ezen kívül különféle méretű és kapacitású akkumulátorokat kínálunk, így kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

TIPP: Akkumulátoros szerszám kiválasztásakor összpontosítson a teljesítményre, az ergonómiára és az akkumulátor élettartamára. Olyan szerszámot válasszon, amellyel hatékonyan és kényelmesen dolgozhat anélkül, hogy az akkumulátorokat gyakran újra kellene töltenie.

Kínálatunkat további népszerű szerszámtípusokkal bővítjük. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

Precíz gyalulás és fakezelés

Ha Ön famegmunkálással foglalkozik, gyalugépek széles választékát kínáljuk, amelyek segítenek a fa alkatrészek igazításában, hornyolásában, tisztításában és lekerekítésében. Manuális és elektromos változat közül is választhat. Emellett megvásárolhat egy klasszikus fa gyalut is a nosztalgikus élményekért.

Ütőkulcsok – nélkülözhetetlen eszközök minden építkezésen

Építési, rekonstrukciós és hasonló projektekhez az ütvecsavarozó kulcsok alapvető munkaeszközök. Segítségükkel gyorsan és egyszerűen meghúzhatja vagy lazíthatja a csavarokat. Minőségi anyagokból és nagy tartóssággal készült, így hatékonyan végezheti el feladatait.

Forrasztók és forrasztópákák - villamosmérnököknek és barkácsolóknak szükséges

A forrasztópákák és forrasztópákák felbecsülhetetlen értékű eszközök, különösen az elektrotechnika és az elektronika területén. Nemcsak a szakemberek, hanem a barkácsolók is használják ezeket vezető összeköttetések létrehozására a különböző elektronikai alkatrészek között. Ezeket a szerszámokat fém vagy műanyag alkatrészek, például csövek vagy keresztrudak összekapcsolására is használják.

Tűzők és szegezők - hatékony eszközök a gyors rögzítéshez

A tűzők és szegezők hasonlóak a fegyverekhez, de céljuk teljesen más. Ezekkel az eszközökkel fémkapcsokat vagy szögeket lőhet, és kiválóan alkalmasak falapok, lemezek és egyéb anyagok gyors rögzítésére. Azonban ezeknek az eszközöknek a kezelésekor óvatosan kell eljárni és be kell tartani a biztonsági előírásokat.

Forrólevegős pisztolyok - a tökéletes eszköz a felületek tisztításához

Ha nehézségekkel küzd a régi bevonatok, festékek és lakkok eltávolításával, egy hőlégfúvó pontosan az, amire szüksége van. Ezzel a professzionális kéziszerszámmal könnyedén és hatékonyan megtisztíthatja a régi festék- és ragasztóhézagok felületeit, beleértve a matricákat és ragasztószalagokat is. Forró levegővel ez a sokoldalú eszköz csodákra képes.

Olvasztópisztolyok - elektromos szerszámok minden szinten barkácsolóknak

Ha barkácsoló vagy, és szeretsz különféle anyagokkal alkotni, akkor az olvasztópisztolynak műhelye szerves részét kell képeznie. Ezt a népszerű elektromos szerszámot papír, műanyag, fa és egyéb anyagok összekapcsolására használják. Az olvasztópisztollyal kreatív dekorációkat készíthet, apró tárgyakat javíthat, vagy akár saját készítésű termékeket is készíthet. Ez egy egyszerű és hatékony módja ötletei megvalósításának.

Szórópisztoly - professzionális festési eredmények

A falak, mennyezetek és egyéb felületek festése fáradságos és időigényes lehet. Festékszóró pisztolyainkkal azonban gyorsan és egyszerűen befejezheti a festést. Ezek a fejlett eszközök lehetővé teszik a festék, lakk vagy speciális bevonat egyenletes és precíz felhordását ecset vagy henger nélkül. A projekt méretétől függetlenül egy szórópisztollyal időt és energiát takaríthat meg.

Marógépek - több, mint egyszerű szerszámok

Ha fával vagy fémmel dolgozik, a marógépek elengedhetetlenek az Ön számára. Ezekkel a sokoldalú szerszámokkal nem csak marásra, hornyolásra és megmunkálásra van lehetőség, hanem alkatrészek hajlítására is. Népszerű felszerelések, különösen az asztalosműhelyekben és mindenkinél, aki fával dolgozik. Marógépekkel precíz és professzionális eredményeket érhet el.

Hegesztők – tartós ízületek

A hegesztők nélkülözhetetlenek fém alkatrészek, például csövek vagy keresztrudak összekapcsolásakor. Ezekkel az eszközökkel erős hegesztési varratok készíthetők, amelyek a legigényesebb körülményeknek is ellenállnak. E-shopunkban különféle típusú hegesztőgépek közül válogathat, beleértve a polifúziós, inverteres vagy CO2 modelleket. Minőségi hegesztőgépünkkel precíz eredményeket és erős kötéseket érhet el.

Elektromos lemezolló - könnyű és precíz vágás

Ha Ön lemezmunkával foglalkozik, elektromos lemezollóink megkönnyítik a munkáját, és lehetővé teszik a fémlemez egyszerű és precíz vágását. Ezek az ollók könnyedén kezelik a vékony és szélesebb lapokat is, különösebb erőfeszítés nélkül. Az elektromos lemezollót nemcsak kézművesek és barkácsolók használják, hanem olyan szakemberek is, mint például a tűzoltók. Ezekkel a hatékony eszközökkel tökéletes vágást érhet el, és gyorsan fejezheti be projektjeit.

Szerző: Simon Křižák

SK
Már vásároltam
Új ügyfél vagyok
Elfelejtettem a jelszómat

A Stroje a vybavení s.r.o., mint személyes adatok kezelője, ezen a weboldalon a weboldal működéséhez szükséges cookie-kat kezel, elemzési célokra és az Ön hozzájárulása esetén, a célzott reklámokhoz. TÖBB INFORMÁCIÓ

Načítam zboží...
Načítám PPL ParcelShop...