Lescha építési keverők

LESCHA CONSTRUCTION MIXTURES

A LESCHA, egy tradicionális bajor-sváb vállalat, gazdag történelemmel büszkélkedhet, amely 1907-ig nyúlik vissza, amikor építőipari vállalatként alapították. A következő évtizedekben a térség egyik vezető beton- és habarcskeverő gyártójává vált. Történetének csúcspontja azonban a beton- és habarcskeverő gépre vonatkozó első szabadalom megadása volt 1927-ben, ami jól mutatja a vállalat innovatív és úttörő jellegét.

1997-ben jelentős mérföldkőhöz érkezett, amikor a LESCHA a francia ALTRAD csoport irányítása alá került. Ez a felvásárlás lehetővé tette a LESCHA számára, hogy az új testvérvállalatai által gyártott, építőiparhoz kapcsolódó termékekkel bővítse termékpalettáját. Azóta a LESCHA több mint 110 éve őrzi piaci pozícióját, és megbízható partnerré vált minden építőipari igényt illetően.
A LESCHA építőipari keverők kiváló minősége és professzionális kialakítása közismert. Ezek a keverők nem csak első osztályú funkcionalitást kínálnak, hanem egyszerű kezelhetőséggel és a kategóriájukban a legmagasabb biztonsággal is rendelkeznek. Ezért nem csak az építkezéseken, hanem az olyan szabadidős létesítményekben, mint a nyaralók és a kertek, is népszerű választásnak számítanak.

Minden Lescha keverő modell számos kiemelkedő tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik, amelyek garantálják az optimális teljesítményt és megbízhatóságot. A karbantartásmentes elsőkerék-meghajtás zökkenőmentes és problémamentes működést tesz lehetővé. A nagy teljesítményű motor még 15%-os alulfeszültség esetén is képes elindulni, ami megbízható és egyenletes teljesítményt biztosít a legkülönbözőbb körülmények között.
A szabadalmaztatott rögzítéssel védett öntöttvas fogkorona nagy ütésállóságot biztosít, miközben lehetővé teszi a fogak állítható távolságát. A Lescha keverők IP 45 fröccsenésvédelemmel vannak ellátva, így nedves körülmények között is biztonságos használatot biztosítanak.
A keverők további előnye a környezetbarát porszórt bevonat, amely nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem megvédi a felületet a korróziótól és a sérülésektől is. Ez a környezetre való odafigyelés fontos szempont, amelyet a LESCHA gondosan követ termékei gyártása során.

Az ereszcsatornával ellátott dob speciális formája egy másik innovatív jellemző, amely optimális teljesítményt és hatékonyságot biztosít a beton és habarcs keverése során. Ennek a kialakításnak köszönhetően nincs holt zóna a dob belsejében, és nem történik az anyag szétválogatása. A dob kiürítése maradékmentes, ami nagyban megkönnyíti a keverő tisztítását és karbantartását.
Az ütésálló műanyag motorház nagy tartósságot és a motor védelmét biztosítja a külső behatásoktól. Ez a robusztus kialakítás biztosítja a keverő hosszú élettartamát, és minimalizálja a sérülések kockázatát az építkezéseken történő nagy igénybevételű üzemeltetés során.
Az ergonomikus kézikerék lehetővé teszi a keverő könnyű kezelését és pontos pozicionálását. Ez kényelmes és hatékony működést tesz lehetővé, hozzájárulva a termelékenység növeléséhez a helyszínen.

Lescha keverők megfelelnek a magas biztonsági előírásoknak, és a DIN EN ISO 9001 szabvány szerinti szabadalmaztatott védőszigeteléssel és védőburkolattal vannak ellátva. Ezek a biztonsági intézkedések biztosítják az elektromos veszélyek elleni védelmet, miközben garantálják a LESCHA termékek megbízhatóságát és minőségét.
Egy másik fontos jellemző a dupla dobfelszerelés, amely csökkenti a csapágyak terhelését és meghosszabbítja a keverő élettartamát. Ez a műszaki jellemző biztosítja a zavartalan működést és minimalizálja a kulcsfontosságú alkatrészek kopását.