ATMOS Albert E.80 vario kompresszor önálló készülék

Ezt a sorozatot elsősorban professzionális műhelyhasználatra, kisebb gyártású gyártásra tervezték, mint például autószerelő műhelyek és autófényező műhelyek, fa- és bútorgyártás, fémmegmunkálás, csomagolás, vízi üzemek stb.


Az Albert E. kompresszorok a csavarkompresszorok tervezésének teljesen új perspektívájának eredményei. Viszonylag kis teljesítményszintekhez nagy, lassú fordulatszámú csavarblokkot használnak. Az elektromos motor közvetlenül hajtja meg a csavarblokk fő rotorját, ami jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket, amelyek más típusú hajtásokkal terhelik a csavarkompresszorokat. A kompresszor teljesítményét a légtartályban lévő nyomástól függően dugattyús kompresszorok be-/kikapcsolásával vagy klasszikus szívószabályzóval szabályozzák, a nyomásszintnek megfelelő új és fejlett vezérlőrendszerrel.

A gép alacsony fordulatszámának köszönhetően nincs szüksége néhány támasztóáramkörre, ami a nagy sebességű gépeknél szükséges, ami az alkatrészek számának csökkenését és ezzel a megbízhatóság további növekedését jelenti. Ennek az új generációs csavarkompresszor-sorozatnak az egyik fő előnye a nagyon alacsony zajszint mind a dugattyús kompresszorokhoz, mind a konkurens csavarkompresszorokhoz képest.

Előnyök:

energiamegtakarítás - az üresjárat megszüntetése

magas hatásfok

a sebességváltó vagy az ékszíjhajtás eltávolítása

energiatakarékos hűtőrendszer

megbízhatóság - az alkatrészek számának csökkentése

nagyon alacsony vibráció

alacsony sebesség - hosszú élettartam (akár 80 000 mth)

alacsony zajszint

Technikai paraméterek:

Szívási teljesítmény: 1500 l/perc.
Maximális üzemi nyomás: 6-9 bar
Motor erő: 7,5 kW
Légtartály mérete: 270 l
Zajszint: 70 dB
FORDULAT: 2328-950 ford./perc
Tömeg: 140 kg