DWE4217KT 125mm 1200 W-os szögcsiszoló 125mm betoncsiszoló szett DeWALT

ADeWALT 125 mm-es beton sarokcsiszoló feszültségmentes kapcsolóreteszes rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a csiszoló véletlen elindítását, amikor a retesz bekapcsolt helyzetben van. A kapcsolót szándékosan ki kell kapcsolni, mielőtt a darálót újra be lehet kapcsolni. A porelszívó rendszer eltávolítja a legtöbb szennyeződést a motoron áthaladó levegőből, megakadályozva a rotor kopását. A nagy hatékonyságú motorkialakítás fokozza a sarokcsiszoló teljesítményét a legigényesebb alkalmazásokban is.

A zökkenőmentes indítás korlátozza a szerszám mozgását az indítás során, javítva a szerszám manőverezhetőségét. A kis kerület lehetővé teszi a kényelmes fogást és biztosítja a kiváló ergonómia. A kompakt hajtóműház lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyeken történő munkavégzést.

Az új védőkialakítás lehetővé teszi, hogy a védőt más szerszámok használata nélkül lehessen összeszerelni, beállítani és eltávolítani, így a szerszámok rugalmasabbak. Az állórész-tekercselés kialakítása meghosszabbítja a motor élettartamát. A kivehető szénszálak megvédik a rotorokat a sérülésektől a szénszálak élettartamának végén, ami meghosszabbítja a motor élettartamát. A kopásvédett motor hosszabb élettartamot biztosít. A blokkolásgátló karima megakadályozza a tárcsa karimájának tartós blokkolását. A szerszám oldalán található orsózár jobb gombvédelmet biztosít a szerszám szűk helyeken történő használatakor.

Szállítási terjedelem:

Egyéb szerszámok nélkül állítható védőburkolat

Belső és külső tárcsa karimák

Csavarkulcs

Fedél betoncsiszoláshoz DWE46150

DT3797 gyémánt csiszolókorong

TSTAK eset

Specifikációk:

Kerékátmérő

125 mm

Súly

2,2 kg

Akusztikai nyomás

89 dB(A)

Csiszológép bemeneti teljesítménye

1200 W

Kéz / kar rezgés - csiszolás

8,7 m/s2

Sebesség terhelés nélkül

11000 fordulat/perc

Garancia

3 év

Kéz / kar rezgés - polírozás

1,5 m/s2

A tengely menete

M14

Garanciális feltételek 3 év.

http://www.dewalt.cz/3/