DEWALT DW331K dugattyús fűrész

DeWALT DW331K dugattyús fűrész 701 W-os energiafogyasztással és 135 mm-es maximális vágási mélységgel. Lehetőség a szelet szerszám nélküli befogására és ferde vágás beállítására. A 701 W-os, fokozatmentesen állítható fordulatszámú motor gyors vágást tesz lehetővé, akár 3100 oszcilláció/perc munkasebességgel. Az egyenes fűrész szabadalmaztatott gyorsszorító csererendszerrel rendelkezik, amely garantálja a fűrészlapok gyors és egyszerű cseréjét T-alakú szorítószárral A szabadalmaztatott kiegyenlítő mechanizmus megakadályozza a vibrációt, a nyél gumi felülete pedig garantálja a szerszám zökkenőmentes működését .

A 4 előoszcillációs pozíció beállításának lehetősége szabályozza a fűrész mozgását az anyagon keresztül, és egyenletes vágást biztosít. A szerszám nélküli alapbeállítás karcolásgátló védőburkolattal lehetővé teszi a 45°-os ferde vágást mindkét irányban. A visszacsatolásos elektronikus fordulatszám-szabályozás biztosítja, hogy a kiválasztott fordulatszám minden terhelés mellett megmaradjon, ami állandó minőséget garantál minden anyaggal végzett munka során. A Pia sima indítása garantálja a pontosságot a vágás megkezdésekor. A fűrészlap kúpos hengere szabályozza a fűrészlap elhajlását a maximális vágásmélységnél. A kapcsolható kipufogó biztosítja a forgács és a fűrészpor eltávolítását a vágási vonalról.

A szerszám moduláris felépítése biztosítja a problémamentes karbantartást. Kompatibilis a DEWALT fűrészlappal az éligazításhoz.

Alapfelszerelés:
védőburkolat a karcolásoktól
forgácsképződést megakadályozó betét
adapter a szívócsatlakozáshoz
hordozható tok

Technikai paraméterek:

teljesítmény

445 W

tömeg

2,8 kg

Lökethossz

26 mm

fűrészerő

701 W

Az üresjárati löketek száma

0-3100 perc

Max. vágási kapacitás (acél)

12 mm

Max. vágási kapacitás (fa)

130 mm

Max. vágási kapacitás (színesfémek)

30 mm

Ferde vágási kapacitás

45 cent.

szelet befogás

T alakú

A 3 év garancia megszerzésének feltételei.

http://www.dewalt.cz/3/