DERAMAX KITTY macska- és kutyaprém, DERAMAX KITTY

DERAMAX KITTY

Csehországban gyártott minőségi ultrahangos macska- és kutyahajító DERAMAX KITTY . A csúcskategóriás alkatrészek és minőségi anyagok használata, valamint az alkatrészek felületre szerelésének gyártási technológiája és a többszörös minőségellenőrzés biztosítja az ilyen típusú macska- és kutyariasztó hosszú távú tartósságát és megbízhatóságát. Külső hálózati stabilizált tápegység 12V DC. (Nem tartalmazza a 04210113 szállítási rendelési számot)

ADeramax-Kitty Repeller-Sleeper használata:

A Deramax-Kitty Repeller-Sleeper macska- és kutyaelriasztó alvóként való használatra szolgál. Speciális ultrahangjeleket generál, amelyek nagyon kellemetlenek a macskák és a kutyák számára, így rövid idő után elhagyják a védett területet, és új menedéket keresnek a riasztó által védett területen kívül. A generált ultrahangjelek egy adott tartományban automatikusan változtatják a frekvenciát, hogy a macskák és a kutyák ne szokjanak hozzá a jelhez, ugyanakkor automatikusan változik a teljesítmény (hirtelen teljesítményváltozás), ami hozzájárul az ilyen típusú riasztók nagyobb hatékonyságához. A Deramax-Kitty beltéri és kültéri védelemre készült. A riasztó nem öli vagy bántja a macskákat és kutyákat, csak kijelöli azt a területet, ahol nem mozoghatnak.

ADeramax-Kitty riasztó-kijelző működési kényelme:

A Deramax-Kitty olyan frekvenciatartományban működik, amely az ember számára hallható tartományon kívül esik, ezért nem zavarja vagy zavarja kellemetlen zajjal a környezetét. A magas frekvenciák abban a tartományban, amelyben a készülék működik, az ember számára már nem érzékelhetőek, még tudat alatt sem. Megjegyzés: A Deramax-Kitty egy kóbor macska- és kutyariasztó, és mint ilyen, természetesen hatással van a házimacskákra vagy kutyákra. A háziállatokkal szemben azonban nem szükséges különösebb óvintézkedéseket tenni. Elegendő, ha a háziállat szabadon elhagyhatja a készülék által védett területet. A macska- és kutyahajlító nem fog kárt tenni a háziállatában, de az állat el fogja kerülni a
területet. Mindig gondoskodjon azonban arról, hogy a háziállatnak lehetősége legyen elhagyni a védett területet, és soha ne használja ezt a fajta riasztót olyan állatra, amelyik be van zárva egy karámba stb.

A Deramax-Kitty felszerelése és hatásköre:

A macska- és kutyariasztó felszerelése csak abból áll, hogy a védendő területre helyezi és csatlakoztatja a tápegységet, egyébként teljesen automatikusan működik, és nincs szükség beállításra. Ennek a macska- és kutyariasztónak a hatékonysági tartománya beltéri használat esetén a helyiség méretétől függően akár
250m2 is lehet. Kültéri használat esetén a hatótávolság 12 méter, kb. 120 fokos szögben. Megjegyzés: A riasztó különleges kialakításának köszönhetően a kibocsátott jel szöge a készüléktől több méteres távolságban akár 180 fokig is kiterjedhet. A Deramax-Kitty ultrahangos macska- és kutyahajlító beltéren és kültéren egyaránt használható. A készülék ellenáll a nedvességnek, azonban kültéri használat esetén feltétlenül meg kell védeni a készüléket az eső és a hó közvetlen hatásától.

Műszaki paraméterek:

  • Tápegység. (Nem tartozik a 4210113 rendelésszámú szállítási körbe)
  • Átlagos energiafogyasztás: 2W (havi költség = csak kb. 10Kč)
  • beltéri hatótávolság: a helyiség méretétől függően akár 250m2-ig
  • kültéri hatótávolság: 12m. Távolsági szög 120 fok (180 fok)
  • környezeti hőmérséklet: -20OC és 60OC között