Akkumulátoros fűnyíró, 40V Li-ion, 2500mAh

Arendkívül csendes, vezetékes, vezeték nélküli fűnyírót a kerti gyep karbantartására , a gyepszélek nyírására és a nehezen hozzáférhető helyeken, pl. a szegélyeknél, padok alatt, fák és bokrok körül stb. történő fűnyírásra tervezték, amelyeket nehéz vagy lehetetlen mobil fűnyíróval levágni. A nagy kapacitású akkumulátor hosszan tartó munkát és nagy vágási teljesítményt tesz lehetővé. Az akkumulátoros tápegységnek köszönhetően már nem kell figyelni a tápkábelt, és a kezelés is kényelmesebb. A Li-ion akkumulátornak köszönhetően a fűnyíró bármikor feltölthető anélkül, hogy az akkumulátor kapacitása csökkenne. A Li-ion akkumulátor nagyon lassan veszít energiát az önkisülés miatt, és feltöltve hosszú ideig bírja.

Főbb előnyök:

  • Agumírozott fogantyú megakadályozza a csúszást, csökkenti a rezgést és kényelmesebbé teszi a fogantyút, valamint tartalmaz egy tartalék orsót zsinórral.
  • A távtartó kerék és az összecsukható ív megkönnyíti a kerítések, falak vagy fák mentén történő vágást, és megkíméli a vágószálat.
  • 30 cm-es hatótávolság
  • anégyfokozatú fejszögbeállítás lehetővé teszi a fűnyírást még a járdák, felhajtók stb. mentén lévőgyepszéleken is.
  • azakkumulátor töltöttségi mutatója lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ütemezze a munka időtartamát és időben feltöltse az akkumulátort
  • A kiváló minőségű akkumulátor Samsung márkájú cellákat tartalmaz, és gumírozott a fokozott sérülésállóság érdekében.
  • Teleszkópos meghosszabbítás 30 cm-ig

Specifikációk:
akkumulátor: 40V Li-ion
akkumulátor kapacitása: 2500mAh
sebesség: 7500/min
vágási hatótávolság: 30cm
húrátmérő: 1,6mm
teleszkópos nyél: 0-30cm
teljes hossz: 123-154cm
összecsukható fej: négy fokozat
akkumulátor töltöttség kb.: 4 óra
akkumulátor élettartama - terhelés nélkül kb.: 44 perc
akkumulátor élettartama - terhelés alatt szünetekkel: 57-102 perc
súly: 3.4kg