Trambulin Marimex 244 cm + védőháló + lépcsőfokok INGYENES

A Marimex trambulin nagyszerű kiegészítője minden kertnek. A gyerekek szeretnek a trambulinon ugrálni, a felnőttek pedig könnyen edzenek ugrás közben. A tökéletes stabilitást négy U betű alakú láb biztosítja. A fényvisszaverő felület anyaga az egyik legjobb minőségű a piacon . A felület speciális polipropilénből készült, UV sugárzás elleni védelemmel , amely hosszú élettartamot garantál. A speciális, nem koptató (sima) felületkezelés megakadályozza, hogy a bőr ütés hatására kidörzsölődjön.

A belső védőhálót közvetlenül a csomagolásban találja , nem kell külön megvásárolnia. A belső biztonsági háló biztonságosabb, mint a külső háló - megakadályozza, hogy egy jumper hozzáférjen a rugós részhez. A bejárati rész három csattal van rögzítve, és megakadályozza a kiesést.

A trambulinok megerőltető fizikai tevékenységekhez készültek , ezért hangsúlyozzuk biztonságukat és megbízhatóságukat . A minőségi anyagok és a korszerű gyártási technológiák felhasználása trambulinjainkat a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbbak közé sorolja a cseh piacon .

  • Maximális terhelés az EN 71-14 szerint: 50 kg
  • Maximális terhelés a gyártó szerint: 100 kg
  • Maximális vizsgált terhelés: 500 kgTechnikai paraméterek:
trambulin átmérője: 244 cm
az ugrófelület átmérője: 203 cm
ugrófelület magassága: 68 cm
magasság védőhálóval együtt: 218 cm
maximális teherbírás: 100 kg
trambulin lábak száma: 3
védőháló átmérője: 203 cm
védőháló magassága: 150 cm
a védőháló rúd átmérője: 25 mm
védőháló rúd vastagsága: 1,2 mm
védőhálórúd hüvely: lágyított hab
rugók száma: 48
rudak száma: 6
védőhálós felső: IGEN
védőhálós fenék: NEM
létra: IGEN