Fűrész WU404 WORX Professional

A fűrészek megfelelő pengével felszerelve a puha és keményfa, valamint a bútorlapok, gerendák, négyzetek és lécek bármilyen vágásához használhatók. A vastagabb, durva fogazású pengékkel még faágak is nyírhatók. A finom fogazásúakkal fémlemezeket, műanyag táblákat, hullámos eternitet, polisztiroltömböket vághatnak, valamint egyenes és íves alakzatokat vághatnak. A farok használható például egy fal mellett kiálló víz- vagy gázcső levágására.

A rezgésvisszarúgást a VibraFree rendszer segítségével visszavezetik a munkamozgásba, ami a hagyományos technológiákhoz képest akár 100%-kal növeli a munka hatékonyságát. Ez a kifinomult rendszer azt is megakadályozza, hogy a rezgések a kezére is átterjedjenek, megóvva ezzel az egészségét.

A tokban lévő fűrészlapokkal együtt szállítjuk.

Vibrafree

A lassabb nem mindig biztonságosabb. Ami igaz lehet az autóvezetésnél, az éppen az ellenkezője lehet a Worx vibrációmentes szerszámokkal való munkavégzésnél. A rezgésmentes szerszámok gyorsan, akár 100%-kal növelik a termelékenységet, miközben a hátsó rezgés rendkívül alacsony. Hogyan lehetséges ez? Az aktív rezgéscsillapító technológia a keze helyett a munkadarabra vezeti vissza a rezgést, így maximalizálva a csiszolásra fordított teljesítményt.

Alumínium fogaskerék

A műanyagról azt mondják, hogy sokoldalú anyag. Ez igaz lehet, de a fogaskerékre - a szerszám legfontosabb alkatrészére - biztosan nem igaz! Az öntött alumínium fogaskerék kiváló stabilitást biztosít a belső mechanizmusoknak és jobb hőelvezetést, ami hosszabb szerszám élettartamot eredményez.

3 méteres kábel

Egy újabb egyértelmű előny! A szokásosnál is hosszabb tápkábel lehetővé teszi, hogy szabadabban és mindenekelőtt terjedelmes hosszabbítókábelek nélkül dolgozhasson.

Szervizelhető kefék

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a motorban lévő kopott keféket a gép teljes szétszerelése nélkül cserélje ki (mint tudja, a legnehezebb rész a gép összerakása - mindig marad egy felesleges csavar). A cserélhető kefékkel rendelkező gépeknél csak csavarja ki, cserélje ki a kefét, csavarja vissza - és a csere máris kész.

Változtatható sebesség

Mint már tudja, nem minden munkához ugyanaz a sebesség megfelelő. A fémbe fúrás alacsonyabb fordulatszámot igényel, különben a végeredmény égett fúrófej és füst lesz. De próbálja meg ugyanazt az alacsony fordulatszámot használni betonba fúráskor - egy hétig is eltarthat egy lyuk kifúrása. A Worx gépek az előre beállított sebességek széles skáláját kínálják, így Ön szabadon választhatja ki a munkának megfelelő sebességet.

Szerszámmentes pengecsere

Nincs többé elveszett csavarkulcsok keresgélése vagy nem megfelelő anyákkal és csavarokkal való birkózás. A Worx szerszám nélküli pengecsere-mechanizmusa lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt cserélje a pengéket. Emellett vágás közben is feszesen és biztonságosan tartja a pengéket.

Műszaki adatok:

Energiafogyasztás1200 W / 230 V
Sebesség3000 /perc.
Max. vágás fán és műanyagon275/150 mm
Max. vágás fémen13 mm
Fűrészlap mozgása32 mm


Súlyok és méretek:

Teljes súly csomagolással együtt7,2 kg
Nettó súly4,4 kg