A négyütemű benzinmotorral felszerelt2 az 1-ben bozótvágógép megoldást kínál ügyfeleinek kertjeik karbantartására. A nagy teljesítményű, nagy fordulatszámú, léghűtéses, négyütemű motor sikeres kombinációja 24,5 cm³ lökettérfogattal és 0,55 kW teljesítménnyel joggal tette a PROTECO bozótvágót nagyon népszerű, kényelmes és kompakt segédeszközzé minden lelkes barkácsoló vagy kertész számára.

A motort nem csak egy sor csendes blokk és műanyag borítás védi az ütődésektől, hanem a centrifugakuplunggal együtt a lehető legkevesebb rezgéstől és zajtól mentes. A motor emellett nikasil hengerfelülettel =gt; minimálisra csökkenti a kopást, és egyéb jellemzőkkel is rendelkezik, amelyek biztosítják a bozótvágógép problémamentes működését. A hajtónyomaték átvitelét a motortól a sebességváltóhoz, és így a vágószerszámhoz az ezer négyzet alakú, edzett acélrúd biztosítja, ami nemcsak a biztonságot, az átvitel minőségét, a teljesítményt, hanem a bozótvágó gyakorlatilag minden alkatrészének általános kopásállóságát is jelentősen befolyásolja.

A húrfej egy ütőmechanizmussal, amely a húr kitekerésére szolgál , és a vágófedél által automatikusan lerövidül a munkaszélességre és az optimális egyensúlyra. A zsinórfej ideális eszköz a szilárd akadályok, például szegélykövek, járdakövek, kerti cserepek stb. körül történő kaszáláshoz és vágáshoz. A zsinór a megfelelő magasságra vágja a füvet, majd rugalmasságának köszönhetően képes alkalmazkodni az akadályhoz anélkül, hogy megsértené azt.

A 2in1 PROTECO bozótvágó egy acél háromélű pengét (háromágú) is tartalmaz, amely optimális a különösen nagy fűszálak, bokrok, cserjék, bokrok, gyomok, csalánfélék és nád vágásához. A trimmelőfej és a trimmelőnyél cseréje nagyon egyszerű, de a kezelő maximális biztonsága mellett.

Ateljesen állítható, kiváló minőségű, ergonomikusan formázott elemekkel és intuitív gázkarral ellátottvezérlőkormány a bozótvágógép felhasználója számára a változó beállítások eddig nem látott lehetőségeit biztosítja. A rendkívül kényelmes, a karabinerzár mozgatásának lehetőségével ellátott, kereszthátú heveder minden testalkatnak megfelelően beállítható és kiegyensúlyozható, így a PROTECO kefekötővel való munka élvezetessé válik, nem pedig megpróbáltatássá.

Az üzemanyag- és olajtartályok a szállítás biztonsága érdekében üresek. Ezért mielőtt üzembe helyezné őket, a tartalmat a használati utasítás szerint a szükséges értékekre kell feltölteni. Üzemanyagként Natural 95 benzint és API SJ/SF/CG-4 SAE 10W-30 négyütemű motor kenőolajat ajánlunk.

A csomag tartalma:

2in1 bozótvágó

Trimmer fej

Trimmelő szigony

Karbantartási tartozékok

Fecskendő tömlővel és horonnyal az egyszerű motorolajcseréhez

Specifikációk:

Súly: 9.00 kg

Motortípus: egyhengeres, négyütemű, nyomóolajozással ellátott motor.

Motorhűtés: levegő

Térfogat: 24,5 cm3

Motorteljesítmény: 0,55 kW

Maximális fordulatszám: 7 000 fordulat/perc. 0,5 kW / perc.

Gyújtáskapcsoló: csúszókapcsoló (START - STOP)

Indító típusa: kábelfeszítéses indító visszahúzó rugóval

Kuplung típusa: centrifugális

Üzemanyagtartály kapacitása: 650 ml

Olajtartály kapacitása: 75 ml