A Thermal Dynamics CutMaster 35 plazmaforrás alkalmas nehézipari gyártáshoz - alumínium, rozsdamentes acél és szerkezeti acél vágásához.Inverteres forrás plazmaíves fémvágáshoz.

Ajánlott vágás: 35mm

Maximális vágás: 40mm

Anyagvágás: 45mm

A CUTMASTER® TRUETM sorozatú tápegységek mikroprocesszoros vezérlésűek és LED-jelzőfénnyel ellátott kezelőpanellel vannak felszerelve. A vezérlő elektronika biztosítja a tápegység rendkívüli megbízhatóságát és hibátlan működését a bekapcsolástól a kikapcsolásig.A CUTMASTER® TRUETM sorozatú tápegységek lehetővé teszik, hogy egész nap olyan vastagságú anyagokat vágjon, amelyek megfelelnek a tápegység ajánlott vágási teljesítményének. A CUTMASTER® TRUETMTMTM forrás szabadalmaztatott 1Torch® plazmaégőkkel van felszerelve. A hosszabbító kábel lehetővé teszi a vágást a plazmaforrástól akár 30,5 m távolságban is. A kézi fáklya gyors cseréje automata fáklyára biztosítja a nagyfokú rugalmasságot.A CUTMASTER® TRUETM sorozatú források könnyebbek, így könnyen mozgathatók a munkahelyen. A súlycsökkentés nem befolyásolja a teljesítményüket.


Védőkeretekkel vannak ellátva, amelyek növelik a forrás tartósságát. A CUTMASTER® TRUE sorozat az egyetlen olyan plazmarendszer a piacon, amely olyan vágóhegyekkel rendelkezik, amelyek 60A vágási áramot tesznek lehetővé, miközben a fáklyát az alapanyag felületén keresztül húzza.Új CUTMASTER® TRUE sorozat.

Tartozékokkal együtt:

SL100 égő 6,1 m hosszú
Földkábel 6,1 m
Tápkábel
Alkatrészkészlet az üzembe helyezéshez

Műszaki adatok:
Ajánlott vágás 35 mm
Maximális vágás 40 mm
Osztó vágás 45 mm
Kimeneti áram 100 A (fokozatmentesen állítható)
Terhelhetőség 80% 100 A mellett
Plazmagáz levegő 4,8 bar/212 l/min.
Méretek 381 x 305 x 762 (h x b x t)
Súly 28,1 kg

Az új TRUETM sorozatot úgy tervezték, hogy a két paramétert egyként tartsák, az ajánlott vágási teljesítmény egyben a gép VALÓDI vágási paramétere is, a lehető legjobb vágási minőség és a lehető legnagyobb vágási sebesség mellett.

A magasabb IGBT kapcsolási frekvencia, a kemény műanyag elülső és hátsó panelek és az alumínium hűtőbordákkal ellátott nagysebességű ventilátorok használata a TRUE sorozatú rendszerek súlyának és méretének jelentős csökkenését eredményezi.

Minden TRUE sorozatú rendszer előlapja mikroprocesszor-vezérelt LED-ekkel rendelkezik az öndiagnosztika érdekében. A légnyomás az előlapon is beállítható, a LED világít, ha a nyomás megfelelő. További figyelmeztető LED-ek jelzik, ha a bemeneti feszültség nem megfelelő, vagy ha az égő fogyó alkatrészei nem megfelelően vannak felszerelve.

Az új Cutmaster® TRUETM sorozat minden rendszere szabadalmaztatott alkatrészekkel ellátott, rugalmas 1TORCH® égővel rendelkezik. Az egyedülálló ATCTM központi gyorscsatlakozó rendszer leegyszerűsíti a fáklyavezeték meghosszabbítását legfeljebb 30 m-ig.

A TRUE sorozat esetében az érintkezési vágási képesség (fúvóka/vágott anyag) 60 A-ra bővült. Ez lehetővé teszi a vékony, akár 6 mm vastagságú anyagok érintkező vágását. Ez olyan előnyökkel jár, mint a kisebb vágási szélesség, kisebb hőhatású zóna, nagyobb vágási sebesség és a vágási ív jobb láthatósága.

A Cutmaster® TRUETM termékcsalád minden rendszerét szigorúan tesztelték a víz és a por behatolása ellen, és robusztus keresztirányú stabilizátorral rendelkeznek.