Függőszekrény 24 E - piros 7812C

A kiváló minőségű és tartós Mars szekrények, amelyek nem hiányozhatnak műhelyéből, acéllemezből készülnek, és tartós porszórással vannak bevonva. Az átlátszó fiókok és elválasztók tartós PS (polisztirol) anyagból készülnek.

MARS függő szekrények - hagyományos és praktikus segítő az apró tárgyak, alkatrészek és kéziszerszámok áttekinthető tárolásához. A szekrények alkalmasak műhelyek, garázsok, gyártóüzemek felszerelésére és minden olyan helyen, ahol apró tárgyak rendezett tárolására van szükség.

Az akasztós szekrények szabadon felállíthatók, egymásra rakhatók (az alap műanyag lábakkal van ellátva), vagy a falra akaszthatók. A szekrényeket különböző méretekben és a fiókok méretének és elrendezésének változataiban gyártják. A szekrények kompakt egységekké kombinálhatók.

A fiókok belseje könnyen felosztható műanyag elválasztókkal, amelyek nem tartoznak a szekrényhez, és külön kell megvásárolni. A minimális alapterületű tárolóhely maximalizálása érdekében forgó állvány használatát javasoljuk.


Műszaki információk:

A rekeszek száma: 24 E típus (lásd a rekesz típusok képét)

Méretek:

Szélesség - 269 mm

magasság - 507 mm

Vázmélység - 172 mm

mélység a fiók túlnyúlásával együtt - 185 mm

Szín: piros