Profi F szórópisztoly

A GUDE Profi F szórópisztoly egy erőteljes eszköz, amelyet kifejezetten nagy felületeken végzett festési munkákhoz terveztek. Ideális foltok, mázak, alapozók és különféle lakkok felhordására, beleértve a tiszta, átlátszatlan és szerkezeti lakkokat is. Ez a pisztoly HVLP (High Volume Low Pressure) technológiát használ, amely biztosítja a finom porlasztást és a festékátvitel nagy hatékonyságát.

A Profi F szórópisztoly 2 fokozatú sűrített levegő szabályozással rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő mennyiségének és nyomásának pontosan a szükséges beállítását. Ezenkívül választhat a kör alakú és a lapos gerenda között, lehetővé téve, hogy alkalmazkodjon a különböző felületekhez és alkalmazásokhoz. A pisztoly kialakítása tartalmaz egy polírozott alumínium testet, egy nejlon felső tartályt szűrővel és egy ergonomikusan kialakított fogantyút a kényelmes fogás érdekében.

A pisztoly ¼"-os csőcsatlakozóval van felszerelve, amely biztosítja a könnyű és gyors csatlakozást a szükséges sűrített levegő forráshoz. Működés közben 3-6 bar közötti légnyomás javasolt, a fúvóka átmérője 1,4 mm. A pisztoly súlya 1 kg, és percenként 160-300 liter levegőt használ. A tartály térfogata 0,6 liter, ami lehetővé teszi, hogy elegendő mennyiségű festékkel dolgozzon gyakori utántöltés nélkül.

A Profi F szórópisztoly nagyszerű eszköz a professzionális festési munkákhoz, amely egyesíti a teljesítményt, a precizitást és a kényelmet nagy felületeken történő festék felhordásakor.

Tartozékok : mellbimbó ¼". 

Technikai paraméterek:

  • Üzemi nyomás 3-6 bar
  • A fúvóka átmérője 1,4 mm
  • Súly 1 kg
  • Levegőfogyasztás 160-300 l/perc.
  • Tartály térfogata 0,6 l