KITin 170 TIG LA kábelek 25/3m fáklya KTB 17V/4m reduktor szelep

A KITin 150 - 170 TIG LA harmadik generációs professzionális inverteres hegesztőgépek, amelyeket IGBT technológiával és gyors mikroprocesszoros vezérléssel - FAST CONTROL - terveztek. A gépeket nagy terhelhetőség (125 A 100%-on) és teljesítmény, alacsony energiafogyasztás, kiváló hegesztési tulajdonságok, könnyű súly, kis méret és mindenekelőtt megbízhatóság jellemzi.

A vezérlőelektronika SMD-technológiával készül. Ezeket a gépeket olyan műveletekhez tervezték, ahol a hangsúly a maximális használati értéken és a nagy teljesítményen van, elfogadható áron. A gépek mikroprocesszoros vezérléssel és a beállított értékeket megjelenítő kijelzővel vannak felszerelve.

Felszerelés:

Egyértelmű kijelző a beállítási pontok megjelenítésével
Egyszerű és világos grafika nagy gombokkal

MMA:
HOT START funkció
ARC FORCE funkció
ANTI STICK funkció - ha a hegesztő elektróda rövidzárlatot okoz, az áram automatikusan 10 A-ra csökken
V.R.D. biztonsági rendszer MMA

TIG LA:

TIG LA funkció - üresjárati állapotban 12V van a kimeneti csatlakozókon - az inverter kikapcsolt állapotban van. A volfrámelektróda érintésekor az inverter automatikusan bekapcsol.
TIG PULS hegesztés - vékony anyagok hegesztéséhez
TIG DOWN SLOPE - kráterkitöltés
TIG végáramlás

MMA hegesztés:

A hegesztőív tökéletes begyújtását a két fokozatban könnyen állítható HOT START funkció biztosítja. HOT START - az indítóáram 0-tól (kikapcsolva) a beállított hegesztési áramnál 70%-kal nagyobb értékig állítható be. A HOT START időtartamát is be lehet állítani a hegesztési körülményektől függően. A 85V-os vakolófeszültség támogatja a hibátlan ívgyújtást.
A KITin TIG LA gépek alapfelszereltségként V.R.D. (Voltage Reduce Device) biztonsági funkcióval vannak ellátva. A funkció könnyen be- és kikapcsolható, amit a kijelzőn megjelenő szimbólumok jeleznek. A V.R.D. bekapcsolt állapotban fokozott biztonságot nyújt a munkavégzés és a gép kezelése során. A V.R.D. automatikusan csökkenti az ürítőfeszültséget egy biztonságos 15 V-os értékre, amikor a kezelő nem hegeszt. Amint a hegesztő az elektródával megérinti a hegesztendő anyagot, a feszültség azonnal 85 V üres feszültségre emelkedik (5 másodpercig) és a HOT START funkció aktiválódik, biztosítva a problémamentes indítást.

TIG-hegesztés:
A gépek a TIG LA ív precíziós érintéses gyújtásával vannak felszerelve. Az LA biztosítja a biztonságos indítást a TIG-ben és a volfrámelektróda nagyon alacsony kopását az indítás során. Az elektronika lehetővé teszi a DOWN SLOPE funkció beállítását - a kráter feltöltését a hegesztési folyamat végén és a pulzáció beállítását 500 Hz-ig terjedő tartományban a nagyon vékony rozsdamentes acél és más anyagok hegesztéséhez. A hegesztési folyamat pontos befejezéséhez lehetőség van a befejező áram beállítására.
A hegesztési folyamat befejezésének aktiválása egyszerűen a volfrámelektróda kicsinyítésével, majd nagyításával történik. A hegesztőív intenzitása egy meghatározott ideig (0-5 mp) csökken, amíg teljesen le nem áll - kráterkitöltés.
Az így felszerelt KITin TIG LA gépek egyszerű kezelésükkel és paraméterbeállításukkal sokoldalúan alkalmazhatók szinte minden MMA és TIG/WIG hegesztési alkalmazásban.

A mikroprocesszoros vezérlés lehetővé teszi:

MMA-módszerben:
HOT START funkció beállítása - az áram %-os növelése vagy a funkció kikapcsolása
HOT START idő beállítása
V.R.D. biztonsági funkció be- és kikapcsolása
Hegesztési áram beállítása

TIG-módszerben:
A PULS funkció bekapcsolása és beállítása a 0,5 - 500 Hz frekvenciatartományban
A hegesztési áram időzítés funkció bekapcsolása - DOWN SLOPE és beállítása a 0,1 - 5 mp tartományban.
A véghegesztési áram beállítása 10 A-tól
A hegesztési áram beállítása
A volfrámelektróda közelebb hozása a hegesztendő anyaghoz
A volfrámelektróda hozzáérintése a hegesztendő anyaghoz
A volfrámelektróda kinagyítása és a hegesztőív begyújtása LA-val - a volfrámelektróda nagyon alacsony kopása az érintéssel

Hegesztési folyamat:
A hegesztési folyamat befejezése és a DOWN SLOPE (kráterkitöltés) aktiválása a volfrámelektróda kb. 8-10 mm-re történő elmozdításával történik a hegesztendő anyagtól Újbóli közelítés - a hegesztési áramot egy beállított időre (0-5 mp) a végáram beállított értékére (pl. 10A) csökkentjük - kráterkitöltés A hegesztési folyamat vége. A digitális vezérlés automatikusan kikapcsolja a hegesztési folyamatot.

Műszaki paraméterek :
Súly : 5,9 kg
Védelem : IP 23 S
Terheletlen feszültség : 88V
Védelem : 20A
Tápfeszültség : 230V/50Hz
Hegesztési áramtartomány : 10-170A
Terhelés 100% : 125A
Terhelés 60% : 140A
HOT START : IGEN
ANTI STICK : IGEN
ARC FORCE : IGEN
Tig HF gyújtás : NEM
Gyorscsatlakozók : 10-25

A készlet tartalma:
  • 1x KITin 170 TIG LA
  • 1x Hegesztő fáklya TIG KTB 17V 10-25 4m szeleppel
  • 1x Hegesztőkábelek 3m/25 mm, 10-25 Gumi
  • 1x Szűkítő szelep - Argon