Analóg gumiabroncs-felfújó TG 01

ATG 01 analóg abroncsfúvó készülék egy modern abroncsfúvó eszköz, amely könnyű kialakítással és jól olvasható skálával rendelkezik. A skála 0 és 12 bar közötti tartományban áll rendelkezésre, és a könnyű leolvashatóság érdekében kör alakú kialakításban van elhelyezve. Ez a gumiabroncs-felfújó tartós műszaki műanyagból készült, amelyet gumiburkolat véd, hogy ellenálljon a mechanikai ütéseknek.

A felfújó 1,8 méteres nagynyomású tömlővel van felszerelve, amely a gumiabroncshoz való egyszerű csatlakoztatás érdekében karos eurovéggel végződik. Ez az eszköz lehetővé teszi a gumiabroncs sűrített levegővel történő felfújását, a gumiabroncs leeresztését és a gumiabroncsnyomás pontos mérését. Nyomástartománya miatt személygépkocsiknál és teherautóknál egyaránt használható.

ATG 01 gumiabroncs-felfújó fontos jellemzője a kalibrálhatóság, amely biztosítja a pontosságot és a megbízhatóságot a gumiabroncsnyomás mérésekor. Ezzel az eszközzel a gumiabroncsnyomás könnyen és pontosan ellenőrizhető és beállítható, ami hozzájárul a biztonsághoz és a jármű optimális teljesítményéhez.

Összességében a TG 01 analóg abroncsfúvó készülék egy praktikus és megbízható eszköz a személygépkocsik és tehergépkocsik gumiabroncsnyomásának felfújásához és méréséhez. Robusztus kialakítása, jól olvasható skálája és kalibrálhatósága biztosítja a pontosságot, az egyszerűséget és a hosszú távú használhatóságot.

Műszaki adatok:

  • Mérési pontosság: 0,07 bar
  • Maximális bemeneti nyomás: 12bar / 170psi / 1200kPa
  • Tömlőhossz: 1,8 m
  • Súly (tömlő nélkül): 350 g