Építőipari keverő, 850W

Akönnyűszerkezetes keverőt egyszeri keverékkészítésre tervezték kisebb építkezések során, vagy gyorsabban szilárduló, gyorsan feldolgozandó keverékek készítéséhez. Használható pl. habarcsokhoz, vakolatokhoz, habarcsokhoz, festékekhez és lakkokhoz, amelyek nem tartalmaznak szerves, gyúlékony oldószereket.

Előnyök:

  • aszabványos tokmányfejnek köszönhetően a keverőgép szabványos fúróként használható, az akár 500/perc sebességnek köszönhetően elegendő a lágyabb anyagok fúrásához is
  • akeverőnek van egy szabványos fúrótokmány feje, amelybe egy keverő habverő be lehet szorítani 13 mm-es szárátmérőjű fúrókhoz, 10 cm átmérőig bármilyen kialakítású keverőkosárral.
  • Tartalmaz egy levehető fogantyút tartóval/állvánnyal, amely lehetővé teszi, hogy a keverőt a keverőtálra szereljék, így a keverőt nem kell tartani keverés közben, míg az állványt a keverő tárolására használják.
  • a keverő könnyű, könnyen kezelhető és kényelmes a kézben tartani munka közben
  • a fordulatszám a keverendő anyag jellegéhez igazítható a fordulatszámnak a kezelőkapcsoló megnyomásával történő érzékeny szabályozásával

Műszaki adatok:
feszültség/frekvencia: 230V/50Hz
teljesítmény: 850W
két sebesség: nincs
1. sebesség (terhelés nélkül): 0-500/min
sebességszabályozás: igen
orsó menetmérete: 1/2-20 UNF
keverőkosár átmérője: 55mm
keverési térfogat: 10l
súly: 2.9kg.