Extol 2000w hőlégfegyver

A folyamatos hőmérséklet-szabályozással és 2000 W-os légárammal rendelkező Extol forrólevegős pisztoly hatékony eszköz különféle alkalmazásokhoz. Olyan célokra tervezték, mint a bevonatok (festékek, lakkok) eltávolítása a felületekről, frissen felvitt bevonatok szárítása, műanyagok (pl. csövek ) és aszfaltburkolatok formázása és összeillesztése , ragasztott kötések lazítása, forrasztás, csövekben lévő fagyott víz kiolvasztása, kíméletes szárítás, égetés fű és moha nehezen elérhető helyeken és mások.

A forrólevegős pisztoly fejlett, folyamatos hőmérséklet-szabályozással van felszerelve, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet pontos beállítását az adott feladatokhoz. A légáramlás folyamatos szabályozása lehetővé teszi a légáramlás intenzitásának és teljesítményének igény szerinti beállítását. Ily módon optimális eredmények érhetők el a pisztoly különféle helyzetekben történő használatakor.

A pisztoly nagyméretű és áttekinthető LCD- kijelzővel is rendelkezik, amely a beállított hőmérsékletet és a légáramlási sebességet mutatja. Ez a kijelző lehetővé teszi a beállítások egyszerű és kényelmes nyomon követését és az elvégzett feladatok ellenőrzését.

Nagy teljesítményével és funkcióival ez a hőpisztoly sokféle felhasználási lehetőséget kínál, és ideális eszköz professzionális és otthoni használatra egyaránt. Segítségével hatékonyan és megbízhatóan végezhetők el a fűtéssel, szárítással, formázással, anyagok ragasztásával kapcsolatos különféle feladatok.

A hőlégpisztoly előnye a rozsdamentes acél tartozékok:

Technikai paraméterek:

  • feszültség/frekvencia: 230V/50Hz
  • teljesítményfelvétel: 130W/2000W
  • hőmérséklet: 50/50-650°C
  • légáramlás: 250-500l/perc
  • extrák:
  • a csomagtartóban: igen
  • súlya: 0,7 kg