PM 1800 D - Építőanyag-keverő, kétkefés kivitelben

Kialakításának köszönhetően a Scheppach PM 1800 D kétkefés keverő a szokásos építőipari anyagok keverésére, valamint a nagy viszkozitású keverékek nehéz keverésére alkalmas, akár 90 kg-ig. A keverő olyan anyagok kezelésére alkalmas, mint a habarcs, beton, vakolat, festékek, vakolatok, habarcsok, ragasztók, festékek stb.

Nemcsak a hétköznapi hobbi felhasználók, hanem a csempe-, padló-, festő- vagy kőműves mesteremberek is nagyszerűen használhatják. Az alapot az ellenkező irányban forgó keverőkeverők képezik, amelyek alaposan és hatékonyan keverik össze a keverékeket. Ráadásul az ellenkező irányú forgásnak köszönhetően nem kell erőfeszítéseket tenniük a tartály elfordításához, így a munka nagyon gyors és kényelmes. Minden anyagnak más-más sebességre van szüksége, ezért kétfokozatú sebességváltó és elektronikus sebességszabályozás van. Az első fogaskerék nagy nyomatékkal rendelkezik, és merev és viszkózus anyagokhoz alkalmas, a második fogaskerék gyorsabb, és vékonyabb, kevert anyagokhoz alkalmas.

A keverő előnyei:

A keverőgép nagy teljesítményű, 1800 W-os motorral rendelkezik lágyindítással, nagyon kényelmes, puha, ergonomikus, D-alakú fogantyúval és biztonsági kapcsolóval.

Az okos és robusztus gyorskioldó rendszer fontos a hatékony erőátvitelhez, és egyszerű szerszámcserét is lehetővé tesz. Két kiváló minőségű, összesen 220 mm átmérőjű spirális keverő habverőt tartalmaz.

A kiterjesztett garancia feltételei itt találhatók.

Specifikációk:
Felvett teljesítmény (W) 1800
Fordulatszám (rpm) 0 - 450 / 330 - 790
A tengely hossza (mm) 570
Motor típusa 230 V, 50 Hz
Súly (kg): 7.50
Méretek (cm): 31.5 x 23 x 90
Csomag méretei (cm): 59 x 32 x 25