Forgatható csáklya, 100mm

A 100 mm széles forgósatuk kiváló minőségű szerszámok, amelyek biztosítják az anyagok pontos és megbízható rögzítését. Ez a különleges modell, az Extol Premium 8812622 rendelési számmal, funkciók és előnyök széles skáláját kínálja.

Ennek a satunak az egyik legfontosabb jellemzője a vízszintesen forgatható talp, amely lehetővé teszi a 360°-os elforgatást. Ez biztosítja az anyag könnyű és kényelmes elhelyezését a megfelelő helyzetben.

A satu edzett pofáinak keménysége HRC 50-58 és szélessége 100 mm, ami szilárd és stabil tapadást biztosít az anyagokon. A satu maximális nyitása eléri a 100 mm-t, ami lehetővé teszi a különböző méretű anyagokkal való munkát.

A satu teste kiváló minőségű öntöttvasból készült, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A satu maximális szorítóereje eléri a 20 kN-t, ami garantálja az anyag erős és biztonságos rögzítését.

További előnye ennek a satunak a felületkezelt kovácsolt felület a hátsó részben, amely lehetőséget ad az anyag további kezelésére.

Ennek a forgósatunak a teljes tömege 7,2 kg , ami elegendő stabilitást és könnyű kezelhetőséget biztosít munka közben.

A 100 mm széles forgósatuk ezért megbízható szerszámok sokféle alkalmazáshoz, és alkalmasak professzionális használatra és otthoni műhelyekre egyaránt.