Hub kábel akár 3 DERAMAX forrásriasztó áramellátásához egy tápegységről

Hubkábel akár 3 DERAMAX repeller áramellátásához egy tápegységről
Hubkábel akár 3 Deramax repeller áramellátásához egy tápegységről. A Deramax forrásriasztókhoz tervezték, ha a Deramax-T03 tápegységgel (1010-es kód) együtt használják.

Mi az a forrásriasztó:
Ezek nagy teljesítményű Deramax riasztók, amelyek hálózati tápegységről (adapterről) kapnak áramot egy konnektorba. Konkrétan ezek a típusok a Deramax-Profi, Deramax-Plus, Deramax-Kitty, Deramax-Bird, Deramax-Bat, Deramax-Leon és Deramax-Mites.

Pontosan mire való ez a hub:
Ha egy helyen több forrásriasztó készüléket szeretne használni, akkor nem szükséges, hogy minden riasztónak saját, független tápellátása legyen a konnektorhoz, hanem csak egy "központi" tápegységet lehet használni, amelyhez csatlakoztatja ezt a hubot, és a hubról akár 3 forrásriasztó készüléket is táplálhat. Ha az elriasztók egymás mellett vannak elhelyezve, akkor nincs szükség hosszabbító kábelekre, de ha az elriasztók nagyobb távolságra vannak egymástól, akkor hosszabbító kábeleket kell rendelni, amelyek lehetővé teszik az elriasztók közötti távolság akár több tíz méteres növelését.
A hosszabbító kábel megtalálható ajánlatunkban "5 m-es hosszabbító tápkábel Deramax-forrásriasztóhoz" néven (cikkkód: 0490).

Felhasználási példa: Ön egy szobát szeretne megvédeni a martalócok és rágcsálók ellen a Deramax-Profi ultrahangos riasztóval, de mivel a szoba nagy és masszív, ezért 3 riasztóra van szüksége. Így csak 3db Deramax-Profi repellert, egy darab Deramax-T03 tápegységet és 3db hosszabbító tápkábelt kell megvásárolnia. A hosszabbító kábelek alapértelmezett hossza 5 méter, de könnyedén meghosszabbítható akár 30 méterig, így az egyes repellerek közötti távolság akár 60 méter is lehet!

FONTOS MEGJEGYZÉS: Ha több Deramax repellert szeretne egy tápegységről táplálni, akkor feltétlenül a Deramax-T03 tápegységet kell használni. Nem használható a Deramax-CN01 tápegység, amely maximum 1 repeller táplálására van tervezve.