Professzionális fahasító Vega LV1110PRO VARIO

VeGA LV1110 PRO VARIO professzionális favágógép

  • Motor: 3300 W, 400 V, 50 HzMaximális hasítóerő: 11 tonna
  • A hasító rönk hossza: 560 1040 mm
  • A hasító rönk átmérője: 300 mm
  • Öntöltő kar: IGEN
  • Súly: 168 kg

A VeGA LV1110PRO VARIO a következő új modell 2020-ra, amelyet az új, szigorú uniós biztonsági előírásoknak megfelelően terveztek. Nagy teljesítményű, 400 V-os, 3300 W-os villanymotorral van felszerelve, amely 11 tonna hasítási nyomást fejleszt. A hasító éknek két osztási sebesség és egy alacsony alap, amely lehetővé teszi nem kell felemelni a rönköketcsak "tekerje" őket. Ezenkívül nagyon nehéz rönköket lehet a hasító dugattyúhoz csatlakoztatott oldalkarra helyezni, amely hogy segítsen a rönknek felállni.

VeGA LV1110PRO VARIO elosztó megfelel az új uniós munkavédelmi szabványnak. A címre. standard kétkezes vezérlés, egy új, nagyobb védőkar került beépítésre és szállítókerék a vezetőfogantyúknál a forgácsológép könnyű szállítása érdekében. A bal oldali vezérlőkar a rönk stabilitását biztosító szerkezettel van ellátva.

VARIO rendszer
A FORCE rendszer a hasítóba van beépítve, így a dugattyú munkahossza pontosan a rönk hosszához igazítható. A rendszer lerövidíti a dugattyú munkapozícióba történő előkészítésének idejét, és ezáltal felgyorsítja a hasítási időt.