Fahasító Scheppach Compact 15 T

Scheppach fahasítók A Compact 15 T az első, amely a nagy teljesítményű fahasítógépek teljesen új generációjával érkezik a piacra. A Compact 15 T hasítógép az összes elképzelhető felszerelést kínálja a felhasználónak, és a tizenöt tonnás hatalmas hasítóerőnek köszönhetően könnyedén megbirkózik minden kemény és puha fával. Ezen kívül minden nagyon kompakt kivitelben van csomagolva, minimális tárhelyigénnyel.

Az elosztó magassága a legalsó helyzetében alig haladja meg az egy métert. A gép emellett sokkal stabilabb és könnyebben irányítható, mint a hagyományos függőleges elosztók. Az elosztó a kategóriájában az első, amely számos szabadalmaztatott megoldásnak köszönhetően megfelel a legújabb európai biztonsági előírásoknak, így az Ön egészsége a lehető legmagasabb szinten védett. A nagyon szigorú német GS szabványnak is megfelel.

A hasítógépen megtalálható a dugattyú gyors és automatikus visszahúzó rendszere , kétkezes biztonsági vezérlés, alacsony alap behúzható hosszabbítóval a tökéletes stabilitás érdekében, egy további lengőasztal a különböző hosszúságú rönkök különböző magasságú hasításához, biztonság karok, amelyek megvédik a rönköt a kieséstől , a nehéz rönkök integrált emelője a könnyű kezeléshez és a nehéz rönkök, valamint egy erőteljes, kibővülő hasítóék , amely akár 450 mm átmérőjű rönköket is képes kezelni.

A szénmentes technológiából származó, korszerű motor hatásfoka sokkal nagyobb, mint a hagyományos motoroké, energiát takarít meg és szinte karbantartást nem igényel. A fahasító Vario rendszerrel van felszerelve , melynek köszönhetően a hasítóút hosszát a rönk méretéhez igazíthatja, így időt és elektromos energiát takaríthat meg. A három nagy kerékből álló rendszerrel ellátott robusztus alváz lehetővé teszi a gép kényelmes mozgatását. Az elosztó teljes szerkezetét a lehető leghosszabb élettartamot szem előtt tartva tervezték. Kiváló minőségű acélból készül, amely modern portechnológiával felvitt kiváló minőségű bevonattal van bevonva. A felhasználó értékelni fogja a kiterjesztett garancia lehetőségét és Európa legnagyobb elosztógyártójának minőségi szolgáltatási hátterét is. 15 tonnás VARIO rendszer.

A kiterjesztett garancia feltételeit itt találja.

Technikai paraméterek:
Motor típusa: 400V. 50 Hz. indukció
Teljesítményfelvétel: 3500 W
Hasítási nyomás: 15 t
Vágási sebesség: 3,8 cm/s
Sebesség vissza: 12,8 cm/s
Rönk hossza: max.107 cm
Rönk átmérő: 12-45 cm
Olajfeltöltési térfogat: 7 l
Súly: 185,5 kg