Fahasító Scheppach Compact 8 T (230 V)

A Scheppach Compact 8 T (230 V) fahasítógép elsőként jelenik meg a piacon az erőteljes fahasítógépek teljesen új generációjával. A Compact 8 T egy hasítógép, amely rengeteg kényelmet és biztonsági felszerelést kínál a felhasználónak, és a nagy, csaknem nyolc tonnás hasítóerőnek köszönhetően könnyedén megbirkózik minden kemény és puha fával. Ezen kívül minden nagyon kompakt kivitelben van csomagolva, minimális tárhelyigénnyel. A gép magassága a legalacsonyabb helyzetében még az egy métert sem haladja meg. Az elosztó emellett sokkal stabilabb és könnyebben irányítható, mint a hagyományos függőleges elosztók.

A Scheppach fahasító kategóriájában az első, amely számos szabadalmaztatott megoldásnak köszönhetően megfelel a legújabb európai biztonsági előírásoknak, így az Ön egészsége a lehető legmagasabb szinten védett. A nagyon szigorú német GS szabványnak is megfelel. A legfeljebb nyolctonnás kategóriában az egyetlen hasítógép, amely méteres rönkök hasítására is képes. A gépen megtalálható a dugattyú gyors és automatikus visszahúzó rendszere, kétkezes biztonsági vezérlés, alacsony talp a tökéletes stabilitás érdekében, hosszabbítóval, egy további lengőasztal a különböző hosszúságú rönkök különböző magasságú hasításához, biztonsági karok a rönk kiesés elleni védelmére és egy erőteljesen kitáguló hasítóék, amely akár 350 mm átmérőjű rönköket is képes kezelni.

A szénmentes technológiából származó, korszerű motor hatásfoka sokkal nagyobb, mint a hagyományos motoroké, energiát takarít meg és szinte karbantartást nem igényel. A hasítógép Vario rendszerrel van felszerelve, melynek köszönhetően a hasítóút hosszát a rönk méretéhez igazíthatja, ezzel időt és áramot takaríthat meg. A robusztus, két kerékkel ellátott alváz lehetővé teszi a gép kényelmes mozgatását. Az elosztó teljes szerkezetét a lehető leghosszabb élettartamot szem előtt tartva tervezték. Kiváló minőségű acélból készül, amely modern portechnológiával felvitt kiváló minőségű bevonattal van bevonva. A felhasználó értékelni fogja a 230 V-os vagy 400 V-os változatok közötti választást, a kiterjesztett garancia lehetőségét és Európa legnagyobb osztógyártójának minőségi szolgáltatási hátterét. 8 tonnás VARIO rendszer.

A kiterjesztett garancia feltételeit itt találja.

Technikai paraméterek:
Motor típusa: 230 V. 50 Hz. indukció
Teljesítményfelvétel: 3150 W
Hasítási nyomás: 7,95 t
Vágási sebesség: 3,2 cm/s
Visszatérés sebessége: 16 cm/s
Rönk hossza: max 107 cm
Rönk átmérő: 8-35 cm
Olajtöltési térfogat: 4,8 l
Asztal mérete: 366 x 356 x 50 mm