Multifunkciós marógép, 710W

Amarógépet élek, profilok, furatok marására tervezték, a használt maró alakjától függően különböző formájú fába. A marógép 6 és 8 mm-es szárú marószerszámokkal dolgozhat. A marógép szíve egy nagy teljesítményű 710 W-os motor 13000-33000/perc közötti sebességszabályozással, amely lehetővé teszi, hogy a sebességet az anyag típusához igazítsa. Elektronikus fordulatszám-szabályozással is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy terhelés alatt is állandó fordulatszámot érjen el, valamint lágy indítási funkcióval, amely biztosítja a sima, ütésmentes indítást. A precíziós munkavégzéshez a merülőalap mélységmegállítóval van felszerelve, amely tizedmilliméter pontosságú elmozdulást tesz lehetővé. Keményfával való munkavégzéskor a revolver megállítóval több rétegre oszthatja a marandó mélységet, és fokozatosan távolíthatja el azokat.

Acsomag három különböző alapot tartalmaz: merülő, egykezes és fogantyús alap.

Fali munkához alkalmas, előre beállított alap is megvásárolható. A router könnyen kivehető az alapból, és az elvégzendő munkától függően egy másik alapba helyezhető. Ez a modularitás sokkal könnyebbé és gyorsabbá teszi a munkát.

Főbb előnyök:

  • asebességszabályozás lehetővé teszi a sebességnek a megmunkálandó anyag állapotához való igazítását, ami jobb megjelenést és felületet eredményez.
  • állítható marási mélység, tizedmilliméterben kifejezett pontos elmozdításlehetőségével
  • Revolver megállítja a marógép fokozatos merülését keményfa megmunkálásakor
  • tömör alumínium talapzat
  • arouter könnyen kivehető az alapból, és az elvégzendő munkától függően behelyezhető egymásikba
  • az elszívó berendezés csatlakoztatásának lehetősége csökkenti a munka közbeni porfelhalmozódást
  • a bilincsek könnyű cseréje lehetővé teszi a 6 vagy 8 mm-es szárátmérőjű marószerszámok használatát

Műszaki adatok:
feszültség/frekvencia: 230V/50Hz
teljesítmény: 710W
sebesség: 13000-33000/min
tokmány: 6 és 8mm
lökethossz: merülő alap 38mm
extra: 2.7m kábel