Hegesztő inverter GAMA 1950L

Kompakt, könnyű gép egyenáramú hegesztéshez, bevonatos elektródával MMA módszerrel és nem olvadó volfrámelektródával AWI módszerrel. A nagyon jó hegesztési tulajdonságoknak, megbízhatóságnak, kis tömegnek, kis méreteknek és felszereltségnek köszönhetően a GAMA 1950L gépek professzionális gyártási, karbantartási, összeszerelési és otthoni műhelyekben történő használatra alkalmasak.

A gépek az MMA módszerre az alábbi funkciókkal vannak felszerelve: HOT START az elektromos ív begyújtását 30%-kal növelt árammal 0,5 másodpercig, ARC FORCE biztosítja az elektromos ív elektronikus stabilitását és ANTI STICK, amely automatikusan megakadályozza az elektródát felmelegedéstől az áramerősség 10A-re történő csökkentésével, amikor az a hegesztett anyaghoz tapad, és könnyen szétválasztható.
Az MMA módszerhez a GAMA 1950A gépet SOFT START funkcióval látták el, amely megakadályozza a megszakítók kiesését és a gyengébb anyagok égését az áramerősség 0,5 másodperc alatt a beállított értékre történő növelésével, valamint VRD biztonsági funkcióval, amikor be van kapcsolva. bekapcsolva, a kimeneti kapcsok 15 V 85 V helyett, és a TIG módszernél LIFT ARC funkcióval, ívindítással könnyű érintéssel a wolframelektróda nagyon alacsony kopása mellett , DOWN SLOPE funkcióval, amikor az elektróda elmozdítása után a hegesztési varrattól , az áramerősség 3 másodperc alatt 8A-re csökken, és a hegesztési varrat vége kráter keletkezése nélkül kitöltődik. A könnyebb hordozhatóság érdekében a gépek hevederrel vannak felszerelve.

L típusú gépeknél lehetséges a következő funkció:

MMA hegesztés bevonatos elektródával:
HOTSTART árambeállítás %-ban.
A HOTSTART időtartamának beállítása.
A hegesztőáram folyamatos beállítása.

Egyenáramú AWI hegesztés nem olvadó volfrámelektródával:
A hegesztőáram lefutási idejének beállítása.
Az aktuális beállítás befejezése.
A hegesztőáram folyamatos szabályozása.

Impulzusos AWI hegesztés nem olvadó volfrámelektródával:
A hegesztőáram lefutási idejének beállítása.
Az aktuális beállítás befejezése.
A hegesztőáram pulzációs frekvenciájának beállítása.
A hegesztőáram folyamatos beállítása.

Paraméterek
Súlya 6,5 kg
Tápfeszültség 1 x 230V
Áram tartomány 10 - 190A
Méretek 145 x 225 x 345 mm

Rakodó: 25% - 190A
60% - 150A - 26V
100% - 130A - 25,2V