Kiterjesztett garancia: a KIT 309 processzorra mostantól 3 év garanciát kínálunk, és további három évet adhat hozzá a kosár ajánlatában.

KIT 309 Processzor - MIG/MAG hegesztőgép - 3x400V, 30- 250A. Ezek professzionális hegesztőgépek, amelyek nagy teljesítményű transzformátorral, réz primer és szekunder tekercseléssel, robusztus, teljes fémhuzal előtolással, erős motorral, EURO csatlakozóval és nagy teljesítményű elektronikával vannak felszerelve.

A KIT gépek fő előnyei a kiváló hegesztési jellemzők, a 10, 20 és 40 fokozatú feszültségszabályozás, a nagy teljesítmény, a nagy terhelhetőség, a megbízhatóság és a Processor és Synergic változatok nagyon egyszerű kezelése. A Synergic gépek esetében ez kiegészül a hegesztési paraméterek automatikus beállításával és a programozás lehetőségével.

Processzor felszereltsége:
Egyenletes huzalelőtolás szabályozása 0,5-20 m/perc között visszajelzéssel, finomszabályozás 0,1 m/perc lépésekben
Digitális huzalelőtolási sebesség kijelző
Távvezérlő UP/DOWN csatlakozó. Távvezérlő csatlakoztatásának lehetősége a fáklya fogantyújában
Digitális feszültségmérő memóriával - HOLD funkció
LOGIKA funkció - egyszerű és egyértelmű vezérlést biztosít
TOVÁBB BEÁLLÍTÁS funkció - minden paraméter egyszerű és gyors visszaállítása az alapértelmezett állapotba - gyárilag előre beállított
Lehetővé teszi az előfúvási/gázfúvási időértékek beállítását, a huzal kiégését
SOFT START funkció - a hegesztési folyamat lágy indítása. A funkció lehetővé teszi a huzalsebesség felfutási idejének beállítását
Négyütemű és kétütemű funkciók
Huzalbetöltési és gázvizsgálati funkciók
Pontozási és pulzációs funkciók

A processzor digitális vezérlőegységek
A KIT gép nagyon egyszerű és egyértelmű vezérlésétkínálják, a MIG/MAG hegesztéshez szükséges összes paraméter beállításának lehetőségével. Az egyik fő előnye a huzaltovábbítási sebesség pontos szabályozása m/percben, 0,1 m/perc lépésekben, visszajelzéssel. Az ilyen huzalelőtolási sebességszabályozás lehetővé teszi a szükséges paraméterek pontos beállítását, és így hozzájárul a kiváló hegesztési eredmények eléréséhez.
Két jól látható kijelzőn látható az összes beállított és mért paraméter, mint például a huzaltovábbítási sebesség m/percben, előfúvási és lefúvási idő, beégetési idő stb. Hegesztés közben a hegesztési feszültség és a hegesztési áram paraméterei megjelennek a kijelzőkön, és a memóriában tárolódnak a visszahívás lehetőségével.
Az egyszerű és világos működés érdekében a Processzor gépek LOGIC funkcióval vannak felszerelve. Így a LOGIC funkciónak köszönhetően a processzort akár képzetlen személyzet - nem hegesztők - is működtethetik.

Műszaki adatok:
Feszültség - 3x400 V
Terheletlen feszültség - 17,7-39,2 V
Hálózati áram - 9,5 A/6,6 KVA
Hegesztés. Tartomány - 30-250 A / 6000 A / 10070 A
Reg. fokozatok - 10
huzal - 0,6/0,8/1 mm
huzal előtolás - 2 állású
pontozás - igen
biztosíték-lassú - 16 A