PÁLYÁZAT KS 4100I EG PB/BENZIN INVERTERES ERŐMŰRE 577 590 Ft ÉRTÉK

A benzines inverteres generátorok felhasználóbarát és hordozható áramforrások. Az inverteres erőművek kínálata 1,8-8,0 kW teljesítménytartományú modelleket tartalmaz. Az elektromos energia kettős átalakítása tiszta szinuszhullámot és 50 Hz-es frekvenciát biztosít, amely ideális az érzékeny és nagy pontosságú elektronika megbízható működéséhez.
Minden modell robusztus motorokon alapul, amelyek megfelelnek az összes európai minőségi szabványnak, beleértve az EURO V emissziós szabványt is, a K&S inverteres motorok ECO üzemmóddal rendelkeznek, amely lehetővé teszi az erőmű alacsony fordulatszámon történő használatát, akár 50%-kal csökkentve az üzemanyag-fogyasztást.

TISZTA SZINUSHULLÁM

  • A beépített mikroprocesszoros vezérlésű vezérlőegység biztosítja az erőmű műszaki folyamatainak vezérlését és felügyeletét stabil 50 Hz frekvencián és 230 V feszültség mellett.

ROBUST MOTOR

  • A Könner & Söhnen robusztus motorja minden európai minőségi szabványnak megfelel, beleértve a legújabb EURO 5 károsanyag-kibocsátási szabványokat is. A K&S robusztus motorja egyedi sorozatszámmal van ellátva, amellyel nyomon követhető a gyártás és a szerviz minősége. A nagy teljesítményű generátor réz tekercseléssel és a nagy teljesítményű motorral problémamentes és hosszú távú működést garantál. Az energiafogyasztás minőségére érzékeny berendezésekhez (kazánok, orvosi berendezések, audioberendezések stb.) ajánlott.
ÖKOLÓGIAI ÜZEMMÓD

  • Az ergonomikus kezelőpanel ECO mód kapcsolóval van felszerelve. Ez az üzemmód enyhe terhelés mellett akár 50%-kal is csökkenti az üzemanyag-fogyasztást az alacsonyabb motorfordulatszámnak köszönhetően.

KÖNNYŰ MOTORINDÍTÁS 3 az 1-ben

  • A 3 az 1-ben univerzális motorkapcsoló egyesíti az üzemanyagszelep, a fojtószelep és az elektromos indító funkcióit az erőmű legegyszerűbb és legkényelmesebb indításához.

ERGONOMIKUS VEZÉRLŐPANEL

  • Az összes alapfunkció kényelmes elrendezése: többfunkciós LED-kijelző (feszültség, frekvencia, üzemóraszámláló), üzemállapot-jelzők: túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem, olajhiány elleni védelem, reset gomb a vezérlőrendszer visszaállításához és az áramellátás visszaállításához, csatlakozó az erőművek párhuzamos csatlakoztatásához, két USB kimenet (5V/1A, 5V/2.1A), egy tipikus 12V-os autós aljzat különböző járműkészülékekhez, kütyükhöz és akkumulátortöltőkhöz, 230V-os aljzatok és egy földelő csatlakozó.

ALTERNÁTOR 100% RÉZ TEkercseléssel

  • A Könner & Söhnen generátorkészletek kiváló minőségű szinkron generátorral vannak felszerelve, 100% réz tekercseléssel. Csak a réz tekercs bírja el sérülés nélkül a legnagyobb feszültségű túlterhelést, és így garantálja az erőmű tartós és megbízható működését.

PÁRHUZAMOS CSATLAKOZTATÁS - PC PU1

  • A párhuzamos csatlakozás megduplázza a teljesítményt. Így párosíthatja az egyes erőműveket, és nagyobb teljesítményű eszközöket csatlakoztathat hozzájuk. Ehhez használjon párhuzamos kapcsolókészüléket (KS PU1), amelyet az erőmű speciális kimenetére csatlakoztat. A készülék minden Könner & Söhnen inverteres generátorhoz alkalmas, kivéve a KS 8100 sorozatú modelleket (KS 8100iE, KS 8100iEG, KS 8100iE ATSR, KS 8100iEG ATSR).

KÉNYELMES SZÁLLÍTÁS

  • A görgők megkönnyítik ezeknek a modelleknek a mozgatását, és szélesebb körű felhasználást tesznek lehetővé

Technikai paraméterek:

Súly: 40 kg
Feszültség: 230
Max. teljesítmény kW: 4,0*
Max. teljesítmény/névleges kimenet kW (230 V): 3,6*
Frekvencia, Hz: 50
Áram, А (max): 17.4
Aljzatok: 2x16A
Indítás: kézi/elektromos
l-es tartályméret: 12,5
LED kijelző: Feszültség, frekvencia, munkaidő
Zajszint dB(A) - terhelés szerint: 70/95
Kimenet 12V: -
USB-kimenetek: 5V/1A, 5V/2.1A
Motormodell: KS 240i
Motortérfogat cm3: 223
Motor típusa: LPG/benzin egyhengeres motor, négyütemű, léghűtéses
Motorteljesítmény KS: 7,5
Párhuzamos foglalatú generátor: +
Teljesítménytényező, cos φ: 1
Lítium akkumulátor, Ah: 1.6
Méretek (H*Sz*Ma), mm: 685x420x430
Nettó tömeg: 38
Bruttó tömeg kg: 44
Védettség: IP23M
EAN kód: 4260405364718