Hegesztési motorháztető ASK 300

Hegesztési motorháztetők ASK 300. Az ASK 300-as modellt speciálisan kifejlesztett fejpánttal gyártják és szerelik fel. Amikor a csuklyát elfordítja az arctól, a fejpánt mechanizmusa lejjebb helyezi a súlypontot, és ez egybeesik a hegesztő fejének középpontjával. A motorháztető kialakítása csökkenti a hegesztő fejének és nyakának terhelését, így a hegesztő minden eddiginél kényelmesebben dolgozhat.

Amikor a hegesztési pillanat bekövetkezik (amikor a hegesztési ív kialakul) , a szűrő automatikusan, mindössze 1/30.000 másodperc alatt vált át világosról sötétre. Amikor a hegesztés befejeződik (hegesztési ív), a szűrő automatikusan sötétből világosra világít. A hegesztő megváltoztathatja, hogy mennyi idő alatt tér vissza a szűrő a fényes állapotba. Az idő állítható a motorháztető belsejében lévő potenciométer elforgatásával (késleltetési idő) a 0, 2 s (rövid) és 0, 8 s (hosszú) pozíciókba forgatva. A potenciométer (érzékenység) 1-5 értékének beállításával a motorháztető környezeti fényre való érzékenységét és a hegesztés megkezdésekor bekövetkező változásokat (ívképződés) lehet beállítani.

Az ASK 300 motorháztető napelemmel működik, és két beépített 3 V-os lítium akkumulátorral rendelkezik, amelyek tartalékként szolgálnak. Ezért nincs szükség akkumulátorcserére. Normál hegesztési körülmények között az akkumulátor élettartama több mint hat év. A Din9 és Din13 közötti árnyékolási különbség a motorháztető oldalán található potenciométerrel állítható. A termék megfelel a vonatkozó DIN, ISO, EN biztonsági szabványoknak és az ANSI Z87-1-2003 szabványnak. A rendkívül nagy teljesítményű UV/IR önárnyékoló szűrők teljes védelmet nyújtanak a szemnek és az arcnak az UV/IR sugárzás ellen hegesztés közben. Az UV/IR védelem és a 16-os árnyékolási szint (DIN) kényelmet biztosít a hegesztőknek munka közben.

Műszaki adatok:

Szűrőablak mérete 98 x 43 mm

UV/IR védelem DIN 16 mindenkor

Napenergiával működik

Dimmelési idő 1/30 000 s

Üzemi hőmérséklet -5°C és 55°C között

Szűrő mérete 110 x 90 x 9 mm

Választható beállítás DIN 9 - 13

Teljesen automatikus bekapcsolás

Dimmelhető állítható 0, 25-0, 80 s /lövés - hosszú/

Tárolási hőmérséklet 20°C és 70°C között

Teljes súly 450 g