KITin 150 TIG LA + Motorháztető

KITin 150 TIG LA

A KITin 150 - 170 TIG LA a harmadik generációs professzionális inverteres hegesztőgépek, amelyeket IGBT technológiával terveztek gyors mikroprocesszoros szabályozással - GYORS VEZÉRLÉS A gépeket nagy terhelés (125 A 100%-on) és teljesítmény, alacsony áramfogyasztás jellemzi. energia, kiváló hegesztési tulajdonságok, könnyűek, kicsik
méretek és mindenekelőtt megbízhatóak. Garancia három év
---
A vezérlő elektronika SMD technológiával készül. Ezeket a gépeket olyan műveletekre szánják, ahol a hangsúly a maximális hasznosságon és a magas teljesítményen van, kedvező áron. A gépek mikroprocesszoros vezérléssel és a beállított értékeket mutató kijelzővel vannak felszerelve.

Felszerelés
Önsötétítő motorháztető KWX73T
*A beállított értékek tiszta kijelzője
*Egyszerű és tiszta grafika nagy gombokkal

MMA
*HOT START funkció
*ARC FORCE funkció
*ANTI STICK funkció - a hegesztőelektróda rövidre zárásakor az áramerősség automatikusan 10 A-re csökken
*VRD biztonsági rendszer MMA
TIG LA
*A TIG LA funkció - üresjárati állapotban 12V van a kimeneti csatlakozókon - az inverter kikapcsolt állapotban van. Nál nél
érintse meg a volfrámelektródát, az inverter automatikusan bekapcsol.
*TIG PULS hegesztés - vékony anyagok hegesztéséhez
*TIG DOWN SLOPE - a kráter feltöltése
*TIG végáram

MMA hegesztés
A hegesztőív tökéletes begyújtásáról a HOT START funkció gondoskodik, amely két fokozatban egyszerűen állítható. HOT START - az"indítási áram" 0 (ki) tartományban állítható be a beállított hegesztőáramnál 70%-kal magasabb értékig. A HOT START időtartama a hegesztési körülményektől függően is beállítható. A hibátlan ívgyújtás támogatja a 85 V-os üresjárati feszültséget.
A KITin TIG LA gépek alapkivitelben VRD (Voltage Reduce Device) biztonsági funkcióval vannak felszerelve. A funkció egyszerűen be- és kikapcsolható, amit a kijelzőn megjelenő szimbólumok jeleznek. A VRD fokozott biztonságot nyújt a munkavégzés és a bekapcsolt gép kezelése során. A VRD automatikusan lecsökkenti az üresjárati feszültséget 15 V-os biztonságos értékre, amíg a kezelő nem hegeszt. Amint a hegesztő az elektródával megérinti a hegesztendő anyagot, a feszültség terhelés nélkül azonnal 85V-ra emelkedik (5 másodpercre), és aktiválódik a HOT START funkció, biztosítva a problémamentes indítást.

AWI hegesztés
A gépek a TIG LA ív precíz érintéses gyújtásával vannak felszerelve. Az LA biztosítja a biztonságos indítást a TIG-ben és a volfrámelektróda nagyon alacsony kopását az indításkor. Az elektronika lehetővé teszi a DOWN SLOPE funkció beállítását - a kráter feltöltését a hegesztési folyamat végén és a pulzáció beállítását akár 500 Hz-es tartományba is nagyon vékony rozsdamentes acél és egyéb anyagok hegesztéséhez. Lehetőség van a végső áram beállítására a hegesztési folyamat pontos befejezéséhez.
A hegesztési folyamat végének aktiválása a volfrámelektróda egyszerű elmozdulásával, majd közelebb hozásával történik. A hegesztési ív egy beállított ideig (0-5 mp) csökkenti az intenzitást, amíg teljesen ki nem kapcsol -"kráterfeltöltés".
Az így felszerelt KITin TIG LA gépek egyszerű vezérléssel és paraméterezéssel sokoldalúan használhatók szinte minden MMA és AWI/WIG hegesztési alkalmazásban.

A mikroprocesszoros vezérlés lehetővé teszi:

MMA módszernél:
#
A HOT START funkció beállítása - %-os áramnövekedés, ill funkció kikapcsolása
#
A HOT START funkció lefutási idejének beállítása
#
A VRD biztonsági funkció engedélyezése és letiltása
#
A hegesztőáram beállítása

A TIG módszerben:
#
A PULS funkció bekapcsolása és 0,5 - 500 Hz frekvencia tartományba állítása
#
A funkció bekapcsolása és a hegesztőáram lefolyása mellett - LEJÁRÁS és beállítása 0,1 - 5 mp tartományban.
#
A végső hegesztőáram beállítása 10 A-ről
#
A hegesztőáram beállítása
#
A volfrámelektróda megközelítése a hegesztett anyaghoz
#
A volfrámelektróda érintkezése a hegesztendő anyaggal
#
A volfrámelektróda kicsinyítése és a hegesztőív begyújtása LA-val - nagyon alacsony kopás
volfrámelektródák érintéssel

Hegesztési folyamat
A hegesztési folyamat befejezése és a DOWN SLOPE (krátertöltés) aktiválása úgy történik, hogy a volfrámelektródát a hegesztendő anyagtól kb. 8-10 mm-re elmozdítjuk idő (0-5 mp) a végső áram beállított értékéig (pl. 10A) - a kráter feltöltése A hegesztési folyamat vége. A digitális vezérlés automatikusan leállítja a hegesztési folyamatot


Műszaki adatok:
Bemeneti feszültség 50/60 Hz: 1x230 V
Biztosíték: 16 A
Hegesztőáram tartomány: 10-150 A
Rakodó 100%: 125 A
Rakodó 60%: 140 A
Terhelési tényező max. I-nél: 45%
Üresjárati feszültség: 88 V
Védettség: IP 23 S
Gyorscsatlakozó: 10-25
Méretek: 310 x 143 x 220 mm
Súly: 5,5 kg

Tartozékok: Kowax önsötétítő motorháztető


A készlet tartalma:
  • 1x KITin 150 TIG LA
  • 1x KWX 73T TERMINATOR Önsötétítő kapucni